Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 3 Iulie, 2015

SaLuSa, 3 Iulie, 2015

Evenimentele au loc peste tot pe Pamînt, si aduc modificarile necesare ca vã vor propulsa catre stabilitatea si sfîrsitul acestei lupte. Va fi nevoie de timp, dar suntem la dispozitie pentru ca voi sa aratati directia cea buna. A’’curata’’ tot ceea ce nu mai are loc în viitorul vostru, poate parea o sárcina formidabila, dar cu ajutorul nostru si asistenta Lucratorilor Luminii din întreaga lume, acest lucru va avea loc foarte repede. Pentru a manifesta Noua Era, si în acelasi timp sa se curete tot ceea ce nu mai este necesar, are prea putin aparitia vreunui fel de ordine, dar este controlat si bine planificat. Fiecare dintre voi poate reduce impactul asupra celor care înteleg doar ceea ce se gaseste în fata ochilor lor, stati calmi si lasati pe altii sa stie ca tot ceea ce se întîmpla este pentru binele suprem al tuturor. Pe masura ce vechea era se stinge , asigurati-va ca tot ceea ce era pentru a fi introdus, a fost deja pregatit. Cu toate acestea sa nu va asteptati la prea multe prea repede, dar sa fiti constienti ca schimbarile care indica în mod clar Noua Era, au început deja.

Ceea ce veti asista, va fi înlaturarea graduala a celora care au functii de raspundere, dar au abuzat de puterile lor. Ei pur si simplu nu pot ramîne, deoarece sunt incapabili sa raspunda noilor energii care sosesc. Vechile forme trebuie sa se schimbe, si stim ca marea majoritate a persoanelor înteleg ca ele au fost experimentate si testate cu succes. Acum voi va gasiti pentru ca sa va alaturati vibratiilor mai înalte, si veti beneficia de multele progrese care au fost retinute de catre Illuminati, timp de multi ani. Multe dintre ele sunt evolutii naturale, cu care voi sunteti familiarizati, si ati înteles ca sunt depasite. Chiar daca acestea au fost tinute departe de voi, ele au fost prelucrate timp de multi ani, si sunt gata sa fie puse în folosinta imediat. Acest lucru înseamna ca va exista o întrega secventa de modificari, care vor ridica rapid modul vostru de viata.

De-a lungul anilor problemele au fost rezolvate prin reîncarnari ale celor care au avut cunostintele si capacitatea de a muta umanitatea mai departe. Acest lucru se aplica la multe inventii si schimbari care va vor ajuta într-un timp relativ scurt. Cu toate acestea, printre primele schimbari, vor fi acelea care împartasesc bogatia Pamintului cu dreptate si pentru toti oamenii. Aceste schimbari sunt legate de reevaluarea monedelor, astfel încît, în cele din urma, va exista ceea ce voi numiti ‘’nivelul cimpului de joc’’. Nu vor mai exista ‘’bogatii’’ si ‘’saracii’’ , deoarece recompensele Pamîntului vor fi împartite în mod egal între toti. Într-adevar, acestea vor fi una din primele schimbari majore care vor avea loc. Cu toate acestea, va avertizam împotriva comentariilor noastre, spunîndu-va ca ele vor fi iminente, si trebuie sa realizati ca aceste schimbari vor lua timp, pentru a fi raspîndite între voi. Asa cum anterior am sugerat, natiunile mai sarace vor fi primele care se vor beneficia de aceste schimbari.

O schimbare binevenita care, fara îndoiala, va multumi multi oameni, va fi introducerea treptata a unui sistem de transport gratuit, care va functiona folosind energia care se gaseste în jurul vostru. Eventual, combustibilii poluanti pe care îi folositi acum, vor fi subsituiti cu energia care este libera de poluare. Aceste modificari vor fi introduse de-a lungul timpului, însa sa nu le asteptati prea curînd. Asa cum va puteti imagina, unele schimbari vor afecta persoanele din întreaga lume, si va fi necesara multa pregatire pentru a evita sa provoace daune. Cu toate acestea, trebuie sa stiti, ca toate domeniile vietii de pe Pamînt, vor fi abordate pentru a garanta ca voi sa depasiti zilele voastre actuale de metode învechite.

