Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, December 4, 2013

SaLuSa, 4-Decembrie-2013

Problemele se deplasează către încheierea lor cu o atît de rapidă viteză, că aveti nevoie să păstrati o minte deschisă, si să fiti pregătiti pentru a vă asigura că mergeti cu fluxul. Credintele vechi sunt zguduite, si acest lucru este intentionat si destinat pentru a vă duce în Noua Eră (New Age). Multe dintre ele transportă un gram de adevăr, care a fost suficient pentru a permite picioarelor voastre să fie introduse pe calea realizării, însă ele nu mai sunt adecvate pentru schimbările masive care au loc. Timpul se apropie rapid, atunci cînd se va da posibilitatea de a ridica vibratiile la un asemenea nível, că în cele din urmă, doar adevărul va exista. Sunteti pe această cale pentru iluminarea totală, si mult ajutor se acordă pentru a vă asigura că aveti fiecare, ocazia pentru a finaliza Ascensiunea dumneavoastră.

Atît de multe se întîmplă în jurul vostru, care v-ar putea bine confunda, însă vă oferim să vă urmati intuitia voastră si să vă uitati în interiorul vostru , si veti avea răspunsurile. Ca să aveti întotdeauna discernimentul si să stiti că mesajele de Lumină si Iubire au un parfum special referitoare lor, si nu vor efectua vibratii inferioare asociate negativitătii. Perioada în care sunteti introdusi, este deja o vibratie mai înaltă, decît ati experimentat cu relativ putin scurt timp în urmă. Timpul continue să se accelereze, si este dovada unui nível superior de vibratii, în care locuiti acum. Cu cît mai mult vă veti concentra în Lumina voastră, cu atît mai mult veti fi pregătiti pentru cresterea continuă a vibratiilor, care sunt destinate a vă impinge înafară din dualitate.

Nu vă distrageti cu turbulentele, care în mod inevitabil rezultă din schimbările masive care au loc. Energiile de vibratie joasă care nu mai au loc în New age, nu mai pot fi sustinute. Ele îsi vor pierde capacitatea lor de a rămîne împreună cu vibratiile înalte care sunt stabilite, si vor rămîne în a Treia Dimensiune. Ascensiunea va fi punctul culminant al tuturor schimbărilor care au loc, si este rezultatul final pentru cei care si-au ridicat vibratiile lor în dimensiunile superioare. Vi se oferă posibilitatea de a părăsi definitiv ciclul de renastere, si acesta este un moment unic, care vine cu încheierea ciclului actual.

În cazul în care în trecut, ati jucat un rol care a creat si sustinut separarea, această epocă sa terminat si este în curs de a se juca încheierea acesteia. Ati fost întotdeauna unul cu celălalt, desi de multe ori ati jucat roluri care v-au pus în opozitie. Asta a fost pentru a accelera evolutia voastră prin experienta acumulată, si ca urmare, acum este momentul de a trece chiar mai repede decît Lumina care este în crestere în intensitate. Cei care au progresat deja, sunt de asemenea, pentru a ajuta pe altii care urmează pe urmele lor, în acelasi mod în care sunt în curs de a fi ajutati acum. În Sistemul Solar sunteti ultimii care asteaptă să realizeze Ascensiunea, si veti continua să primiti ajutor imens, pînă cînd fiecare suflet va fi făcut acest lucru.

Cei Întunecati se găsesc într-o stare de panică, si încearcă prin toate mijloacele să împiedice sfîrsitul inevitabil al statului lor. Aceasta nu va fi de nici un folos, asa că nu este nevoie de îngrijorare, si vă cerem să vă concentrati spre aducerea dvs. către Lumină. Cu cît mai mult vă aplicati voi însivă pentru a atinge obiectivele voastre, cu atît mai mult vă veti muta acolo. Aceasta va permite ca primul anunt oficial să fie făcut de către Presedintele Obama, recunoscînd existenta si contactele cu Prietenii nostrii din Spatiu. Aceasta va duce la discutii deschise si constientizarea lor, precum si acordul de a negocia protocolul care va permite contactul deschis, să fie făcut. De la acel punct, tot subiectul va intra în domeniul public, si niciodată nu va mai fi ascuns de la vedere.

Deci, noi vă cerem să stati în Lumină în orice moment, si să nu vă distrageti cu nimic, care nu apartine în mod clar ei. Pentru că, foarte mult timp adevărul fintei tale , a fost în spatele tău, însă foarte curînd va fi cunoscut. Aceasta va accelera progresul, si fără interferentele celor întunecati, se va ajunge în curînd la niveluri mai înalte decît în orice moment ,de cînd acest ciclu a început. La sfîrsitul unui ciclu de acolo, este mai mult sortarea si fiecărui suflet îi este dat, cu fiecare ocazie să se deplaseze la cel mai înalt nível de a fi. Deoarece, în realitate, nu există nici un lucru, cum ar fi timpul, totul se găseste în ACUM, si nu este nevoie să vă faceti griji cu privire la progresul unui alt suflet. Fiecare suflet are o valoare infinită de “timp”, în care să-si finalizeze călătoria lui către casă. Totul se întîmplă într-o relatie perfectă pentru orice altceva, în conformitate cu planul lui Dumnezeu, pentru Om.

Fiti siguri că multe suflete călătoresc cu voi, în călătoria vostră, si nu sunteti niciodată singuri. Ele sunt ajutoarele si ghizii vostrii, pentru a vă oferi orice asistentă si a vă permite să atingeti cu succes obiectivele voastre. Veti găsi că sunt întotdeauna Fiinte mai evoluate, care ajung jos, pentru a ajuta pe acei care-si urmează pasii lor. Cu toate acestea, ei nu se impun vouă, însă vor răspunde întotdeauna apelurilor voastre de ajutor. Este necesar să se aibă în vedere că nu întotdeuna veti obtine ceea ce doriti, cînd îi chemati, pentru că planul vostru de viată este cunoscut de către ei, si în conformitate cu cele mai potrivite măsuri de luat. Ei vă vor arăta usor si cu întelepciune directia bună de luat, si vor sărbători împreună cu voi, atunci cînd veti realiza planul vietii voastre.

Privit direct înainte, si să stiti că în termeni reali, a mai rămas putin timp pentru a realiza planul vostru de viată, însă multe suflete fac tot posibilul pentru a vă asigura că veti avea succes. Ei sunt mereu cu voi, si împărtăsesc sperantele si aspiratiile voastre, si vă ajută în călătoria dumneavoastră, înapoi către Lumină. Bunăvoia dvs. este cea mai apreciată si importantă, si trebuie să fie manipulată cu grijă, dacă sunteti unul care este destinat pentru a urca la sfîrsitul acestui ciclu.

Vă mulțumim, Salusa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Florika

< previous message | next message >


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.