Home > > Matthew Ward - 14. december, 2013

Matthew Ward - 14. december, 2013

Julehilsener, Nelson Mandela og våre fremskritt i utvikling

Med kjærlige hilsener fra alle sjeler som er stasjonert her, dette er Matthew. Mens dere nå feirer denne julehøytiden med tradisjonell musikk, glede og festligheter sammen med familie og venner, så husker dere likevel på dem som er i sorg eller som er i vanskelige omstendigheter. Dere ville fryde dere med oss dersom dere kunne se denne overflod av lys som strømmer ut fra dere og de som nyter godt av deres velgjerninger og deling – det er i sannhet et syn for guder!

Og hvor umåtelig vakker er ikke også det glitrende lys som sendes ut fra den enestående jublende og fargerike minneseremonien til ære for en av deres mest lysende sjeler. Den internasjonale hyllesten av Nelson Mandela er det bare hans mottakelse i Nirvana som kan overgå, hvor jublende mengder samlet seg for å feire hans liv.

Mandela viste gjennom sitt eksempel at veien til fredelig forsoning og gjenforening går gjennom tilgivelse, ærlighet, ydmykhet, medfølelse og respekt. Det var ikke nødvendig at han bevisst visste at energiene i disse uttrykkene er den mektigste kraften i kosmos og at alt liv er knyttet sammen i den energien. Han levde fra hjertet, sjelens sete, hvor disse universelle sannheter ER kjent, og det er på den måten han lyktes i å gjenforene sitt lands folk og i sine øvrige diplomatiske og politiske bestrebelser.

Mesteparten av Jordens befolkning er heller ikke disse sannhetene bevisst. Men på samme måte som Mandela, er det mengder av mennesker som handler ut fra sjelelig inspirasjon og således generer lys på utallige måter. Et frydefullt eksempel som mye bedre enn ord kan beskrive viser den kjærlighetsenergien som oppstår ved åndelig felleskap, er denne korte filmen: http://www.youtube.com/watch?v=Pwe-pA6TaZk

Med omtanke for denne usedvanlig travle tiden for dere holder vi desemberbudskapet vårt kort, men vi kan ikke la dette nye året ebbe ut uten at vi forteller dere at lysvesener over alt i universet er umåtelig oppmuntret av deres åndelig vekst og veksten i deres bevissthet!

Mer enn noen gang tidligere er dere oppmerksom på og takknemlige for de velsignelser dere har i deres liv og den oppløftende utviklingen i deres lokalsamfunn, regioner, land, ja i hele verden.

Ved å følge intuisjonen – et strålende steg fremover i sjelelig utvikling – utstråler tanker, følelser og handlinger fra mennesker over hele verden høye vibrasjoner av håp og optimisme.

Gled dere til et frydefullt, spennende og opp-LYS-ende År 2014. Vi ønsker dere et Lykkelig Nytt År, vår elskede familie på Jorden!

______________________________________

KJÆRLIGHET og FRED

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Oversetter: LeifShare |