Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, April 13, 2011

SaLuSa, April 13, 2011

Reamintim din nou ce suflete minunate sunteti si admiram daruirea voastra de a trece incercarile care au fost puse inaintea voastra. Fiind separati de Sinele vostru Suprem prin valul uitarii, voi inca ati gasit Lumina interioara si ati urmarit sa va regasiti calea catre trezirea deplina a constiintei. Aceasta v-a permis sa faceti un pas imens inainte si sa va pregatiti pentru Ascensiune. Odata cu aceasta vine si abilitatea de a discerne cu privire la informatii, voi veti fi capabili sa discerneti adevarul cu privire la mesajele mai dubioase ori dezinformarea clara. Luati ceea ce rezoneaza cu voi si daca gasiti informatie autentica, puteti fi siguri ca o veti mai intalni. In realitate, voi deja aveti intregul spectru de informatii in voi insiva. Aceasta inseamna sa lasati deoparte credintele in care ati fost crescuti, pentru a permite adevarului sa fie inteles. Chiar mai bine, incepeti propria voastra cautare a adevarului cu o pagina complet alba. In acest fel, ghizii vostri pot avea acces la voi si va pot indruma in directia corecta. Fiti siguri ca pentru fiecare suflet, multe Fiinte Inalte lucreaza pentru a-l ilumina.  

Viata nu trebuie sa fie complicata, insa oamenii au devenit egotici si adesea s-au concentrat doar asupra propriei persoane. Voi nu puteti avansa in aceasta maniera, fara aparitia multor batalii, care conduc la confruntari, relatiile pasnice fiind greu de stabilit. Problema este ca fiecare doreste sa il controleze pe celalalt, iar aceasta este o reteta pentru disensiuni. Atunci cand ati atins o treapta in care sa ii tratati pe ceilalti ca pe egalii vostri, in care sa gasiti iubire in sufletele voastre pentru ei, veti putea gestiona asemenea situatii cu rabdare, calm si intelegere. Ia timp sa rezistati asalturilor verbale si tentativelor de a va controla, dar este cu putinta sa le lasati sa va treaca pe deasupra capetelor, fara a avea orice fel de reactie emotionala negativa. In timp voi veti ajunge sa nu intampinati nici o problema in a atinge o asemenea stare de calm, si aceasta merge mana in mana cu a-i trata pe toti cu Iubire Neconditionata. La inceput totusi, voi trebuie sa invatati sa va controlati emotiile, si sa recunoasteti ca nu trebuie sa amenintati pentru a va impune punctul de vedere. Oamenii, in mod uzual, actioneaza prima data si apoi isi pun intrebari, gandesc, fiind adesea prea tarziu pentru a mai putea evita consecintele.  

Dragilor, noi stim ca noua ne este usor sa discutam de asemenea subiecte cum ar fi autocontrolul, insa aceasta este o faza pe care voi o veti atinge pe masura ce nivelele constiintei voastre se vor eleva. Cu cat mai multa lumina absorbiti, cu atat mai calmi veti deveni si insasi prezenta voastra va aduce pace celor din jurul vostru. Imaginati-va ce energie frumoasa si inaltatoare este emanata, atunci cand mai multe suflete cu o aceeasi stare se intalnesc. Unii dintre voi ati experimentat aceasta si cunoasteti cat de puternica aceasta energie poate sa fie. Pe masura ce multe grupuri cresc ca si numar peste tot in lume, ele sunt legate unelele de celelalte pana ce o retea de Lumina este formata. Cu cresterea cantitatii de energie ce este trimisa spre Pamant, ea se expansioneaza exponential si ridica rapid vibratia. Aceasta inseamna ca deja va aflati cu un picior in dimensiunea a patra, si lasati dimensiunile joase in urma. Daca va concentrati asupra ascensiunii, nu veti fi avut nici o alta asemenea oportunitate de aur sa faceti aceasta.

