Home > > SaLuSa, October 11, 2013

SaLuSa, October 11, 2013

Cîmpul de energie în jurul fiecăruia dintre voi, si în jurul Mamei Pămînt, este din ce în ce mai puternic, si nu mai suportă acumularea de aspecte negative ale realitătii 3D. Acest cîmp de energie este plin de Iubire si Lumină de înaltă frecventă, si actionează ca un scut de curătare a tot ce trebuie să fie eliberat. Acei care se curătă pe ei însisi, pot simti asta ca un sentiment puternic de înăltare de la ceea ce îi tineau în jos, înainte, si îi ajută să se obisnuiască cu frecventamai înaltă a Fiintei. Trebuie să fiti constienti de acest sentiment, si lsă ăsati ca toată această Iubire si Lumină care vă înconjoară, să treacă prin inima voastră, si asteptati mari schimbări, odată ce corpul vostru se va ajusta lor. Acei care sunt în proces de curătare, vor simti o dorintă puternică de a se elibera de problemele care nu mai pot nega existenta lor. Si acei care se angajează în cel mai mic joc de iluzie, vor simti presiunea greoaie în interior, si vor căuta alte iluzii pentru a se acoperi cu ele, însă nu vor mai putea influenta pe toti altii cu gîndurile lor negative, o data ce, cea mai mare parte rămîne în propriul lor cîmp de energie. Toată lumea si-a ales calea sa, si realitatea în care doreste să fie, si nimeni nu stie ce experiente sunt necesare, decît persoana care le trăieste.

Toată lumea trece prin aceste schimbări, în modul în care au plănuit-o, si găseste un mare confort în a sti că Planul este perfect, si cînd aude propria lor orientare, că nu s-au pierdut. Capacitatea de a auzi Eu-l vostru Superior, si toti ghizii vostrii, a crescut imens, si voi aveti mai multă încredere ca înainte. Amintiti-vă, că nu trebuie să vă comparati cu altii, pentru a avea dovada de ceea ce cu adevărat se întîmplă, pentru că altii pot avea o schimbare diferită, în loc de a auzi cu respect pe altii, care au cunoasterea că pentru fiecare dintre voi există multe posibilităti, asa cum Creatorul nostru ne-a proiectat pe noi toti, cu diferente infinite pentru a experimenta, însă egale în toate formele de expresie.

Acestea sunt cele mai minunate timpuri, pe care le experimentăm cu totii, si dorim ca voi să simtiti această bucurie care vă înconjoară. A nu simti aceste momente puternice a transformării voastre proprii, si a lăsa stiinta că totul este perfect organizat, rezolvînd în interiorul vostru, vă dă garantia a ceea ce căutati. Viata pentru voi, nu este numai fizicul, însă de a permite ca acest fapt să intre pe deplin în mintea voastră, si să lăsati la o parte ultimele preocupări, care vă asteaptă pentru a vă elibera, asa cum mintea voastră se pregăteste pentru a experimenta noul. A curăta mintea voastră, a fost partea cea mai dificilă, însă cu inima plină de Iubire si Lumină si Adevăr al vietii, totul poate fi eliminat cu usurintă, voi trebuie să vă puneti doar intentia în asta. Simtiti forta în voi, pe care ati cîstigat-o, si fiti gata să vă simtiti si mai puternici, cînd mintea voastră, va începe să functioneze pe noul drum, si să deschidă multe alte experiente pentru voi.

Eu sunt SaLuSa de la Sirius, si mă bucur de aceste schimbări în voi, mult, asa cum voi vă trimiteti sentimentele voastre minunate înapoi către noi, si astfel putem să împărtăsim mai mult cu voi. Acum ne găsim si mai conectati, si această conexiune, devine si mai puternică, pe cît timp voi vă resolvati în aceste energii mai înalte. Mentineti-vă intentiile concentrate în ceea ce vreti să experimentati, si asta se va întîmpla. Vă iubim pe toti.

Canalizat de MADAD
Sursa: SaLuSa ThroughFaith And Hope
Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.