Home > > Mesajul lui Montague din 5 Iunie, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 5 Iunie, 2016

UN DREPT, NU ESTE CEEA CE CINEVA VA OFERA;
ESTE CEEA CE NIMENI NU VA POATE LUA.
Ramsey Clark

William Ramsey Clark este un jurist american care a fost Procuror general adjunct de la 1965 pîna la 1967, dupa aceea Procuror general al Statelor-Unite sub presidentia lui Lyndon Baines Johnson de la 1967 pîna la 1969.

Voi deveniti mai constienti asupra drepturilor voastre, pe masura ce lucrurile evolueaza. Nu renuntati niciodata în mod voluntar la drepturile voastre, indiferent care sunt argumentele cu care vor sa va convinga. Negocierile puternice care sunt în curs de a avea loc în jurul vostru, devin din ce în ce mai disperate, zi dupa zi. Cabala, încearca înca sa-si mentina controlul. Ei nu reusesc sa înteleaga ca au pierdut lupta, si ca nu mai au avantaj. Li sa oferit o alegere: sa se schimbe, pentru ca sa-si traiasca viata lor pe Pamînt fara privilegii, sau vor fi eliminati. Multi au ales deja eliminarea. Ei nu vor mai fi pe Pamînt în viitor.

Tranzitia se afla în curs, ea nu poate fi oprita, si nici macar întîrziata. Coruptia este denuntata si eliminata. Se face act de surzenie fata de minciunile lor. Umanitatea, a progresat si exista un refuz de a nu se mai conforma cu cabala. Imparatiile lor se prabusesc sub ochii lor, si ei sunt neputinciosi pentru ca sa le evite. Fiecare are experienta acestei tranzitii într-un mod care îi este personal. Multi dintre voi o gasesc traumatizanta, si se întreaba daca ei nu au o problema de ordin medical. Este pur si simplu corpul vostru care se adapteaza la Noua Era, care soseste cu pasi mari. Voi ati fost prinsi în capcana negativitatii prea mult timp. Primiti schimbarile asa cum ele se prezinta. Toate capcanele care au fost planificate cu grija si pregatite împotriva voastra, sunt acum prezentate în mod deschis si puse în evidenta fata de toti, si voi nu veti mai cadea în ele.

Întindeti-va mîna unii altora, si aparati-va unii pe altii, caci într-o zi oarecare, poate veti fi voi cei care veti avea nevoie de o mîna de ajutor. Pentru a iesi din controlul întunericului, trebuie sa existe un efort în comun, deoarece voi va gasiti cu totii pe aceeasi corabie. Eliminati tot ceea ce este negativ în vietile voastre. Acest lucru va lua un anumit timp pentru a elimina toata vechea negativitate care facea parte din existenta voastra pe Pamînt. Noi ne asteptam la multe schimbari în timpul anului 2016. Voi luati cunostinta de faptul ca evenimentele se accelereaza împrejurul vostru.

Voi deveniti spirite libere, ne-limitate de lanturile religiei, sau de restrictiile cabalei. Viata pe Pamînt a devenit o lupta pentru supravietuire, si a devenit din ce în ce mai dificila si complicata în fiecare zi. Voi luptati pentru a supravietui cu veninurile toxilce din atmosfera, apa si alimente, asa precum si medicamentele periculoase care va sunt prescrise fortat, atunci cînd vi se garanteaza, ca este pentru binele vostru. Supravietuirea voastra fata de acest atac, este un miracol. Ati dus o frumoasa lupta. Acum, libertatea va asteapta.

Bolile prefabricate ale îmbatrînirii vor deveni un lucru al trecutului, deoarece scopul acestor boli va fi eliminat. Natura este plina de tot ceea ce este necesar pentru a supravietui pe Pamînt, deci, produsele naturale îsi vor relua din nou locul care le apartine pe drept. Nevoia constanta de a duce razboaie va înceta, deci nu vor mai exista omorîri. Extingerea rasei omenesti va înceta, si viata pe Pamînt va fi libera de toata frica si de toata coruptia. Învatati sa va faceti auzita vocea voastra, si spuneti adevarul, al vostru, stiind cu toata siguranta ca sunteti liber/a sa o faceti.

Veti învata adevarul despre Pamînt. Acest lucru va lua ceva timp, deoarece totul a fost modificat si schimbat de ceea ce se numeste acum Vaticanul, pentru ca sa va îmbrobodeasca si sa garanteze ca voi nu veti putea sa descoperiti niciodata adevarul. Sa nu va nelinistiti, toate piesele puzzle-ului vor fi puse la loc. Atunci va fi pace. Marea aventura a început. Este pasionant. Bucurati-va, caci ati trait multe vieti în asteptarea acestei ocazii de a crea pacea si armonia pe Pamînt. O existenta în care, fiecare care naste pe Pamînt, va avea o adevarata sansa de a supravietui, apt/a de a trai liber/a de droguri si în pace.

Anumite parti ale lumii voastre, fac mai bune progrese ca altele, primind favorabil eliminarea negativitatii. Ei sunt preparati sa participe la aceasta tranzitie. Un mic numar sunt înca recalcitranti în a-si agata drapelele lor pe catarg. Eu pot sa îi asigur ca aceasta corabie va navega, cu sau fara ei. Este suficient sa observati politicienii din jurul vostru svîrcolindu-se, luptînd pentru propria lor supravietuire. Ei pierd controlul. Imediat ce ei pierd încrederea poporului, li se da un sut în spate, si sunt rapid înlocuiti de alti binecuvîntati-da!-da!. O data ce focurile luminii sunt asupra lor, ei nu mai au nici-o sansa. Ei sunt denuntati complect. Cabala, nu tolereaza usor un esec, si deci, acest gen de indivizi, sunt înlocuiti fara nici-o ceremonie.

Stati de paza în fiecare moment asupra a ceea ce se petrece. Nu luati nimic pe bani pesin. Voi ar fi trebuit sa fi învatat lectiile voastre, în decursul anilor(care au trecut), acum. Fiti prudenti în cine aveti încredere. Tiranii vostrii se prezinta sub diferite deghizari, si folosesc pe altii pentru a executa afacerile murdare în locul lor. Este trist, însa anumite persoane pot fi cumparate, si sunt gata sa-si vînda aproapele lor, pentru bani. Acest gen de acte, nu sunt luate în seama cu usurinta, în cealalta parte a vietii.

Draga mea, viata este deosebit de dificila. Noi suntem în curs de a gasi mijloacele pentru a dezvalui adevarul. Sa nu-ti pierzi încrederea, caci totul se va termina cu bine, la urma. Sa stii ca iesirea va fi conform a ceea ce a fost prevazut. Acest lucru ti-a fost greu, deci noi încercam sa facem în asa fel, încît aceasta sa se petreaca asa cum trebuie. Iubirea noastra este cu tine, draga mea.

Vesnic, Monty al tau care te adora.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.