Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 14, 2011

SaLuSa, February 14, 2011

Ati parcurs o lunga cale evolutiva pentru a ajunge in acest moment in timp. Acest ciclu a fost unul in care ati atins limitele cele mai adanci ale intunericului, si totusi, in ciuda experientelor prin care ati trecut, v-ati regasit drumul inapoi catre Lumina. Pe de o parte, nu va puteti aminti complet de ceea prin ce ati trecut, dar daca ati putea, ati aprecia cum se cuvine aceasta extraordinara reusita. Inca, metaforic vorbind, nu ati iesit din intunericul padurii, dar, cu o mai buna intelegere, a ceea ce mai ramane pana la Ascensiune, ar trebui sa puteti sa faceti fata cu succes. Acele suflete care inca nu sunt trezite si care vad doar intuneric si perspective sumbre, pot fi iertate pentru ca au cazut in disperare, fara a mai vedea nici o speranta pentru viitor. 

Oricum, pe masura ce fiecare incercare apare, cei care au o viziune mai optimista, vad in problemele o oportunitate de a trece intr-o noua era a pacii si a cooperarii. Tine de increderea pe care o puteti avea in cei care sunt inaltati, care sunt inainte pe cale si care va vorbesc de modalitati in care sa realizati un salt cuantic. Acestia au nevoie de sprijinul vostru si cu cat mai multi oameni gandesc pozitiv, vor genera o dorinta de a aduce aceste schimbari in manifestare. Nici macar nu este vorba despre a cunoaste toate raspunsurile, ci este suficient sa se emita energiile specifice intentiei. Atunci cand acestea ating un anumit nivel, cum ar fi masa critica, se vor transpune intr-o manifestare de asemenea proportii, incat va deveni de neoprit. Intr-adevar, incepeti sa vedeti asemenea rezultate, ce incep sa iasa la suprafata, pregatind terenul pentru ca a exista mai multe posibilitati, ca evenimente cum ar fi Dezvaluirea, sa aiba loc.

De fapt sunt un numar de anunturi posibile, care sunt aproape gata sa fie aduse in public. Situatia mondiala face, ca multe tari sa fie mai receptive la a aproba, ceea ce este planuit, fiind clar ca progrese nu pot avea loc, daca exista o opozitie serioasa la aceste planuri. Zilele solitare, in care se lucra pentru autoconservare, sunt aproape gata si deciziile urmeaza a fi facute spre binele tuturora. Noile nevoi este posibil sa fie cu totul altele, dar aici noi intram in scena cu posibilitatea se a rezolva orice problema, indiferent de marimea acesteia. Noi stim care oameni exceleaza si unde este necesara expertiza acestora; si vor fi multe probleme politice de rezolvat. Majoritatea contactelor noastre sunt constiente de responsabilitatile pe care le au si unele dintre ele au fost contactate direct, insa nu este ceva iesit din comun ca acest contact sa aiba loc atunci cand ele sunt in afara corpului lor fizic, in timpul somnului. Daca va intrebati cat de comune sunt aceste experiente, trebuie sa va spunem ca practic fiecare suflet isi paraseste trupul in acele momente (ale somnului, n.t.). Multe lucruri bune pot fi infaptuite, in cadrul acestor oportunitati de a va intalni. In mod normal va intalniti cu prietenii vostri si cu cei iubiti, care au murit. Uneori aduceti amintiri constiente inapoi, insa este cel mai probabil, sa le puneti pe seama viselor.  

