Home > > Mike Quinsey, 19 August, 2016

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 19 August, 2016

Mike Quinsey

Cei care stau atenti, stiu ca ''revalorizarea''este foarte aproape, împreuna cu alte schimbari care vor indica începutul lor în curînd. Este o munca giganta, care se afla aproape de sfîrsit, si vã va da dovada inegabila ca Illuminati si-au pierdut capacitatea lor de a dicta evenimentele, de acord cu dorintele lor. Continua înca sa fie o piedica, pîna cînd vor fi arestati, care va fi ultimul lor destin. Dovada acestui lucru este ca, avansurile tehnologice care au asteptat momentul oportun, pot deja sa înceapa sa mearga.Fortele negative se deliciaza cu propaganda pe care atiunile lor o provoaca, însa nu au luat niciodata lucrurile pe terenul lor. Fortele Luminii lucreaza neobosite, si clandestin, preferînd sa-si mentina astfel intentiile lor, cu cel mai mare sigiliu posibil. Adevarul este ca, sunt superioare fortelor negative în toate aspectele, si pot garanta ca problemele sunt sigure si sub control. Ei lasa ca totul sa se desfasoare asa cum este planuit, si nu intervin în karma, nici în planurile Fortelor Superioare ale Luminii. Sa fiti siguri ca tot ceea ce se petrece în decursul experientelor voastre, este controlat, pentru a asigura ca timpurile finale sa se petreaca asa cum a fost planuit.

Cu toate ca totul se afla sub controlul Fiintelor de Lumina, care garanteaza ca Planul pentru Umanitate sa continue înainte, pentru acele suflete care nu cunosc perspectiva generala, totul li se pare ca se afla într-un mare haos. Sa tineti seama ca voi toti v-ati oferit voluntar ca sa experimentati separarea, si ati acceptat proba de a gasi calea voastra înapoi catre Lumina. Ca indivizi, si ca Rasa Umana, ati fost întotdeauna orientati, de cînd a început ciclul, si inclusiv atunci cînd veti ascensiona, mereu vor exista Fiinte Superioare care vã vor orienta în experientele voastre. Acestea au scopul ca sa va faca mai puternici si capabili sa mentineti echilibrul atunci cînd va veti înfrunta cu cei ai întunericului. Atnci cînd sunteti tari mentalmente, indiferent de ceea ce se petrece împrejurul vostru, capacitatea voastra de a mentine calmul în orice circumstanta, nu se vede afectata. Lectiile se învata si se poarta în interior, de la o viata la alta.

Pe masura ce energiile superioare se fixeaza, efectele energiei negative scad, pîna cînd înceteaza sa mai poata sa existe în aceasta vibratie atît de înalta. În acest moment se va manifesta Ascensiunea/Înaltarea, si pacea si iubirea vor coborî pe Pamînt. Inclusiv, cu forma voastra se a interpreta evenimentele, va trece foarte putin timp, înainte ca acest lucru sa se întîmple. Deci viitorul vã spune bine ati venit, si va aduce eliberarea de influenta si actiunile celor apartinînd întunericului. Ei vor raspunde pentru actele lor, si vor înfrunta consecintele lor, aici pe pamînt, sau expulsi catre un oarecare alt loc. Puteti sa fiti siguri ca nimeni scapa de justitie si nici de actele realizate cu motive ascunse. Va repetam din nou ca nici un suflet este pedepsit, însa poate sa aiba nevoie de mai multe experiente pentru ca sa-si depaseasca debilitatea. Acestea sunt planificate cu grija, pentru ca sufletele sa poata sa învete cu ele, si sa atinga rapid punctul culminant al lectiilor.

Multi dintre voi stiu ca, cu trecerea timpului, mai multe suflete evoluate sau încarnat, pentru ca sa va ajute sa faceti din Noua Era, o realitate. Este nevoie numai de situatii sigure, si libere de interferente, pentru ca aceste suflete sa va ofere cunoasterea lor, si sa stiti ca nu vor fi permise interefentele acelora carora le-ar place sa va retina. Însa adevarul suie la suprafata, si multi dintre voi vor ramîne comotionati, atunci cînd vor afla ca au fost facuti ostatici pe propria lor planeta, timp de milenii. Din aceasta cauza, multe aveti sa puneti la ordinea zilei, si care va vor oferi toate înaintarile de care deja ar fi trebuit sa va bucurati, inclusiv, un nivel de viata superior. Va fi o placere sa aveti atîta timp cît veti dori, pentru ca sa va urmati obiectivele voastre, si sa nu fiti supra încarcati cu sarcini care va absorb timpul. Atunci cînd acest lucru se va întîmpla, una din schimbarile cele mai placute, va fi sa aveti tot ceea ce aveti nevoie, fara ca sa folositi banii.

