Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 21, 2011

SaLuSa, March 21, 2011

1. Evenimentele se indreapta spre schimbarile inevitabile, ce vor duce la implinirea viitorului vostru. Acestea nu sunt vremuri usoare, insa ati cunoscut ca o parte din experientele voastre vor include aceasta perioada. Optimismul vostru privitor la finalizarea acestor etape vine din credinta voastra in noi si in Creator, si in multele fiinte inaltate, ce v-au acompaniat de-a lungul vietilor. Voi stiti ca nimic nu poate il poate schimba si aceia dintre voi care doresc sa ascensioneze, asa vor face. Spre deosebire de vremurile trecute, cand asemenea oportunitati s-au mai prezentat, sunteti asigurati ca Ascensiunea va avea loc. De fapt ea a fost planuita cu grija la scara Universala si va fi un eveniment de o amploare enorma, ce are loc foarte rar. Pentru voi aceasta s-a mai repetat, insa ati fost opriti de la a avea amintiri constiente ale acelor ocazii. In schema lucrurilor, timpul nu este liniar, ci este doar Acum. Trecutul, prezentul si viitorul sunt Una si voi puteti merge in orice aspect al sau, in care doriti. Viitorul este plin de probabilitati, acesta fiind motivul pentru care vi se aduc la cunostinta mai multe versiuni. In ultima instanta sunteti voi cei ce atrageti varianta care se pliaza cel mai bine pe viziuea creata prin constiinta voastra.

2. Este foarte important sa va pastrati atentia asupra Luminii, ce aduce armonie pe Pamant. Lumina se revarsa si este necesara, mai mult decat niciodata in aceste aceste vremuri. Este o perioada importanta, in care cu atatea cate se petrec, trebuie sa fiti in lume, dar sa nu fiti ai ei. Fiti un focar de Lumina, care aduce calm celor carora le este frica de felul in care lucrurile se vor finaliza. Vorbiti celor din jurul vostru despre nevoia de schimbari si de marile beneficii pe care acestea le aduc. Vor fi zvonuri a unor evenimente catastrofale, Cei intunecati jongland cu fricile oamenilor, insa va asiguram ca acestea au rolul de a le distrage atentia de la adevar. Totul a fost prevazut si ordonat in asa fel incat efectele sa fie limitate. Daca aveti dubii, amintiti-va ca Omul ar fi distrus Pamantul mai mult decat o data in ultimul secol si totusi aceasta nu s-a petrecut. Nu sunteti doar ghidati sa va impliniti sarcina de a trece pamantul prin Ascensiune, ci si sa ajutati in a lumina oamenii de langa voi. Nu ati fost niciodata lasati sa suferiti consecintele actiunilor voastre, compasiunea si iubirea fiind revarsate asupra voastra intr-o curgere neincetata.

3. Puterea actuala este, vorbind la modul general, inconstienta de conditiile haotice de pe Pamant. Adeseori, ei sunt nepregatiti din punct de vedere spiritual, pentru a intelege implicatiile a ceea ce vad si a necesitatii de a lasa locul celor care inteleg si care au in inimi interesul tuturor oamenilor. Noi stim cine sunt acestia si ei vor fi protejati, pentru a ne asigura ca ei isi vor putea lua locul de conducatori, atunci cand oportunitatea se va arata. Nu inseamna ca fiecare persoana ce se afla intr-o asemenea pozitie in momentul actual urmeaza sa fie inlocuita, unele dintre acestea fiind ale Luminii, insa nu le este cu putinta sa isi exercite dorinta de a inalta umanitatea. Vremea unor asemenea schimbri nu este departe, si o data ce acestea incep, vor aduce o noua abordare a modului in care sunteti guvernati. Impreuna cu alte beneficii pe care le asteptati, scena se va schimba rapid in una cu asteptari pozitive, ajungand in sfarsit sa vedeti calea de a merge mai departe. Prezenta noastra, ce va fi manifestata in cele din urma, si oportunitatea de a vorbi cu voi va deschide calea cooperarii intre noi, multe fiind realizate intr-un timp foarte scurt. Toate aceste lucruri merg inainte spre manifestare, si voi puteti fi siguri ca Federatia Galactica este pe deplin pregatita pentru rolul pe care in are in pregatirea voastra pentru Ascensiune.

4. Ca si indivizi, contributia voastra pentru schimbari este importanta si cel mai bine serveste prin proiectarea Iubirii si a Luminii oriunde acestea sunt necesare. Orientul Mijlociu este o zona, care de multa vreme a acumulat negativitate si are nevoie de ajutor spre a se curatata. Noi putem sa va ajutam in aceasta directie, insa trimiterea in masa a Luminii, din partea voastra, va servi cel mai bine oamenilor din acea regiune. Voi incepeti sa realizati cat de importanta si cat de puternica este Lumina si nu conteaza cate arme sunt insirate impotriva oamenilor, ele nu pot sa faca fata acesteia. Lumina este “arma” cea mai inportanta cu care puteti raspunde, ea aflandu-se in surse inepuizabile si putand sa le accesati prin voi insiva. Lumina poate acompania rugaciunile sau meditatiile voastre, astfel intarindu-le cu iubirea voastra. Voi sunteti cu Totii Unul si in consecinta nu trebuie sa faceti nici o discriminare de la un suflet la altul, spre care o trimiteti. Pamantul a fost un loc dificil de a exista pentru multe animale si ele merita iubirea voastra in aceeasi masura. Viata este fara de sfarsit si in realitate nu exista moarte, insa toate fintele vii beneficiaza din receptarea iubirii. Bunatatea si compasiunea sunt foarte necesare in aceste momente si atunci cand aceste ganduri sunt trimise in exterior, ele au un efect inaltator.  

5. Omul este bun, prin natura sa, si doar vibratiile joase au introdus trasaturile negative, care au tras in jos multe suflete. Nu mai exista nici un motiv in a continua sa traiti la acest nivel, voi putand sa va inaltati odata cu noile energii care vin. Voi nu sunteti victime, ci participanti cu buna stiinta si aveti tot atatea oportunitati de a va inalta. Ganditi-va la ceea ce spuneti si la felul in care actionati si urmariti sa treceti de la judecata si criticism asupra altor persoane. Majoritatea persoanelor fac ce pot mai bine in circumstante dificile si pentru ca vremurile de pe urma prezinta posibilitatea de a va elibera de karma, ele si-au asumat cu mult mai mult decat si-ar fi asumat in mod normal. In realitate nu exista asa ceva ca viata usoara, insa voi tindeti sa etichetati astfel, judecand dupa avutia unei persoane, aceasta putand fi o greutate sau o binecuvantare, functie de cum aceasta este folosita. In viitorul apropiat voi veti imparti bogatiile lumii in mod just si astfel se va crea o societate a oportunitatilor egale, eliminandu-se distinctia de clasa, care exista acum.  

6. Dragilor, acum are loc o revolutie in lumea voastra si nivelele de constiinta cresc si va indreapta spre directia corecta. Este lupta finala a acestui ciclu si voi v-ati asumat oportunitatea de a atinge un stadiu in care sa depasiti pentru totdeauna ciclul dualitatii. Cand ati inteles lectiile pe care ea le are de oferit, experienta acumulata va inalta constiinta la un nivel mai inalt. In asemenea circumstante sunteti pregatiti sa parasiti dualitatea, un nou nivel fiind mai compatibil cu voi si cu nevoile voastre.

Sunt SaLuSa din Sirius si va admir foarte mult tenacitatea si determinarea voastra de a invinge incercarile care v-au mai ramas de infruntat. Noi suntem cu voi pana la capat si timpuri extraordinare se apropie pe masura ce atingeti succesul.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

< previous message | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.