Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 28, 2011

SaLuSa, January 28, 2011

Miezul noptii se apropie, iar voi sunteti ajutati sa va ridicati nivelul de constinta. Va fi un proces de accelerare rapida, pe masura ce o serie de energii se indreapta in directia voastra si deja, cei mai sensibili dintre voi, simtiti diferenta. Poate sa fie inceputul telepatiei, care, in timp, va fi folosita mai larg decat interactiunea prin viu grai. Aceasta comunicare este cu mult mai grafica si mai precisa, fiind capabila sa transmita pachete intregi de informatii, cuvintele fiind uneori inadecvate. Un indice general, ce indica ridicarea nivelelor de constinta, este ca sunteti caracterizati de un calm interior si o detasare de freamatul exterior. A fi centrat incepe sa fie din ce in ce mai usor si odata stapanita aceasta stare, nu veti mai fi atrasi cu usurinta in vibratiile joase. Cu siguranta aceste vremuri sunt un test redutabil si va mai dura o vreme, pana ce veti avea ocazia de a va relaxa. Totusi, vremuri mai bune incep cu schimbari pronuntate, inainte de sfarsitul anului.

Va aflati nu atat intr-o cursa la limita, cat intr-o acumulare constanta de presiune pana in momentul in care prima victorie va fi atinsa. Planurile noastre permit ca un numar de evenimente sa se materializeze si trebuie sa asteptam momentul oportun pentru a ne manifesta, in concordanta cu modul in care lucrurile evolueaza. Intentia noastra este ca lucrurile sa inceapa sa se miste foarte curand, dar este o situatie complicata, ce implica multi oameni. Atunci cand o miscare este facuta, ea trebuie sa fie eminamente pozitiva, aducand rezultatele dorite. Oricum, perspectiva se imbunatateste continuu si cu siguranta nu vom astepta la infinit. Vrem ca eliberarea voastra de Cei Intunecati sa fie o ocazie de celebrare si nu vrem sa fie asociata cu nici un fel de actiuni nedorite.

NESARA a fost multa vreme in mintile oamenilor si beneficiile ei sunt pe cale sa ajunga la voi. Abordarea aspectului financiar se face pe termen lung, pentru a evita o reluare a colapsului recent. Bancile trebuie sa raspunda in fata oamenilor si sindromul castigurilor rapide nu va mai fi permis. Banii vor avea din nou o valoare adevarata si interactiunea cu piata, doar pentru speculatii, va disparea. Cele mai importante schimbari vor fi cu privire la impartirea resurselor, astfel incat sa beneficieze cu totii, fara a mai fi o atat de mare diferenta intre bogati si saraci. Trebuie sa spunem ca exista bogatii, mai mult decat este necesare, la nivel mondial, pentru a ne permite sa ne atingem cu usurinta tintele.

Pentru noi este ceva extraordinar, ca atat de multe lucruri trebuie sa fie schimbate in lumea voastra. Totusi, s-a ajuns in situatia actuala, fiind condusi in aceasta directie timp de milenii si aproape ati atins punctul de nonretur. Uzurparea drepturilor voastre prin controlul din ce in ce mai crescut asupra voastra si utilizarea abuziva a taxelor au adus civilizatia voastra aproape in pragul colapsului. In oricare alte circumstante, voi ati fi putut pana acum sa traiti, cu totii, o viata confortabila, avand acoperite toate necesitatile voastre. Veti gusta libertatea, despre care va vorbim, foarte repede si pe cand aceasta se va petrece, veti fi avut deja contact direct cu noi, avand totodata o garantie a dreptului vostru de a va alege propriul viitor. Se refera cu precadere la planul pentru Ascensiune, dar o cale alternativa va putea fi aleasa.  

Rolul vostru in momentul de fata este ca sa fiti o prezenta ce trezeste calmul in cei din jurul vostru si veti reusi aceasta, cel mai bine, prin inlaturarea fricii. Pe termen lung, nimic nu va conta cu adevarat si nimic nu va va putea nega oportunitatea de a ascende. Asa este scris si asa va fi, dupa cum vi s-a promis, Cei Intunecati ratandu-si telurile, care au urmarit controlul mondial. Conditiile haotice vor fi inlaturate si pacea totala va fi declarata, prin inlaturarea armelor de razboi. Avand in crestere nivelele constintelor le va fi mult mai usor mintilor umane sa fie inaltate spre o noua modalitate de a gandi, plecand de la o nou nascuta dorinta de pace. Veti fi martorii unui val imens de iubire si bucurie, care va traversa intreaga lume si barierele dintre oameni vor cadea. Majoritatea dintre voi, urmariti aceleasi teluri si, odata cu reintoarcerea pacii, veti atinge succesul.  

Aproape zilnic, undeva in lume, ceea ce a fost ascuns este adus la lumina si adevarul continua sa devina cunoscut. Aceasta va aduce oportunitatea de a trece mai departe activitatile corupte si criminale. Asemenea energii vor dispare treptat, fiind inlocuite de dorinta de intelegeri deschise, ce sunt duse la indeplinire cu sinceritate. Odata cu venirea schimbarilor, un nou mod de a gandi va asigura ca sinceritatea sa devina un mod de viata. Aceasta poate, desigur, incepe oricand si cu cat mai repede, cu atat mai bine, nimic altceva neputand eleva mai rapid Fiinta Umana, decat valorile de la care acesta opereaza. Fiti un exemplu pentru ceilalti si ajutati la crearea unei noi energii a dreptatii si justitiei, lasand aceasta sa se reflecte in actiunile voastre de fiecare zi. Toate acestea sunt aspecte ale schimbarilor necesare, daca doriti sa va incheiati calatoria intr-o stare ascensionata.  

Federatia Galactica intelege perfect inercarile la care sunteti supusi si le vom face cat de usoare ne este cu putinta. La un moment dat vom lucra impreuna in proiecte comune si ne va fi la indemana sa va aducem beneficiile experientei noastre. Atunci va trebui sa inaintati chiar repede si, dupa cum v-am informat, vor fi timpuri emotionante si aducatoare de satisfactii. Acum ele pot parea indepartate, dar veti fi uimiti de cat de repede lucrurile se pot schimba. Doar pastrati-va atentia asupra telurilor proprii si urmariti sa aplicati tot ceea ce ati invatat. Trierea deja a inceput, iar cei care aleg alta cale, decat Ascensiunea, vor avea tendinta de a le lipsi orice interes pentru asemenea subiecte. In acest caz trebuie sa le permiteti sa isi urmeze calea, aceasta fiind o alegere a liberului lor arbitru si nu trebuie incalcata in nici un fel. Am vorbit adesea in acest context ; noi insine fiind constienti de nevoia de a observa asemenea Legi in ceea ce va priveste.  

Tolerati stilul de viata al celorlati si asteptati si voi, la randul vostru, sa fiti respectati asa cum sunteti. Altfel lucrurile se pot intoarce la voi sub forma de karma, aducandu-va o noua experienta in prim plan. Adeseori sunt lucruri marunte, dar care isi vor arata fata cel putin in masura in care experimentati ceea ce atrageti la voi. Aveti grija la ceea ce ganditi, deoarece puterile voastre creatoare se maresc si este posibil, ca nu intotdeauna, sa va doriti rezultatul gandurilor voastre. Manifestati asupra celorlalti tot ceea ce v-ati dori pentru voi insiva si nu veti gresi, foarte tare, procedand astfel.  

Sunt SaLuSa de pe Sirius si va urez sa aveti succes in intentia voastra de a pleca din dualitate, intr-o dimensiune mai inalta prin intermediul Ascensiunii.  

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.