Home > > SaLuSa, November 29, 2013

SaLuSa, November 29, 2013

Energia este în crestere în fiecare nível al existentei – în miezul planetei dvs., la suprafată, prin voi si toate formele de viată coexistente cu voi si în jurul planetei – si creează conditia perfectă pentru ridicarea de mult asteptată a ansamblului. Cu sigurantă simtiti această energie care vă umple întregul corp, lăsîndu-vă fără îndoială că ceva se întîmplă. Această energie poate să vă reamintească sentimentele pe care le-ati avut atunci cînd v-ati trezit, si energia a început să pătrundă în interiorul dvs. si începuse procesul de schimbare al dvs. De data aceasta, energia care curge prin fiintele voastre acum, finalizează pregătirile voastre pentru deplasarea mai înaltă, si cu sigurantă vă simtiti fiind mai delicati si blînzi, deoarece acum sunteti în măsură să simtiti (simturi si sentimente) acestea mult mai mult, si aceste vibratii înalte care poartă toate acestea, trebuie să termine schimbarea dumneavoastră, să aibă un spectru complect al energiilor înalte model. Aceste modele intră cu usurintă în corpurile fiecăruia care este pregătit să adere la realitătile multidimensionale de existentă, si ele absorb informatiile complecte.

Cei care au ales să se schimbe cu mai putină viteză, pot absorbi informatiile una cîte una, pînă cînd le vor primi pe toate, si vor fi gata pentru schimbarea pe care aceste tipare energetice le permit să o facă. Acceptîndu-le pentru a intra prin voi, le permiteti să se fuzioneze cu celulele corpurilor voastre, si veti elibera toate modelele vechi de energie care creaseră odată existenta voastră fizică. Ele nu mai sunt necesare să fie prezente prin fiinta voastră, dacă ati lucrat în voi si v-ati curătat cu o asemenea determinare si intensitate, că ati trimis aceste informatii Fortelor Creatiei, cu o foarte puternică si clară confirmare de pregătire pentru a intra în nivelul superior de existentă. Deci această energie, voi acum o simtiti că reprezintă dorinta voastră strălucitoare pentru miscarea dvs. si cu întelegerea de bază a vietii în cadrul unei realităti mai mari, sunteti gata să vă urmati dorinta dvs. si să complectati această parte a călătoriei.

Partea următoare a călătoriei este deja în locul potrivit pentru fiecare dintre voi, si fără iluzia care vă bloca viziunea de a vedea în mod clar, si urmati-o fără ezitare. Cei care nu pot vedea asta în acest moment al evolutiei lor, obtin si vor obtine tot ajutorul din partea Ghizilor lor, care le vor arăta calea lor putin cîte putin, si chiar dacă ei nu aleg să urmeze această conducere acum, ei vor vedea în mod clar semnele, atunci cînd vor fi gata să plece de la nivelul de vibratii actuale, si de a păsi în următorul nivel de experiente. Cu sigurantă că nu există Suflet care să dorească să rămînă la acelasi nivel mai mult decît este necesar, pentru că toate poartă dorinta de a explora si învăta, si cînd vine timpul, fiecare Suflet este gata să se mute, după absorbirea tuturor experientelor necesare si cînd a obtinut întelegerea respectivă a lor.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si simtiti energia crescînd rapid, asa cum simtiti dorintele dvs. pe cale să se manifesteze. Simtiti vibratiile prin corpuril e voastre si permiteti-le să finalizeze schimbările. În cel mai scurt timp veti recunoaste diferenta pe care aceste energii ao creat-o, si veti cunoaste toate aceste surprize care vă asteaptă să se întîmple, si care vor urma rapid.

Canalizat de MADAD
Sursa: SaLuSa ThroughFaith And Hope
Traducere: Florika

< previous message | next message >


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.