Cu greu veti gasi chiar si un singur mesaj despre Ascensiune care sa nu mentioneze Iubirea si Lumina, si aceasta deoarece ele sunt esentiale pentru succesul si abilitatea voastra de a reveni in planurile mai inalte. Fiecare suflet este al Luminii, cu toate ca acesta este ingenuncheat si are potentialul de a se exprima ca o mareata Fiinta de Iubire si Lumina. Atunci cand priviti o alta persoana, uitati-va dincolo de eul ei fizic si constientizati ca, asemeni oricarui alt suflet, ea contine o scanteie divina. Voi sunteti legati inte voi si este adevarat ca ceea ce faceti unuia, faceti tuturor celorlalti. Colectiv sunteti responsabili pentru unde va aflati astazi. De-a lungul multor vieti, voi ati vizualizat viitorul vostru si ati creat calea catre el. A depins de voi indiferent ca a fost greu ori usor, insa Omul a fost in  ultimele vremuri complet cuprins de energiile intunecate si aproape a pierdut legatura cu Lumina. Din fericire aceasta legatura nu poate fi niciodata complet distrusa si ea s-a ridicat din intuneric, pentru a arata inc o data calea. Acum ea a devenit forta majoritara pe aceasta planeta si inlatura rapid energiile joase, ce nu pot exista simultan alaturi de o asemenea forta. Dupa cum vedeti acum foarte clar, schimbarile se accelereaza si uneori ele creaza haos, insa acesta va fi de scurta durata.

Noi, cei din Federatia Galactica facem ceea ce putem pentru a aduce o incheiere pasnica in Orientul Mijlociu, insa energiile intunecate au fost atat de ancorate in acea zona, aceasta nu este o munca usoara nici macar pentru noi. Noi nu ne putem impune asupra oamenilor, insa lucram pentru a aduce pace si stabilitate situatiei. Daca am fi invitati s participam, aceea ar fi fost desigur altfel, totusi este in multe directii cu mult mai bine daca voi sunteti vazuti ca depasind singuri problemele proprii. Totusi, noi raspundem de asemenea Dumnezeului acestui Univers si purtam poruncile Lui Dumnezeu in ceea ce va primeste. Dumnezeu v-a dat liber arbitru si nu va interfera cu deciziile voastre, decat daca efectele merg dincolo de Pamant, afectand alte planete si forme de viata. Incheierea acestui ciclu al dualitatii si Ascensiunea au loc deoarece Dumnezeu a decretat ca este timpul pentru a cest ciclu sa se incheie si ca urmatoarea faza in evolutia voastra ar trebui sa inceapa.  

Noi facem prin urmare, asemenea voua, parte dintr-un Plan Maret ce se extinde la scara intregului Univers, in care fiecare planeta este impicata. Totul se inalta in vibratiile mai inalte si este un eveniment magnific si chiar o ocazie de mari sarbatoriri. Si voi de asemenea va veti bucura de ea si micul vostru Pamant va fi un punct asupra caruia se va focaliza multa atentie, voi fiind binecunoscuti pentru reusitele voastre minunate pe care le-ati avut in rastimpul in care v-ati aflat pe el. Voi ati putut fi in carantina, insa dezvoltarea si succesul vostru in a depasi fortele intunecate, este cunoscuta in mod general. Odata ce avem permisiunea de a ateriza in mod deschis pe Pamant, voi veti ajunge sa vedeti reprezentantii multor tipuri de civilizatii. Multe vor fi umanoide, insa mai sunt si altele care sunt chiar diferite, toate avandu-si originea in Sursa A Tot Ceea Ce Este.

Sunt SaLuSa din Sirius si asemenea tovarasilor mei de calatorie suntem emotionati ca suntem atat de aproape de voi. Da, pot sa mai fie inca multe luni pana vom avea permisiunea de a face un zbor de recunoastere in masa, insa contactul cu voi a avut loc de multi ani si va deveni mai deschis in viitorul imediat. Exista cerinte care trebuie intrunite de ambele parti inainte ca aceasta sa se petreaca si va trebui sa existe o intelegere asupra momentului oportun pentru dezvaluire. In a face existenta noastra recunoscuta oficial, aceasta ne va permite sa va contactam intr-o maniera mai deschisa. Aceasta ar trebui sa conduca in punctul in care delegatiile noastre sa intalneasca autoritatile voastre.

Iţi mulţumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge