Home > > Sheldan Nidle - April 9, 2013

Sheldan Nidle, 9 aprilie 2013

6 Muluk, 17 Mac, 9 Eb

Dratzo ! Ne-am întors, avem multe lucruri să vă spunem. Realitatea voastră este foarte aproape de Schimbarea sa majoră de constiintă. Societătile sfinte secrete ale lumii vostre au făcut noi aliante, care le vor ajuta, o dată ce noul stil de guvernare va naste. Avem confirmatia, din partea unor nenumărate organizatii guvernamentale, că o dată ce Cerurile vor da semnalul : Verde ! noua realitate va putea începe, fără întîrziere. Continuăm să supraveghem cabala întunecată, căci este clar că acest grup este încă determinat să continue parcursul său încăpătînat si distrugător, pentru a declansa un conflict militar generalizat. Aceasta nu va fi permis. Continuăm asfel să adăugăm nume pe lista noastră de detentiuni, si observăm îndeaproape, persoanele care manipulează din culise, acest non-sens continuu de a vrea să păstreze lumea voastră sub jugul confrontărilor imaginare, si fără fundament. Acest fel de a opera global, va deveni în curînd ceva apartinînd trecutului, si drumul ascensiunii voastre, nu va mai fi obstruit si ocolit, asa cum a fost în ultimii ani. Epoca nouă a voastră este inevitabilă, si sosirea noastră formală va fi în curînd anuntată, pentru ca să fiti pregătiti în orice moment.

Noua epocă va fi caracterizată, nu numai prin retragerea planificărilor întunericului, care are scopul să stingă viata, dar deasemenea printr-un corn de abondantă de noi informatii si de adevăr. Cei care au muncit fortat cu scopul de a stabili înlăntuirea globală către noua voastră epocă, v-au eliberat deja de regimul Rezervei Federale Americane. Această <<bancă>> ilegală, a dat acum faliment, si dacă ea se pare că încă functionează, singurul motiv este de că, noii paznici nu doresc să impună în prezent realitatea situatiei, publicului în general. Ei au intentia de a mentine această iluzie de <<stabilitate>>, pînă în momentul în care schimbările formale vor putea sosi. Noi supraveghem această viclenie, stiind că un nou sistem financiar si monetar este în loc, si asteaptă momentul magic, cînd Cerurile vor da semnalul de plecare oficial. Pînă la acel moment, noi suntem în asteptare. Tot ceea ce putem spune pe moment, este că asteptăm ca Cerurile să decreteze formal că vîrsta întunericului s-a terminat.

Cu toate acestea, noua vîrstă spirituală se găseste la portile noastre. si asta înseamnă că întunericul în realitate, nu-si mai poate <<băga betele în roate>> ! Membrii acestei ultime cabale întunecate, stiu într-adevăr că timpul lor s-a terminat. Extensiunea care le-a fost dată, le dă un răgaz, între Era care pleacă, si Era care soseste. În acest timp, nu există răgaz în progresia vostră către constiinta deplină : << gardienii vostri apartinînd corpurilor îngeresti >>, asa ca si alte Fiinte spirituale, stabilesc cîmpurile de energie, si modelele, care vă vor aduce la starea voastră naturală de A FI, asa cum a fost ordonat de către planul divin al Creatorului. Acest plan necesită deasemeni, reabilitarea regatului de la suprafată, si aceasta se suprapune, cu reabilitarea finală a ADN-ului vostru, care se va face în Agartha : voi si Gaia, vă veti înălta împreună. În plus, toate formele de viată animală si vegetală, vor fi salvate, de către Devii (divinităti a regatelor animale si vegetale) regatelor respective, care îi sustin zilnic. Aceste regate vor merge în împrejurimi holografice speciale, cu scopul ca ei să nu aibă de suferit răsturnarea, care este concomitent inevitabilă reconfigurării regatului de la suprafată, si a tranzitiei sale către 5D(a 5Ş dimensiune ). Această reuniune dimensională, pune capăt separării actuale disfunctionale, între lumea de la suprafată si aceea a Pămîntului Interior.

Ceea ce va apărea va fi o nouă Gaia, fizic unificată asemănătoare acelei existente acum 13 milenii. Ea va fi atunci capabilă să restaureze, nu numai Spiritul său reunificat, dar deasemena, acel al sistemului solar multidimensional, împrejur. Reabilitarea sa, va permite sistemului solar să se reîntoarcă, deasemeni , la starea sa de unitate, care exista înainte ca această stare să fi fost făcută în bucătele de către perfidia întunericului, aproximativ acum 13 milenii. Starea de separare dimensională care a urmat, este acum vindecată , prin divulgarea formală a familiei voastre spatiale, care are intentia să instaleze ferm aceast regat, pe ultimul parcurs, către constiinta deplină. Aceste evolutii, sunt planificate, în momentul în care lunga hegemonie a întunericului ajunge la concluzia sa finală. Locuitorii Agarthei au luat în considerare de mult timp aceste timpuri profetice, si noi deasemenea, v-am explicat în detaliu însemnătatea a toate acestora, o dată ce momentul decretat de către Ceruri va sosi. Ceea ce va urma atunci va demonstra, în mod espectacular, ceea ce înseamnă această serie de evenimente pentru omenire. Va fi un timp în care vi se vor prezenta multe lucruri, incluind revelatia care vă asteaptă !

