Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 21, 2011

SaLuSa, January 21, 2011

Nu este un lucru neobisnuit pentru aceasta perioada de sfarsit sa fie una haotica, dar pe masura ce vechea cale se incheie, una noua se arata la orizont. La acest moment trebuie deja sa vedeti directia incotro va indreptati, fiind in conformitate cu planul Ascensiunii. Pentru fiecare individ experientele sunt personale, schimbarile fiind observate din punctul de vedere unic al fiecarei constinte. Veti observa ca puteti sa va centrati mult mai usor si nu veti mai fi atat de usor deranjati de ceea ce se petrece in jurul vostru. Vremurile de sfarsit de ciclu sunt un test extraordinar care determina cat de mult am evoluat. Trebuie sa faceti fata la asaltul continu asupra simturilor impreuna cu amenintarea mortii si a distrugerii, ce par a ocupa in mod constant canalele media. Atunci cand puteti trimite iubirea si compasiunea voastra celor implicati, fara a fi afectati, voi insiva, de incarcarea emotionala care va poate lega inima, va plasati intr-o zona de protectie vibrationala, care se afla dincolo de cea la care un raspuns negativ ar putea avea acces vreodata. Furia care este astfel evocata in unii oameni, doar adauga fricii ce deja exista, hranindu-i pe chiar cei care incearca sa va dezbine.

Uitati-va in jurul vostru si ar tebui sa puteti descoperi suficiente vesti bune care sa va imbarbateze si sa va inalte asteptarile. Exista semne care indica faptul ca Cei ai intunericului pierd intr-o maniera accelerata lupta controlului asupra voastra. Observati cum liderii chinezi fac concesii catre Vest, folosind puterea lor pentru a impiedica Illuminati pentru a mai lasa alte urme in Est. Ei fac parte dintr-o miscare in crestere menita sa stabilizeze lumea si sa inlature influentele ce erau menite sa va conduca intr-un alt scenariu de razboi. Noi nu putem opri minore altercatii si confruntari, dar vom preveni orice escaladare intr-un razboi deplin. Aceasta se afla in zona noastra de autoritate si vine sa raspunda la nivelele in crestere ale constintei ce cauta pacea pentru intreaga omenire. Cei putini nu mai pot dicta cursul intregii omeniri si se deschide calea, precum stiti, catre ultimele stagii ale dualitatii.

De-a lungul multor vieti in cadrul multor civilizatii, voi ati experimentat literalmente orice religie si cultura, ajungand sa fiti in prezent suflete extrem de avansate. Intuitia voastra a fost aprofundata de aceste experiente si mai aveti inca putin de invatat, trebuind doar sa aplicati invatatura deja acumulata in situatiile de zi cu zi. Astfel ar trebui sa luati deciziile care sa va mentina in Lumina. Legaturile voastre cu orice aspect al activitatilor celor intunecati ar trebui sa se dizolve, pe masura ce raspundeti Sinelui vostru Suprem. Va deveni modul vostru uzual de a va trai viata, rezultand astfel armonia si echilibrul. Legile Umane sunt o slaba reflectare a Legilor Universale, iar uneori voi trebuie sa va luptati cu ele pentru a va obtine dreptatea. Odata cu venirea noastra, vor fi facute schimbari si Constitutia va fi readusa in drepturi, cu mici amendamente, pentru o populatie ce incepe sa recunoasca rapid nevoia unei asemenea actiuni. Cei intunecati nu au avut nici pe departe succesul pe care si l-au dorit, diferenta fiind ca pana de curand actiunile lor s-au petrecut aproape in vazul tuturor. Lumina in schimb a operat in mare masura in spatele scenei, preferand, din motive de siguranta, anonimitatea. De fapt Lumina nu a incetat niciodata sa lucreze pentru inaltarea voastra.