Incepeti sa realizati ca sunteti mult mai mult decat corpurile voastre fizice. Sunteti un suflet nemuritor, care are o viata infinita si adevarata voastra viata nu este in planurile vibratiilor joase. Sunteti cu adevarat suflete divine, cu o putere de creatie imensa si cu capabilitatea de a atinge nivele de Constinta Cristica. Dualitatea nu este nimic mai mult decat o holograma, creata pentru a va permite sa experimentati intunericul si Lumina intr-o dimensiune a liberului arbitru. Dupa multe cicluri, a sute de vieti, perioada voastra in dualitate ajunge acum la punctul terminus si atrageti o atentie imensa asupra voastra. Multe alte civilizatii va urmaresc cu aviditate, pentru a vedea cum va veti descurca si fiind constiente ca Federatia Galactica asigura ca va veti incheia ciclul cu succes. V-am informat adesea, ca urmeaza sa ascendeti cu tot cu corpul vostru inaltat, care va fi transformat la o structura cristalina si acest fapt este unic. Va puteti imagina cum multe Fiinte, adesea din dimensiuni foarte inalte, sunt implicate in aceste transformari si din acest motiv nu poate fi decat un succes deplin.

Dragilor, va rugam urmati cursul evenimentelor si cautati tot ceea ce poate asigura un final fericit. Ignorati aspectele negative, care adesea rezulta din intentia unor suflete de a va submina succesele de pana acum si de a va induce in eroare prin dezinformare. Daca ceva simtiti ca nu este adevarat, dati-l la o parte si veti putea mereu sa reveniti asupra lui, daca va fi necesar. Revelatiile despre Umanitate, va vor oferi adevarul despre istoria voastra si va vor deschide ochii asupra evenimentelor recente, care sunt departe de ceea ce ati fost condusi sa credeti. Veti invata sa aveti un discernamant mai bun si sa va fie chiar usor sa identificati informatiile false, menite sa va devieze de pe cale. Credeti-ne cand va spunem ca Cei intunecati sunt pe deplin constienti de Ascensiune si vor face tot ceea ce pot, sau nu pot, pentru a va opri de la a o realiza. Pentru fiecare suflet, care revine la Lumina, ei isi pierd controlul si stiu ca nu vor putea sa duca la finalizare planul lor de dominatie mondiala.

Internetul este sursa voastra de informatii, in mare masura adevarate, si suntem nerabdatori sa vedem evolutia imediata a evenimentelor, atunci cand media va fi capabila sa prezinte evenimentele intr-un mod liber si urmarind adevarul. Comunicatiile sunt o zona de care ne vom ocupa si vom face astfel incat toata lumea sa poata contacta pe oricine, indiferent de unde se afla pe glob. In cele din urma veti ajunge sa va dezvoltati propriile capaitati telepatice, pana la nivelul nostru, iar unii dintre voi ati inceput deja sa experimentati aceasta chiar in cotidian. Noul Om va deveni de nerecunoscut fata de ceea ce sunteti in prezent, nu atat in felul in care arata, cat in ceea ce priveste capabilitatile voastre de a deveni o Fiinta Galactica. Este mai mult din partea voastra reala, care se va alatura Federatiei Galactice, daca acest fapt se inscrie in linia viitorului vostru pas evolutiv.  

Daca sunteti nerabdatori de perspectiva ascensiunii, aveti toate motivele sa fiti, deoarece totul va fi chiar diferit, de ceea ce experimentati in prezent. A spune ca ati plecat din Iad in Rai nu ar fi o exagerare, desi nici unul dintre cele doua nu exista, asa cum invataturile voastre religioase sugereaza. Da, dimensiunile mai inalte sunt edenice si o stare de binecuvantare si o fericire absoluta le caracterizeaza. Viata este o continua experienta a fericirii, in armonie cu celelalte forme de viata. Este frumusetea totului, fara prezenta bestiei si la nivelul de constinta al intregii vieti, insemnand ca sunteti in contact cu toate formele de viata. Unele persoane deja vorbesc cu plantele si animalele lor, dar putine le si aud raspunsul acestora; dar il veti auzi, odata ajunsi in dimensiunile mai inalte.  

Sunt SaLuSa de pe Sirius si ma bucur de oportunitatea de a va ridica moralul din baia de energii negative, care exista pe Pamant. Va fi curatat in curand, pe masura ce vibratiile joase sunt transmutate. Iubirea si Lumina vor patrunde Pamantul, care se pregateste de asemenea de Ascensiune.

Multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.