Home > > Sheldan Nidle - 20 juni 2017

Sheldan Nidle - 20 juni 2017

4 Cimi, 9 Kayab, 13 Caban

Dratzo! Alles blijft zich op zijn eigen wijze ontrollen. Degenen die de leiding hebben over het op de juiste manier tellen en leveren van valuta hebben er vertrouwen in dat dit tijdig zal worden voltooid. De enige vertragingen worden veroorzaakt door de manier die is gekozen om de toegewezen ingewikkelde taken te voltooien. We zijn er zeker van dat een aantal procedures efficiënt worden afgewerkt. Bewaar je geduld en blijf gereed om de welvaartsfondsen op de juiste tijd te ontvangen. Degenen die het overvloedprogramma beheren zijn niet alleen toegewijd om de RV (ReValuation) en de GCR (Global Currency Reset) te voltooien, maar tevens om de Amerikaanse NESARA Republiek op te zetten.

De grote massa-arrestaties wachten op de formele declaratie van de NESARA Republiek. Tot dan wordt iedere potentiële arrestant zorgvuldig in het oog gehouden en voorbereid op deze grootse handeling. Het enige dat nog te doen blijft is het feitelijk beëindigen van het laatste deel van de levering en de voltooiing zoals gepland van dit wonderbaarlijke proces. We assisteren simpelweg iedereen die deze taken nu heeft toegewezen gekregen. We verwachten de voltooiing binnen het hemelse tijdschema dat is gegeven. Zodoende is het enige wat jullie waarlijk resteert, deze energieën te helpen en het geduld te bewaren tijdens dit immense proces! Hosanna! Hosanna!

Terwijl dit complexe programma voortgaat, worden wij geconfronteerd met een eenvoudig probleem. Dit heeft simpelweg te maken met de enorme omvang van de levering van het aantal fondsen aan alle betrokkenen. Degenen die de leiding hebben worden direct geconfronteerd met de manier waarop de oude, gedateerde banksystemen waren opgezet. Om deze hoeveelheden fondsen te verwerken is het nodig dat het oudere SWIFT-systeem wordt losgelaten en dat banken hun normale manier van handelen veranderen. Er is nog niets op zijn plek om aan de huidige eisen, die nu nodig zijn, te voldoen.

Zoals jullie kunnen begrijpen bestaat er nu een nieuw, zich ontwikkelend financieel systeem dat zeer goed in staat is met de gerezen problemen, als gevolg van de nieuwe welvarender realiteit die mondiaal verschijnt, om te gaan. Deze nieuwe vereisten behoeven de geboorte en het toepassen van dit nieuwe systeem terwijl we deze welvaart berekenen en leveren aan iedereen die de noodzakelijke volharding bezat om dit nieuwe systeem tot volledig potentieel te brengen. Dit is de reden waarom we weten dat wat er voor ons ligt, voorbestemd is om zowel spectaculair als immens bevredigend voor jullie te zijn. Welkom in jullie nieuwe realiteit!

Namaste! Wij zij jullie opgestegen Meesters! Waar we het over gaan hebben is het dubieuze lot van de Illuminoïden en hun vrienden. Deze boeven beseffen hoe de Hemel hen van de Aardse mensheid heeft afgesneden. Hun noodlot zal langzaam over hen neerdalen. Het is, zoals men zegt, niet iets om over naar huis te schrijven. Zoals we al eerder hebben gezegd, zijn de opkomst van de Republiek en jullie welvaart verzekerd. Wat zoveel tijd kost, zijn de vreemde beperkingen en gelijksoortige omstandigheden van de Neanderthaalse banken-realiteit van de oude orde.

Bewaar je kalmte, ondanks alle moeilijkheden die worden ervaren, en zie op een goddelijke manier in dat jullie hemels gezegend zijn en om die reden zullen jullie uiteindelijk je gewijde zegeningen ontvangen. Degenen die zich nu een weg door het moeras banen, beseffen dat jullie diep in je hart weten dat de financiële overvloed die jullie is beloofd inderdaad aan jullie zal worden uitbetaald. Wees je hier goed van bewust en weet dat het is afgelopen met de oude orde en dat deze een gigantisch zwaar lot staat te wachten. Geloof enkel dit. De nieuwe wonderbaarlijke realiteit van jullie is onweerlegbaar een Goddelijke realiteit!

Millennia lang hebben we gezien hoe deze oude orde jullie heeft vertrapt. Deze tijden zijn ten einde gekomen, en zoals we voortdurend hebben benadrukt staat hen een gigantisch zwaar lot te wachten. Dus houd je niet bezig met deze schandalige bende. Wees in plaats daarvan verstandig en wacht met een positieve houding de jullie beloofde immense fondsen en nieuwe besturen af. Zorg dat je niet betrokken raakt bij dit buitengewone drama van deze kwaadaardige bende. Houd je meer bezig met de vrijheid die door jullie nieuwe werkelijkheid ontstaat en de manier waarop we deze zegeningen op voorzichtige wijze bij jullie brengen.

Vandaag gingen we verder met jullie verslag te doen van wat er over deze gehele aardbol gaande is. Wees je voortdurend bewust van wat voor jullie ligt en help daarom het grote geheel door jullie bijzonder prachtige energie in stand te houden! Realiseer je dat jullie binnenkort een bijzonder waardevol geschenk zullen ontvangen. Weet, lieve mensen, dat de eindeloze overvloed en de nooit eindigende rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)


Website: Planetary Activation Organization
Nederlandse vertaling: Rob/Marja


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!