Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 10, 2014

SaLuSa, 10-Ianuarie-2013

1 . Afacerile de pe Pămînt continuă să creeze incertitudine, și pe plan extern, există puține semne de pace în lume fiind obtinute. Cu toate acestea, în spatele scenei, multe grupuri de Lucrători ai Luminii, contribuie pentru a aduce stabilitate si pace, care vor sosi într-o perioadă relativ scurtă de timp și, în acest sens, acest an va fi foarte activ. Lucrătorii Luminii din toată lumea sunt încrezători în rezultat, și văd roadele muncii lor materializîndu-se. Fiți siguri că Lumina este în continuă creștere și în mod lent ridică sufletele la o dimensiune superioară. Acest fapt duce la o separare clară între cei care mentin vechile vibrații și care sunt în imposibilitatea de a le ridica, și cei care pot face acest lucru. Cu toate acestea, nu înseamnă să lăsati să fiti capabili să-i ajutati, pentru că multe suflete încă mai au nevoie de ajutor și îndrumare pentru a se ridica.
2 . Pământul este într-o tulburare și, la prima vedere, se pare că Lumina pare a fi subjugată, dar nu e cazul, pentru că este în creștere rapidă și acum nimic nu-i poate opri înaintarea. Lucrătorii Luminii trebuie să fie centrati și axati pe Eu, și să nu fie deturnati de numeroasele activități negative, care au loc. Voi puteti fi observatorii, fără să vă distrageti atenția de la sarcinile voastre, și cu atât mai mult vă concentrati, mai mult succes veti avea. În mod natural, veti fi atrași de situații în care experiența dumneavoastră este necesară, și nu veti avea nici o îndoială cu privire la ceea ce se așteaptă de la voi. V-ati oferit voluntari pentru a fi aici, pentru că experiența voastră este apreciată și necesară în aceste vremuri. Fiți siguri că ghizii voștri sunt întotdeauna la îndemână pentru a vă orienta, și pentru a se asigura că vă sunt de ajutor în funcție de abilitățile voastre.
3 . Această perioadă este aceea care vă probează mai mult, pentru că există multe care se întâmplă în același timp, dar cei care sunt chemați să ajute, sunt aici pentru acest scop. De fapt, este pentru ce v-ati "antrenat" timp de nenumărate vieți, si acum este o oportunitatea de a servi pe deplin Lumina. Între timp mentineti-vă concentrati în toate momentele, și să stiti că puteti fi înconjurați de energiile negative, fără a fi afectati de ele. Sunteți aici pentru a ajuta pe alții să se ridice și pentru a ajuta pe acei care se luptă pentru a găsi drumul lor. Nu întotdeauna este ușor și este mai bine să oferiti ajutor în cazul în care acesta este solicitat, dar nu vă impuneti nici unui suflet, doar dacă o astfel de asistență vă este solicitată.
4 . Acest an ar trebui să fie cel mai memorabil, pentru că atât de multe se întâmplă, care vor aduce mari schimbări în viețile voastre. Unii dintre voi a constatat contacte care sunt implicate în activitatea vitală care vor fi aduse la public. Ati observat deja, cum președintele Obama este vizibil mai activ, și poate efectua acum o muncă mai legată de Lumină, restringînd oportunitățile acelora care apartin întunericului, pentru a nu mai interveni la fel ca înainte. Puterea lor a fost redus ă, deoarece li s-a eliminat accesul la fondurile suficiente pentru a continua marșul lor spre controlul planetei. Fără mijloacele de a pune în aplicare pe deplin planul lor, sunt dezorganizati și în imposibilitatea de a-și atinge obiectivele.
5 . Desigur, lacheii întunericului încă mai încearcă să-si îndeplinească obiectivele lor, dar cu pauza în continuitate, nu pot să le atingă. Cu abordarea perseverentă obisnuită, cabala nu va admite că intențiile lor au fost toate derotate. Cu toate acestea, situația este de așa natură, că în curând, va fi incapabilă de a crea orice amenințare reală Luminii, și vor urma multe schimbări spre bine. Acesta a fost un drum lung, cu multe obstacole și piedici, dar a fost întotdeauna cunoscut ca Lumina va deveni victorioasă la sfârșitul ciclului. Veți ști intuitiv dacă ati încarnat, în acest moment, pentru a fi precursorii care se găsesc aici pentru a aduce modificările. Probabil că sunteti deja puternic implicați în munci de Lumină, și sunteti dornici de a da de voi înșiși, pentru a ajuta alte suflete să urce.
6 . Odată cu mărirea vibrațiilor veti vedea treptat pacea stabilindu-se pe Pământ. Între timp, mulți oameni vor observa că viziunea lor se schimbă, și vor căuta o viață mai pacifică. Se va răspândi rapid, cîstigînd fortă, dar nu vă așteptati să se întâmple multe lucruri, într-un timp scurt. Odată ce oamenii îsi vor da seama că pot schimba abordajul lor vieții, și că pot ajuta la crearea unei co-existențe pașnice, nu vor ezita să se îndrepte către vibrațiile mai înalte.
7 . Știm cum dificultățile și întârzierile vă afectează, însă este momentul ca să vă mentineti fermi. Asa cum puteti spune, partea învingătoare este la vedere și nu aveti nimic cu ce să vă faceți griji, pentru că lumina nu poate fi învinsă. Continuati cu munca voastră cu încredere totală, știind că viitorul vostru este asigurat, si că suntem mereu cu voi.

Mulțumesc, Salusa

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.