Home > > Montague Keen - November 4, 2012

4 Noiembrie 2012

Draga mea, ce schimbari observi in aceasta perioada de revelatii. Totul va fi demascat si eliminat, astfel incat numai lumina sa ramana. Un lucru pe care simt sa il subliniez, este faptul ca cei care refuza sa accepte realitatea situatiei in care se afla lumea voastra, si care inchid ochii la tot ce se intampla in jurul lor, devin, de fapt, complici ai intunericului. Trebuie sa invatati sa imbratisati schimbarea, pentru ca nimic nu poate merge mai departe pana nu o faceti voi. Cabala foloseste orice truc din arsenalul sau pentru a va face sa acceptati culturile modificate genetic, vaccinarea, fluorul din sistemul de distribuire a apei, etc. NU este un cuvant simplu, format din doua litere, dar care este eficient in a refuza sa fiti tratati ca niste oi. Cand va uniti si spuneti impreuna, la unison, un NU categoric, ei nu vor mai avea pe ce sa-si intemeieze argumentele. Jocul lor se termina. Voi le recunoasteti intentiile si ochii vostri sunt deschisi. Este timpul sa va luati inapoi tot ce este al vostru.

Este bine sa vedem ca atat de multi oameni isi recapata suveranitatea. In curand, veti putea sa obtineti un Certificat de Nastere Universal. Acesta va va elibera de orice control religios. Apoi, nu veti mai fi sclavi. Veti deveni spirite libere avand o experienta pe planeta Pamant. Multi dintre voi sunt constienti ca au un scop. Este timpul sa va indepliniti scopul. Veti fi ghidati. Totul este in mainile voastre. Impreuna, aveti puterea sa va schimbati complet lumea din intuneric la lumina.

Multi dintre voi care ati fost oameni mareti in trecut si ati realizat multe, ati ales sa va intoarceti pe Pamant, pentru a face parte din Tranzitie. Voi va regasiti unul pe celalalt si lucrati impreuna. Uneori, va recunoasteti reciproc chiar si vietile anterioare, asa cum am fost noi doi, draga mea. Oamenii potriviti se afla la locul potrivit in multe parti ale lumii voastre. Ei ii demasca pe cei intunecati si toate planurile lor sinistre. Ca urmare a acestui fapt, copiii isi vor trai vietile intr-un viitor fara frica de abuzuri de peste tot. Acest abuz vine de sus in jos. De aceea nu a fost dezvaluit, din cauza controlului asupra politiei si presei, si pana acum, nu au raspuns nimanui pentru aceste fapte. Deci, de ani de zile cei abuzati nu au avut nici un cuvant de spus.

Toate acestea se schimba acum. Oameni curajosi au facut un pas in fata pentru a spune adevarul. Aceasta dezvaluire ii va soca pe multi dintre voi, dar adevarul trebuie spus. Totul face parte din procesul de vindecare. Unii dintre voi ati parcurs un drum lung si acum asteptati nerabdatori schimbarea. Ajutati-i pe ceilalti pentru a veni schimbarea mai repede, pentru ca ei incetinesc progresul.

Distrugerea intentionata a liniilor de energie din fiecare tara v-a tinut sclavi in intuneric. Este important sa intelegeti importanta retelei de energie. Aceasta trebuie refacuta cat mai curand posibil. Va face o diferenta imensa pentru energia din lumea voastra. Ei nu au nici un drept sa acopere si sa distruga aceasta retea. Este o parte extrem de importanta a Tranzitiei. Exista persoane care sunt echipati pentru a continua aceasta activitate. Este lucru care trebuie facut. Asa ca ajutorul va fi oferit. Trebuie doar sa il cereti.

Doamne, ce vremuri interesante de a fi pe Pamant. Noi putem doar privi si ajuta. Draga mea sotie face foarte multe pentru a demasca si elimina intunericul si coruptia. Calculatorul ei a fost spart de doua ori, ceea ce i-a cauzat multe probleme. Acum exista mai multi oameni care lucreaza pentru Lumina la care cei Intunecati trebuie sa faca fata. Aceasta lumina se raspandeste in lung si in lat, in special in taramul drag al Irlandei, unde Tranzitia trebuie sa inceapa. Voi aveti totul de castigat si nimic de pierdut. Este doar o chestiune de a confrunta adevarul si de a fi CURAJOSI.

Aveti incredere in voi insiva. Luati-va inapoi puterea. Asa numita structura de putere care v-a mentinut in sclavie, nu are putere asupra voastra decat daca ii permiteti. Cand veti face propria voastra cercetare, va deveni clar ca lacrima. Va veti intreba cum ati putut crede asemenea minciuni evidente pentru atat de mult timp. Va mai aduc aminte, inca o data, ca “nimic nu este ceea ce pare”. O singura ierarhie conduce intreaga lume. Ei cred ca detin toata lumea si pe toti din ea. Ei bine, va fi interesant de vazut ce se intampla cand totul va cadea si va fi dezvaluit. Fiti atenti la acest lucru! Nu va mai dura mult. Totul se accelereaza. Cei corupti au ajuns la inaltimi, asa ca vor cadea de la distanta mare; si ei vor cadea pentru ca este timpul pentru un nou inceput.

Deschideti-va inimile si mintile pentru adevar. Acest lucru va va elibera.

Draga mea esti obosita. Incearca sa te relaxezi mai mult. Stiu cat este de interesant sa vezi cum se sparge digul si adevarul curge din toate partile. Suntem recunoscatori tuturor celor care impartasesc adevarul cu ceilalti. Este un rol foarte important de jucat. Totul se aseaza foarte frumos.

Iubirea mea te inconjoara draga mea si pe toti cei care te ajuta sa iti indeplinesti rolul in aceste noi inceputuri.

Intotdeauna adoratorul tau, Monty

Website: The Montague Keen Foundation


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.