Cunoscînd multele beneficii ale schimbarilor, ne asteptam ca sa va mentineti centrarea voastra în viitorul apropiat care vã va aduce schimbarile promise. Desigur, o data ce schimbarea este foarte mare, este probabil sa se petreaca cu unele perturbari importante, însa Fortele Galactice ne vor ajuta în ceea ce va fi necesar pentru evenimentele care se apropie, pentru a asigura ca totul sa se petreaca în cel mai putin timp posibil. Orasele de Lumina, se afla mai aproape de manifestarea lor, cu fiecare zi care trece, si acest lucru prin sine însasi, este deja un eveniment de schimbare a lumii. Mult sa vorbit ca dupa ce se vor fi materializat primele, vor exista multe altele, pîna cînd Pamîntul va fi legat la toate tarile importante. Aceasta este doar una dintre multele schimbari extraordinare si foarte asteptate. Încet dar sigur, va fost data o viziune a viitorului, care soseste repede.

Nu exista nimic pe care sa nu puteti sa-l faceti, sau sa-l obtineti, si sunteti limitati numai de propria voastra minte. Deci, puteti sa stabiliti obiectivul vostru în orice nivel pe care îl doriti, si supunînd ca va mentineti pe calea succesului, acesta este ceea ce veti avea la final. Drumul vostru conduce la Capul Tatalui, de unde ati venit, însa în prezent, acest lucru se afla dincolo de puterea voastra. Multe experiente va asteapta, si atunci cînd veti fi obtinut nivelul pentru ca sa va convertiti în Fiinte Galactice, veti fi voi, acei care vor decide calea pe care doriti sa o urmati. În toate fazele, va veti gasi cu cei care se afla în acelasi nivel ca si voi, si veti continua sa aveti experiente împreuna. În prezent, în pozitia voastra umila, ati traversat o serie de vieti care au fost desenate, pentru a înalta constiinta voastra. Planul vostru de viata a fost organizat cu grija, în fiecare faza, pentru a garanta ca sa aveti toate ocaziile pentru ca sa va înaltati. Daca veti fracasa, din oricare motiv, proba se repeta pîna cînd veti avea succes, si veti putea evolua.

În acest Univers, aveti o forma omeneasca, însa în curînd va veti înalta pîna la un punct în care nu veti mai avea nevoie de un asemenea corp, si va veti transforma în Fiinte de Lumina. Daca va fi nevoie, veti putea cadea din nou în oricare nivel, în care veti putea sa va 'gînditi' cu o forma fizica. Începînd de acolo, puterea voastra de gîndire va deveni asa de puternica, ca va trebui sa va înfrijiti mult, pentru ca sa nu vi se manifesteze gînduri fara sens.

În aceasta faza, vi se va cere mult, pentru ca sa întelegeti pe deplin calea evolutiei ; însa atunci cînd va veti converti în Fiinte Galactice cu constiinta deplina, veti detine cunoastrea complecta. Veti fi obtinut suficienta maestrie pentru ca sa covertiti în propriul vostru ghid, si sa alegeti exact calea pe care voiti sa o urmati. Totusi, întotdeauna vor exista Fiinte Superioare care vor urmari calea voastra de evolutie, si care sunt pregatite ca sa va ajute, daca doriti. De fapt, cu cît mai înalt va ridicati, cu atît mai mult va convertiti în UNU cu alte suflete care împartasesc aceleasi vibratii. Viata va fi absolut minunata, si plina de oportunitati pentru a experimenta tot ceea ce doriti. Nu sunteti izolati în acest Univers, si aveti optiuni nelimitate pentru ca sa va îndepliniti dorintele voastre. Si în toate aceste experiente, înca puteti 'sa chemati' pe colegii vostrii, pentru ca sa nu se piarda permanent, contactul. Desigur ca pot exista momente în care ei vor fi ocupati cu alte lucruri, însa vor sti ca ati încercat sa contactati cu ei.

Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa straluceasca în zilele voastre, si în calea voastra pîna la final. Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior.

În Iubire, si în Lumina.
Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |