Home > > Sheldan Nidle - 29 augustus 2017

Sheldan Nidle - 29 augustus 2017

9 Cib, 14 Uo, 1 Ik

Selamat Jalwa! De fondsen komen eraan! Een hele serie valuta worden klaargemaakt om iedereen in de verschillende programma’s rijk, gezond en wijs te maken! Het heeft ons lange tijd gekost om de lethargie te overwinnen die deze programma’s heeft vertraagd. Alles is nu op zijn plaats om jullie te laten zien dat het lange wachten gerechtvaardigd is geweest en eindelijk kunnen jullie gaan genieten van de prachtige vruchten van jullie werk. Zoals werd gezegd: het beste moet nog komen! Welvaart is inderdaad waarop jullie allemaal hebben gewacht, dus welkom bij de RV en haar mondiale gezel, de goudgesteunde GCR! (Global Currency Reset= Mondiale Valuta Reset)

Weet, terwijl jullie naar dit proces kijken, dat in de laatste weken tegen de stroom in werd gevochten, wat ervoor heeft gezorgd dat alle problemen eindelijk werden opgelost. Dank de Hemel en de vele bondgenoten voor hun geweldige bijdragen. Als resultaat kunnen jullie het begin zien van de stroom die een einde zal betekenen van de lange illegale heerschappij van fiat financiering. Verwelkom dat wat de Federale Reservebank en haar dienaar, de VS Inc zal beëindigen! Bereid je voor om de herwaardering (RV) en haar tweeling, de nieuwe NESARA Republiek eindelijk te verwelkomen. We beseffen terdege dat dit alles veel te lang heeft geduurd voordat het zich eindelijk manifesteert.

We merken op dat deze langdurige vertragingen en andere wandaden te wijten zijn geweest aan de laatste wanhoopspogingen van de oude orde en haar vele criminele bondgenootschappen. Deze figuren zijn gewoon slimmer dan goed voor hen is en dienen in een ontsnappingsvrije faciliteit te worden ondergebracht. Ze zullen van jullie worden gescheiden en op het juiste moment de passende straf ondergaan. Jullie kunnen derhalve blij zijn met wat we met hen voorhebben.

Wat jullie echt moeten doen is “de stier bij de horens vatten” en in vreugde voorwaarts trekken. De omvang van de fondsen is veel groter dan jullie je voor kunnen stellen. We wachten glunderend om te zien hoe jullie deze enorme rijkdom gaan gebruiken om de levensstijl waaraan jullie waren gewend te vergroten en te verbeteren. Dit nieuwe rijk wordt gecreëerd om voor ons de middelen voor te bereiden zodat we op de juiste tijd voor jullie kunnen verschijnen. Onze mentoren zijn meer dan klaar om met jullie het pad naar volledig bewustzijn te bewandelen en jullie in de schitterende wereld die de Hemel zo genadig voor jullie heeft opgesteld, te introduceren!! Halleluja! Halleluja!!!

Namaste! Wij zijn jullie Opgestegen Meesters. De vreemde weerzin die door de Duisteren is uitgevonden, blijft bestaan. We verwachten volledig dat de Hemel een grote verrassing voor hen allemaal in petto heeft. Het wordt als negatief gezien om de welvaart die jullie allen toekomt nog verder te vertragen. Dientengevolge is nu de tijd gekomen dat deze magische sommen door een goddelijk team dat we met de zegen van de Hemel hebben samengesteld, van hen worden afgenomen. We gaan een speciale boodschap inroepen die eindelijk deze dubieuze illusies zal beëindigen. Het is deze handeling die klaar staat om de meest recente serie bedrieglijke trucs te beëindigen.

De prachtige visies, die de voorkeur van de Hemel genieten, bevatten de oplossing om een verscheidenheid aan rampen te voorkomen. De gevolgen van deze visies zullen ervoor zorgen dat deze boeven hun verdiende woestijnen verkrijgen. Deze vele ontwikkelingen dienen op een goddelijke manier, met stijl, te verschijnen. Het duister realiseert zich niet echt waar ze mee te maken hebben. Jullie visies worden hogelijk gewaardeerd. Dit gewijde proces gaat nu voor eenieder dividend opleveren. De verschillende vormen van dit pakket dienen te worden onthuld en degenen die verantwoordelijk zijn voor de vertraging ervan dienen te worden verbannen naar een geschikte plek van hechtenis.

In dit opzicht zal, zoals gezegd, zorgvuldig een speciale verrassing op hen worden losgelaten. We laten nog even in het midden wat er zal worden gebruikt. Jullie hebben allemaal geduldig gewacht. Derhalve verdienen jullie de juiste actie die eenvoudig voor een zeer verdiende triomf kan zorgen. De Hemel is nu van plan hierin te voorzien en deze fondsen uit de klauwen van degenen die jullie op onwettige wijze de toegang hiertoe hebben ontzegd, te bevrijden. We vragen jullie simpelweg kalm te blijven en niet gefrustreerd te raken! Hulp is werkelijk onderweg.

We hebben op dit alles toegezien met in ons hart de volharding dat jullie zullen ontvangen wat de Hemel zo graag voor jullie heeft gewenst. De huidige impasse zal worden doorbroken en de verantwoordelijken zullen worden opgesloten. Wanneer dit op de juiste tijd gebeurt, zal dit rijk snel veranderen. Een alternatieve, lang beloofde wereld zal plotseling verschijnen. De oude manier van doen kan niet langer voortbestaan. In plaats daarvan zal een nieuwe zich volledig manifesteren. Houd deze gewijde visie in je hart en kijk dan naar wat klaar staat om zich te ontvouwen. We werden hier niet geplaatst om te falen, maar om wonderbaarlijk te slagen!

Vandaag vervolgden we met rapporteren wat er rond deze zeer fraaie en kostbare bol gebeurt. Lang geleden deed de Hemel jullie een hele serie bijzondere beloften. Nu is de Hemel van plan deze goddelijke proclamaties te vervullen! Onthoud, geliefde Harten, de niet te tellen en nimmer eindigende overvloed van de Hemel is voor jullie! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!) Het is tijd dat alles tot vervulling komt!


Website: Planetary Activation Organization
Nederlandse vertaling: Rob/Marja


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!