Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 28, 2011

SaLuSa, February 28, 2011

In prezent, imaginea in Orientul Mijlociu, nu este una draguta si multe suflete sunt atat de dornice in a aduce pacea in regiunea lor, incat isi risca propria viata. Fiti siguri ca ei sunt la nivel subconstient constienti ca au acceptat sa faca aceasta, iar sacrificiul lor ii va eleva intr-un nivel mai inalt in Lumina. Din fericire nu va fi in zadar si Cei intunecati vor fi inlaturati, intr-un fel sau altul. A fost aparent in ultima perioada, ca tulburarile vor escalada si vor conduce la caderea lor. Din momentul in care puterea oamenilor de a realiza schimbari majore este recunoscuta, nici un guvern nu se va mai simti in siguranta. Lumina se intensifica in continuu si va reusi sa isi atinga telurile, pe care oamenii si le doresc. In consecinta, este important sa tintiti neosteniti spre victoria totala, pentru ca este a voastra sa o celebrati.

Suntem tentati sa va spunem sa va asteptati ca lucrurile sa decurga treptat, insa un numar de evenimente vor atinge punctual terminus impreuna. Deci este posibil sa se petreaca un intreg sir de evenimente intr-un timp relativ scurt. Lucrurile incep sa se petreaca spre binele vostru si cu siguranta va fi un an plin de surprize si acestea vor face mai mult decat sa compenseze pentru cele neplacute. Desigur, vor fi schimbari si acestea sunt pretul pentru libertatea voastra. Concentrati-va asupra partilor lor bune si acceptati faptul ca acestea nu pot sa se manifeste fara a avea un efect major asupra vietii voastre. Noi veghem peste voi si suntem activi atunci cand putem usura unele situatii pentru voi.

Amintiti-va ca gandurile si rugaciunile voastre sunt receptionate si nivelele voastre colective de constinta, inregistrate. Toate acestea ne dau posibilitatea de a va verifica progresul si de a va raspunde petitiilor voastre de ajutor. Nu va putem darui intotdeauna exact ceea ce va doriti, fiind un plan mult mai mare de urmat si caruia trebuie sa i ne supunem. Totusi, impreuna suntem o forta demna de a fi luata in considerare, cu toate ca singura noastra arma este Iubirea si Lumina. Acestea sunt singurele aspecte la care Cei intunecati nu au nici un raspuns, desi vor incerca sa va devieze atentia, prin frica si intimidare. Pana acum trebuie sa stiti deja destule despre metodele lor, pentru a le ignora si a nu va pierde energia cu ele. Ei inca nu sunt o forta epuizata, insa ceasul aproape le-a sunat. Ca intotdeauna, noi suntem constienti de intentiile lor, deci ei nu pot sa ne surprinda cu nimic. Ei ar putea la fel de bine sa se predea acum si sa permita ca viitorul vostru sa fie modelat de planurile pentru Ascensiunea voastra, deoarece nimic nu o poate opri de la a se produce.  

Fortele Luminii nu s-au mai adunat la un loc pe Pamant in numere atat de mari de milenii de timp. Aceasta este desigur in acord cu Planul Divin si dupa cum stiti deja tinerii ce sunt prezenti acum aici au o intelegere si abilitati avansate. Ei sunt pregatiti din punct de vedere spiritual si sunt intelepti in multe directii, iar ei va vor scoate din vibratiile joase. Lor nu le este usor sa se integreze in vechile modalitati de actiune si de fapt, ei sunt cu voi pentru a va ajuta sa le schimbati. Ascultati-i cu atentie, pentru ca ei au multe de spus si multe sa va invete.  