Deci Dragilor, mult se asteapta de la momentul potrivit pentru a fi introduse, si cheia pentru o mare parte din acestea, este eliminarea influentei întunericului. Sau poate ca ar trebui sa spunem, eliminarea complecta, astfel încît ei sa nu mai poata interfera cu planurile pentru viitorul vostru. Trebuie sa va dati seama acum ca timp de ere vietile voastre au fost directionate de catre Illuminati, pentru a le da puterea totala asupra voastra si asupra lumii voastre. Ei nu au ajuns la scopul lor, si acum ca nu mai sunt în masura sa-si exercite puterea lor, este ca nu o vor mai reusi niciodata. Ati putea intreba, de ce au fost autorizati cu posibilitatea unui control complect asupra voastra, iar raspunsul este, ca a fost astfel, pentru experienta si evolutia voastra. Voi ati fost literalmente fortati sa va confruntati cu o situatie care nu ar fi fost permisa sa iasa de sub control, dar pentru a va permite sa testati determinarea voastra de a rezista întunericului. Sa fiti siguri ca voi toti v-ati oferit sa experimentati provocarile implicate, si acum ca se apropie sfîrsitul încercarilor voastre, voi sunteti mult mai mari decît ei.

Veti gasi cu siguranta valoarea experientelor voastre, mai ales daca alegeti sa le folositi pentru avansul tuturor sufletelor. Tineti în minte ca, atunci cînd veti deveni din nou o Fiinta Galáctica, veti avea aproape cu siguranta dorinta de a lasa ca si altii sa se beneficieze de experientele voastre. Nu toate sufletele au nevoie sa treaca prin toate experientele în persoana, dar se por bucura de beneficiile acelora care le au. Amintiti-va ca sunteti ‘’Toti Unu’’ atunci cind cautati sa va ajutati unii pe altii, în loc de a obtine cîstiguri personale asa cum faceti voi pe Pamînt, deoarece nu este nevoie de concurenta, în schimb, cel mai important lucru este cooperarea. Instinctiv, sentimentele voastre sunt acelea, ca doriti sa ajutati toate sufletele sa evolueze, si de aceea suntem aici pentru a va vedea trecînd prin etapele finale al acestui ciclu vechi.

Cînd începeti sa întelegeti adevarul fintei voastre, gasiti mai multa satisfactie în a ajuta rasa umana într-un mod pozitiv. A ridica vibratiile voastre este atît un obiectiv personal, precum si o actiune colectiva pentru a va înalta. Însa timpul este acum scurt pentru ca sufletele individuale sa se alature Noii Ere, pentru ca daca voi nu v-ati ridicat pîna la nivelul cerut, nu veti putea merge mai departe, pina cînd o veti face. Pe de alta parte, nu exista o urgenta implicata. Deoarece poate ca pentru voi este pur si simplu necesar sa începeti un alt ciclu de oportunitati. Daca va simtiti ca va gasiti aproape de a ajunge la Ascensiune, atunci în mod clar merita sa va concentrati eforturile pentru acest succes. Pentru ca întotdeauna va este dat mult ajutor, însa sunteti voi acei care trebuie sa faceti eforturile necesare pentru realiza aceasta.

Poate ati remarcat ca timpul continua sa accelereze, si acest lucru este un semn sigur ca voi va înaltati. Cînd voi va ridicati vibratiile, lasati în urma vechile vibratii, care nu au loc în dimensiunile mai înalte. Acestea sunt la alegerea voastra, deoarece au servit scopului vostru de a va ajuta sa evoluati. Unele suflete nu sunt pregatite înca sa ia astfel de masuri, si ele vor ramîne la fel ca înainte. Cu toate acestea, puteti fi siguri ca ele vor termina în cele din urma lectiile lor, si vor fi gata pentru a se înalta. Frumusetea evolutiei este ca nimeni nu va forteaza sa progresati în forma diferita de viteza voastra, deoarece acesta este un proces natural.

Eu sunt SaLuSa de la Sirius, mereu în contact cu Mama Pamînt si cu Civilizatia Umana. Tineti în minte ca voi suiti împreuna. Deci, veti continua sa fiti învaluiti cu Mama Pamînt în timp ce Ascensiunea are loc. Voi aveti înca mult drum de parcurs pentru a o atinge, si nimic va fi permis sa opreasca progresul vostru. Noi va trimitem Dragostea noastra si binecuvîntarile, ca întotdeauna.

Multumesc, SaLuSa.

Mike Quinsey

Dragi prieteni, îmi încep concediul ca de obicei, vizitînd pe cei doi fii ai mei, Alan si Colin. Astfel, mesajul meu urmator va fi vineri, 19 Iunie. Multumesc pentru ajutorul vostru, si ca sunteti cu mine în timpul lungii schimbari a vechiului meu furnizor de e-mail. În Iubire si Lumina.Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light

http://lumina-ascensiunii.weebly.com/blog.html

Tradus: Blue Light Spirit
Website: Lumina AscensiuniShare |