Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 31, 2014

SaLuSa, 31-Ianuarie-2013

1 . Din cauza la ceea ce se întîmplă în jurul vostru, pacea si armonia par a fi departe, însă treptat criza se va micsora, si într-o perioadă relativ scurtă de timp, pacea va fi solutionată pe Pămînt. SosirieaNoii Ere ridică valurile de vibratii mai repede. Aceste schimbări au însotit întotdeauna această perioadă, cu separarea finală a acelor care sunt gata ca să se înalte, de cei care nu sunt. Aceasta este inevitabil, si vibratiile cresc la punctul în care, numai sufletele care au ajuns la acelasi nivel pot să rămînă în el. Acesta este punctul culminant al multor mii de ani de experiente de viată, în diferite Ere. Sfîrsitul ciclului este un timp important, cînd toate sufletele decid cît de bine planul lor de viată a promovat evolutia lor, si dacă au nevoie de a repeta o anumită experientă în particular.
Majoritatea dintre voi sunt destul de avansati si gata pentru a trece la următoarea etapă a evolutiei voastre, cu ajutorul si sfatul sufletelor mai evoluate. Multi vor rămîne cu Evolutia Umană, însă unii vor alege să se alăture altor specii, care îi pot lua pe o altă planetă. Veti încarna desigur într-o formă adecvată pentru această experientă. Cei care continuă experientele lor pe Pămînt în a 4Ș dimensiune, vor găsi că această viată va prezenta un aspect nou, si că se găsesc într-un timp armonios si fericit. Dusi, vor fi acei Întunecati, urmîndu-si propriul lor viitor pre-destinat, si le va fi dată o altă oportunitate pentru a reveni către Lumină.
Aveti o mică ideie despre fericirea si împlinirea care vă asteaptă, si aceasta va depăsi cu mult asteptările voastre. Aceasta va fi răsplata pentru că ati venit prin cea mai neagră perioadă din viata voastră, si ati găsit cu succes Lumina din nou. Cîtiva dintre voi vor găsi că unii dintre prietenii vostrii nu au reusit să o facă în dimensiunea mai înaltă. Să nu vă fie teamă de viitorul lor. Ei se vor găsi exact acolo unde ei vor putea continua pentru a face progrese către Lumină. În pozitia voastră, veti fi capabili să învătati despre progresele lor, si îi veti vizita, cînd ei se vor găsi în afara corpului, în perioada lor de somn. În timp ce veti fi capabili să vă păstrati amintirile unor astfel de reuniuni, ei vor reveni la dimensiunea lor, fără a avea amintiri de veghere asupra lor.
În prezent, vă treziti la adevăratul vostru potential al nivelului vostru de constiintă extinsă. Pînă cînd în viitorul apropiat o veti achizitiona pe deplin constienti. Să fiti siguri că multe ajutoare sunt deja pregătite la disponibilitatea voastră, pentru a vă ajuta să vă luati locul în dimensiunile superioare. Viata este o oportunitate continuă de evolutie, si în fiecare etapă, aveti multe ajutoare. Este întotdeauna responsabilitatea acelora care au evoluat, să asiste pe acei care îi urmează. Asa ca suflete veniti împreună, numai constiinta voastră vine ca Unu, dar să fiti siguri că vă păstrati individualitatea voastră în acelasi timp.
Stim că multi dintre voi sunteti obositi de experientele voastre, si nu este surprinzător, avînd în vedere, vibratiile dense în care existati. Acesta este motivul pentru care primiti atît de putine vizite din partea fiintelor din dimensiunile superioare, care găsesc asta, ca fiind cele mai neplăcute vibratii grele, pentru a trăi. La fel veti fi numai ridicati, cînd vă veti introduce în dimensiunile mai mari, si vă veti bucura de toate avantajele asociate acestora. Nu faceti greseală, pentru că atunci cînd ati ales să ajutati aceste suflete prinse în vibratiile joase, ati stiut cît de grea sarcină avea să fie. Cu toate acestea, fiti siguri că indiferent de cît de jos ati căzut, am fost mereu aici pentru a vă ajuta să vă întoarceti la locul vostru de drept.
Dragilor, sederea voastră în dimensiunile joase, este totul, dar terminată, si veti iesi mai mari, decît atunci cînd ati intrat prima dată, în asta. Experienta voastră va ajuta sufletele care pot beneficia de experienta voastră, si sunteti de lăudat pentru marele vostru sacrificiu, de a beneficia alte suflete pe calea Luminii.

Vă mulțumesc Salusa,

Mike Quinsey.


Vă rugăm să rețineți că pentru a vă dezabona / abona la postări mele săptămânale, trebuie să mergeți la:. : www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.htmlWww.treeofthegoldenlight.com / new_subscribe.html - Utilizați înregistrarea în partea de jos, unde veți găsi "membru de mailing List@et.treeofthegoldenlight.com" List@et.treeofthegoldenlight.com "introduceți detaliile dvs. de două ori la fel de solicitate și faceți clic pe" Te rog, scoate-mă de pe lista ta "/" vă rog să mă abonati la lista ta "Dacă veti avea succes, veți vedea aceasts recunoscut pe ecran.


Mulțumesc, Salusa

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.