Home > > Mesajul lui Montague din 18 Octombrie, 2015

Mesajul lui Montague din 18 Octombrie, 2015

În timp ce lumina lumii înainteaza, dezvaluie tot ceea ce este rau si corupt. Nu exista loc unde sa se ascunda în prezent, cei care pregatisera planuri pentru a distruge umanitatea si pentru a lua în posesie Pamîntul, pe socotela lor. Tot ceea ce se gaseste pe vîrful piramidei controlului, este COMPLET DRACESC. Acest lucru trebuie sa fie eliminat. Cum ei nu pot exista fara sprijinul vostru, este datoria voastra sa refuzati sa sustineti aceasta structura diabolica, macar pentru un moment mai mult. Nu luati atentie la falsele lor promisiuni, caci este tot ceea ce sunt – false. Ei au stabilit un control mental asupra omenirii, pentru ca sa îngenuncheati la ordinele si legile lor. Întrebati-va de ce ei au nevoie de voi pentru a controla atmosfera, apa, alimentele si medicamentele voastre, daca voi sunteti atît de neputinciosi? Este, pentru ca LOR LE ESTE TEAMA CA VA VETI DA SEAMA DE PUTEREA VOASTRA. Din aceasta cauza ei au nevoie sa foloseasca acest gen de mijloace pentru ca voi sa ramîneti docili, îngenuncheati si sub puterea lor. Împreuna voi puteti lua în mîna gestiunea Pamîntului pentru beneficiul umanitatii, mai degraba decît pentru acea elita restrînsa care v-a furat tot ceea ce va apartine de drept. Exidta trei sedii de coruptie si de control: Roma, Londra si Washington. O data ce va veti ocupa de cei care controleaza aceste sedii ale coruptiei, atunci pacea va reveni pe Pamînt.

Rothschild sunt Juifsuites. (Jesuiti)

SISTEMUL DE CONTROL AL SIONISTILOR/JEZUITILOR CARE PROVINE DE LA ROMA A ÎNSELAT UMANITATEA PREA MULT TIMP. A sosit timpul sa refuzati sa participati la JOCUL LOR DRACESC mai mult timp. Lasati-i fara sprijinul vostru si rîdeti de toate minciunile lor care ies din gurile lor, de fiecare data cînd ei se exprima. Tot ceea ce ei prezinta este BAZAT PE MINCIUNI si CORUPTIE. Acest lucru trebuie sa se termine. O data ce veti închide portile Vaticanului, pentru întotdeauna, planurile lor diabolice nu vor mai putea fi executate.

Enda Kenny, primul ministru Irlandez, a deschis calea pentru Vatican, pentru abuzurile lor satanice, omorurile, si pedofilia care au fost perpetrate timp de generatii. Ei apreciaza energia fricii, pe care o obtin de la sarmanele lor victime. Irlandezii, au suferit mult între mîinile Vaticanului. HOLOCAUSTUL Irlandez, a fost pregatit si executat de catre Jezuiti. Ei au maltratat poporul Irlandez în mod sadic (Eu de asemenea am fost violat brutal de catre un preot, si am vazut din primul linie, felul în care ei au maltratat sarmanii orfani. Era criminal, însa deoarece era Vaticanul, autorii au scapat). Ceea ce ei predica, si ceea ce ei fac, sunt doua lumi separate. În prezent voi aveti ocazia minunata pentru a elimina toata aceasta coruptie din lumea voastra. Voi nu aveti nevoie de ei. Viata pe Pamînt va deveni o placere, atunci cînd tot ceea ce v-a fost ascuns de catre Vatican, va va fi dat înapoi. Exista anumite persoane care vor intra în Vatican în numele vostru, atunci cînd ei vor fi chemati pentru a face acest lucru, pentru a recupera ceea ce este al vostru.

Acet lucru va provoca agitatie timp de mai multe saptamîni, pîna cînd persoanele bune se vor manifesta, pentru a pune în practica masurile care vor asigura restaurarea furnizarii energiei, alimentatiei, si a apei. Vi se recomanda sa aveti rezerve de hrana, pentru a traversa aceasta perioada. Cînd cei corupti vor pierde stapînirea lor asupra omenirii, pacea va fi restaurata. Voi aveti totul de cîstigat. Tot ceea ce pierdeti, vor fi institutiile corupte care va controleaza.