Vă binecuvîntăm ! Noi suntem Maestrii Ascensionati (Înăltati) ! Vă aducem un mesaj plin de bucurie si sperantă ! Peste tot în regatul de la suprafată, au loc celebrări între Prezentele Devilor, si Prezentele Îngeresti, care sunt încărcate cu tranzitia regatelor elementale si animale din Gaia. Noi specii planifică să locuiască în curînd în mediul cu multiple fatete, si pe deplin constient a suprafetei lui Gaia, o dată ce ea va reveni la starea sa imaculată. Natural, acelasi lucru este adevărat, pentru diferitele regate vegetale, care vor fi oglinda ecologiilor strălucitoare a Pămîntului Interior. Împrejurimile nou înviate ale Gaiei, vor începe o serie de schimbări, cu scopul de a se pregăti pentru diversitatea vietii, mai Luminoasă, mai clară si mai cristalină, asa cum se cade acestei sfere vii unice si pretioase. Gaia va reveni în felul pe care ea îl avea înainte ca suprafata sa să fi fost degradată prin starea de sălbăticie actuală din 3D. Influeta transformării sale, se va răspîndi în tot sistemul solar, declansînd reabilitări ecologice similare : readucînd flora si fauna pe planeta Marte, si pe planeta Venus, si stimulînd o reconstituire complectă a marii planete acuatice, Pax.

Sarcina sfîntă a noastră include învătămintele spirituale, referitor la neobisnuita voastră planetă-mamă, si despre felul în care veti deveni primii săi gardieni. Cetaceele, vor întelege influenta lor spirituală, ca fiind ca gardienii primari acuatici al Gaiei, si împreună, veti forma o echipă, al cărui scop va fi de a asigura că fiecare din mediile înconjurătoare vii ale Gaiei, î-si ating potentialul său plin. Gaia va deveni reunificată ea-însăsi, si va servi de model pentru viată, căci ea (viata) există în tot sistemul solar, în curînd înviat. Noua voastră natiune-stea, î-si va asuma împrejurimile, care au fost planificate initial de către diferitele lumi care fac parte. Vă arătăm ce veti deveni, si vă instilăm o mare iubire si un mare respect fată de esentele spirituale, care–si au resedinta în voi, si care se vor manifesta în tot locul în această nouă natiune-stea.

Misiunea noastră are nevoie ca să fim guizii vostri formali, pentru activitătile voastre viitoare. Acest ansamblu de lumi, surprinzător de magnifice, va fi viitoarea voastră resedintă. Primim instructiuni, de la Ceruri, referitor la modul de a face să evolueze acest plan divin pentru Soarele si pentru ficele sale transformate. Această misiune de inspiratie va fi o binecuvîntare pentru toti ! Instructiunile si antrenamentul pe care le veti primi, vă vor pregăti pentru ceea ce se asteaptă din partea voastră, ca Fiinte de Lumină, pe deplin constiente. Vă veti alătura, rîndurilor unui mănunchi magnific de Ierarhii Spirituale, si de Curenti de Viată, care în numele Cerurilor, se vor încărca de acest sector de fizicalitate. Aceasta prepară terenul, pentru evenimentele care vor asigura o pace galactică permanentă si va prevedea fundalul, unde galaxii întregi se pot reuni în Lumina sfîntă a Creatorului. Aceste noi uniuni, vor forma baza, cu scopul de a răspîndi Lumina în toată fizicalitatea !

Astăzi ne-am concentrat asupra ceea ce este planificat pentru sistemul vostru solar, si pentru toată fizicalitatea. Schimbările constante, sunt un preludiu al marii epoci ale Luminii, în special pentru humanitatea de la suprafata Mamei-Pămînt, omenire care atît de îndelung a suferit . Să stiti prea Scumpilor, că Izvoarele nenumărate si prosperitatea infinită a Cerului sunt într-adevăr ale voastre ! Asa să fie ! Selamat Gajun ! Selamat Ja ! ( în Siriană : Fiti Unu-l ! Fiti în Bucurie !)

Website: Planetary Activation Organization

Tradus: Florika

 


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.