Natura este o victima a schimbarilor, care au loc pe Pamant si de-a lungul unei lungi perioade de timp, multe specii au disparut. Totusi, nu este o pierdere totala, noi putand sa le transferam pe alte planete, spre a-si putea continua evolutia. Modificari genetice pot fi introduse, daca acestea sunt necesare pentru o mai buna integrare la noile conditii in care sunt introduse. In unele cazuri, animalele rspective si-au incheiat ciclul pe Pamant si sunt eliberate, dupa cum s-a petrecut si cu Dinozaurii. Desi nu s-a observat prea des, specii diferite vin si se duc, destul de regulat, dupa cum sunt nevoile Pamantului sau a Omenirii. Este la fel si cu voi, care ati fost introdusi pe Pamant ca Homo Sapiens destul de recent si acest fapt s-a produs pentru a putea primi un tip diferit de Om. Aceste aspecte vor fi explicate in detalii mai amanuntite, pe masura ce timpul trece si voi veti afla despre adevarata voastra legatura cu noi. Aceasta este cu mult mai profunda decat v-ati putea voi imagina, mergand in urma cu mii de ani.  

Pe masura ce inaintati si treceti prin dimensiunile mai inalte, veti aprecia frumusetea creatiei, acesta fiind potentialul vostru dintotdeauna. In unele directii, ati avut viziuni a ceea ce a fost posibil si ati urmarit sa introduceti in dimensiunea voastra prezenta. Ati experimentat si atins un anume succes si sufletul din interior a “simtit” ideea, dar nu a fost pe deplin capabil sa o exprime. Totusi, cand va veti inalta, totul va deveni cu mult mai usor si creatiile voastre vor fi din Lumina. Nimic nu va fi in afara capabilitatilor voastre si ele toate vor infatisa armonia absoluta, ce exista in dimensiunile mai inalte. Mai mult, totul este viu, cu nivele de constinta, care va vor da experienta de a vorbi, nu doar cu animalele, dar de asemenea cu orice creatie vie, asa cum sunt de exemplu plantele. Pe Pamant ele au constinta si raspund la energiile din preajma lor. Nu este ceva nestiut, ca oamenii sa vorbeasca cu plantele lor si sa observe ca rezultat, ca acestea devin mai frumoase si mai sanatoase.

Viata va deveni cu totul diferita de cea pe care o aveti acum si va fi o continua desfasurare fericita si plina de bucurie. Cerintele facute asupra voastra acum vor inceta si nu va fi nici un loc pentru munci neinteresante ori plictiseala. Totul va fi incitant si va va umple in continuu cu Lumina si Iubire. Cel mai important, veti fi intotdeauna plini de energie si nu veti experimenta surmenajul si oboseala, care sunt o parte integranta a vietii voastre de zi cu zi in prezent. Deoarece va veti reincarca cu energie pe masura ce va veti realiza activitatile cotidiene, nu va fi nevoie de lungi perioade de somn, asa cum aveti nevoie acum pe Pamant. Voi va veti putea relaxa si odihni, dar corpul vostru, fiind de o vibratie mai inalta, nu va mai avea nevoie de re-energizari periodice si lungi. Deci Dragilor, aveti atat de multe de asteptat de la viitor, incat acestea fac orice efort, pe care este nevoie sa il faceti in asteptarea Ascensiunii, atat de plin de recompense.  

Permiteti ca mari schimbari sa vina cu Ascensiunea, desigur nu toate simultan, insa ca un proces evolutiv, care se petrece in permanenta. Dualitatea este doar un rezultat al existentei in vibratiile joase, unde materia este atat de densa, incat ea poate atrage, ceea ce ati putea numi impuritati. Acestea sunt sub forma bolilor, care nu pot exista in vibratiile mai inalte. Cu cat mai joase vibratiile, cu atat mai mare posibilitatea de a exista boli si mai letale. Conditiile nu sunt imbunatatite, desigur, prin insistenta Omului de a introduce chimicale in agricultura si in lantul alimentar. Corpul vostru este foarte rezilient si adaptabil, dar in cele din urma va fi otravit, ca rezultat al acestor actiuni.  

Sunt SaLuSa de pe Sirius si sper ca intelegeti ce oportunitate minunata de a va inalta vine odata cu Ascensiunea.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.