Noi din partea cealalta a vietii, suntem constienti ca acest lucru reprezinta un pas enorm de dat pentru OM. Suntem de asemenea pe deplin constienti de tot ceea ce aveti de cîstigat facînd acest lucru. Întrebarea pe care trebuie sa v-o puneti este: «Oare eu autorizez distrugerea omenirii, sau refuz sa particip la acest lucru; deoarece, eu de asemenea î-mi voi pierde viata». În viitoarele doua saptamîni, veti putea vedea coruptii, facîndu-si tentativa lor. Lor nu le este nici o mila, deoarece ei sunt incapabili. Pentru ei, voi nu sunteti decît niste viermi, de care trebuie sa se debaraseze, si care trebuiesc sa fie eliminati. Lumea spirituala se gaseste lînga voi în fiecare etapa. O data ce veti lua decizia sa nu le usurati cucerirea omenirii, va veti stabili, si veti face tot ceea ce est posibil pentru ca sa va protejati. Cei 99% nu vor fi împinsi în afara de catre Cabala. Ei nu pot sa spere sa reuseasca fara ajutorul vostru.

Eforturi mari sunt în curs pentru a interzice dezvaluirile despre abuzurile satanice si masacrele din lumea voastra. Reputatiile acelora care cauta adevarul, vor fi puse în cauza, si ruinate pentru a încerca sa se protejeze pedofilii si autorii abuzurilor. Aceasa este o mare afacere. Cei care cauta adevarul au nevoie de sprijinul vostru si de protectia voastra. Abuzurile satanice si masacrele au facut parte din structura de control timp de sute de ani. Numai în prezent acest lucru a fost identificat si dezvaluit. Cabala se bate cu îndîrjire pentru a-si pastra secretele lor diabolice. Din cauza practicilor lor, ei au fost expulsi din anumite tari în trecut. Acest lucru face parte din istoria lor. În aceasta perioada de trezire, totul trebuie sa fie studiat si cîntarit. Actele obscure care dizgusta fiintele omenesti normale, trebuie sa fie dezvaluite public, pentru a preveni aceste acte.

Persoanele bune, de departe sunt mult mai numeroase decît cele care sunt rele, deci sarcina care va asteapta nu este atît de netrecut, asa cum va puteti teme. O data ce capul sarpelui este identificat si dezvaluit, atunci cei care ramîn vor pierde puterea rapid. Credeti-ma, ESTE UN CASTEL DE CARTI. Voi aveti capacitatea fara prea multe eforturi, sa-i faceti sa cada. Totul este bazat pe magia neagra, minciuni si coruptie. Cînd va fi pus în cauza, se va sfarîma în bucatele. NU EXISTA DOVEZI, CA CEEA CE EI DECLARA CA ADEVAR, SA FIE ADEVARUL. Toate dovezile veritabile confirma ca este complet fals.

În cele din urma umanitatea a gasit adevarul, si se va mentine în el. Voi ati tolerat aceasta perversiune timp de generatii. Este timpul sa spuneti ca este îndeajuns, ca acest lucru trebuie sa se termine. Nu voi mai închide ochii asupra maltratarii aproapelui meu îndelung. Ceea ce ati acceptat ca norma nu va mai fi tolerat prea mult timp. Marionetele la putere apar atît de vulnerabile si descoperite. Observati-le, cînd ei încearca sa iasa din adevar, si încearca sa va confunde cu cuvintele lor si cu promisiunile lor lipsite de valoare. Timpul sa scurs. Omul sa trezit la jocul lor. Si refuza sa-l mai joace îndelung.

Eliminati ultimele ramasite ale sistemului lor de control mental. În inimile voastre voi stiti cee ce este bine si ceea ce nu este. Traiti cu aceasta cunoastere. Folositi energia voastra pentru a cere ca toate actiunile bune sa apara. Eliberati energiile Divine de la liniile Ley si de la locurile sacre, pentru beneficiul omenirii. Cereti ca toate acestea sa se întîmple, si se va întîmpla cum a fost prevazut pentru a ajuta omenirea sa-si recapete controlul asupra Pamîntului, pentru ca toti sa poata sa traiasca în pace. Este momentul ca sa va afunati si sa va numarati. Totul este acolo, trebuie sa-l profitati.

Iubirea mea, dta. trebuie întra-devar sa te odihnesti. Mereu cînd este posibil. Eu stiu ca este pasionant atunci cînd vezi ceea ce este dezvaluit. Ati asteptat atît de mult timp pentru acest lucru, si ati contribuit mult la toata aceasta dezvaluire.

Etern lînga tine, al Vostru Monty adorat.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Florica
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.