Acum voi asteptati schimbari Guvernamentale, Dezvaluirea si programme de Abundenta pentru a va conduce prin ceea ce a mai ramas din acest ciclu. Toate acestea progreseaza si la momentul oportun noi vom intra in plina actiune, iar viata se va schimba chiar intr-un mod dramatic. Anunturile noastre initiale vor fi atat de importante pentru a castiga increderea si suportul populatiei si o mare atentie este data acestui aspect. Va exista confuzie, dar adevarul despre istoria voastra recenta va influenta profund clarificarea informatiilor false si derutante. Ati fost indusi in eroare in mod deliberat si tinuti in intuneric de-a lungul multor momente, despre care, ca Fiinte Suverane, aveti tot dreptul sa stiti. De exemplu exista dovezi vaste si de netagaduit, nu numai ca a existat viata pe Luna si pe Marte, dar si ca exista si in momentul prezent. Se stie de asemenea de existenta Pamantului Interior ce gazduieste Fiinte Avansate si nu ne referim aici la bazelele subterane ce gazduiesc atat Oameni cat si Fiinte Extraterestre. Aveti intr-adevar atat de multe de invatat pentru a va aduce la zi in mod corect informatiile iar unele dintre ele vor fi atat socante cat si senzationale.

Va fi foarte important faptul ca putem dovedi dincolo de orice dubiu toate informatiile pe care vi le dam; putem face aceasta, spre surprinderea voastra, prin a merge inapoi in timp. Voua va plac misterele voastre, dar raspunsurile la ele va vor place si mai mult si puteti sa luati Marea Piramida ca si exemplu. A cauzat atat de multe speculatii in legatura cu perioada in care a fost construita cat si scopul ei. Unii cercetatori au aflat multe in aceasta directie, dar marea majoritate dintre voi nu au nici cea mai vaga idee. Dati-ne voie sa spunem ca ele au fost construite in urma cu 10.000 de ani de catre Extraterestri, care au creat o retea de asemenea piramide gigante peste tot in lume precum urmeaza sa descoperiti. In mare masura, istoria voastra despre ele este foarte limitata si inprecisa; la fel stand lucrurile si cu istoria voastra asupra ultimilor 12.000 de ani si dincolo de ei. Ceea ce este interesant este ca voi sunteti proprii vostri stramosi. De aici se explica de ce unii dintre voi simt o asa de puternica atractie catre anumite civilizatii. Poate sa va afecteze dorintele si preferintele chiar in prezent, fapt reflectat in multe din casele voastre. Veti fi extaziati atunci cand va vom arata exact cum Marea Piramida a fost construita, aducandu-va trecutul voua.  

Dragilor, stiind ce va asteapta, gasiti bucurie si satisfactie in aceasta cunoastere. Cei intunecati deja nu mai au nici un cuvant de spus in aceasta privinta si vor fi inlaturati din toate pozitiile de putere. Mari Fiinte Spirituale le vor lua locul, iar Omenirea va fi in sfarsit directionata de la intuneric spre Lumina si Adevarul Intelegerii. Ce vremuri fericite sunt chiar dupa colt pentru voi, iar noi stim aceasta pentru ca facem parte din din aceste timpuri. Va puteti imagina cate greutati va fi ridicate de pe umerii vostri si cat de repede situatiile stresante vor fi schimbate. Sa fii cu adevarat liber este, in fapt, un asemenea mare pas inainte, dar vine cu recunoasterea Unicitatii a Tot Ceea Ce Este.

Sunt SaLuSa de pe Sirius si pot sa va spun ca noi din Confederatia Galactica devenim emotionati odata cu apropierea momentului in care vom fi oficial recunoscuti peste tot in lume. Vrem sa ajutam la diminuarea suferintei ce are loc in tarile subdezvoltate si desigur peste tot in lume. Avem toata experienta necesara pentru a schimba lucrurile chiar repede. Putem de fapt sa vedem lucrurile mult mai in profunzime decat voi si stim exact ceea ce se cere pentru a deveni activi imediat. Rezistati Dragilor, ajutorul vine in curand in modul cel mai eficient si mai gentil.

Multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.