Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 11, 2012

SaLuSa, January 11, 2012

Dragi moji, vedite, da vas lahko blokirajo vaša lastna prepričanja, zato je letošnje leto izjemno potrebno, da je vaš um odprt. Tekom leta bodo prišle na dan pomembne resnice. Glede na izvor sporočil bi bilo zelo modro, da dobro premislite o tem, kar vam je bilo dano. Seveda je končna odločitev odvisna samo od vas, nihče drug ne more prevzeti odgovornosti za vas, a v sedanjem času morate biti odkriti do sebe in sledite temu, kar vam narekuje srce. Ko bo nivo vaše zavesti naraščal, boste lažje prepoznali resnico in počasi pričeli razumeti. V veliko življenjih ste imeli možnost, da ste napredovali v duhovnem razvoju, sedaj pa ste prišli do čisto zadnje možnosti, da izberete, če se boste pridružili vsem tistim, ki so se že pripravili na Vnebovzetje. Seveda se bodo nekateri še naprej zelo malo ali pa se sploh ne bodo zanimali za to, ker so se odločili, da bodo ostali v trodimenzionalnem svetu izkušenj. Te duše imajo pravico do takšne odločitve, kakor vsakdo, ki sledi svoji poti.

Trenutno je v teku veliko dejavnosti in pričakujemo, da se bo veliki preboj zgodil zelo kmalu. V veliko pomoč so nam tisti med vami, ki niste le zahtevali resnice, pač pa ste jo potem tudi razglašali. Učinek tega je, da se energije spreminjajo in dvigujejo na precej višje vibracije. Skupaj z naporom da se na Zemljo prenese čim več Svetlobe, to pripomore k temu, da se spreminjajo nižje energije. Lahko bi vas prisilili v spremembe, a mi ne delujemo na ta način in bolje je, da delujemo skupaj, ker je pomembno, da ste sami ustvarjalci svojega napredka. So pa seveda tu še stvari, za katere smo odgovorni izključno mi sami in s tem smo na tekočem. Ničesar se ne bojte, ker je Galaktična federacija odličen igralec v igri, ki jo igramo. Zmaga je že naša in to pomeni tudi, da je bila očiščena vaša pot za Vnebovzetje in nič ne more preprečiti velikega zaključka, ki ga bomo proslavljali po celotnem vesolju.

Vemo, da ste težko razumeli, ko vam je bilo rečeno, da ste Človeški Angeli, veliko jih to težko sprejema. Vendar pa vas mi ne bi zavajali in čas je, da izveste resnico o sebi. Del vaše težave je, da je bilo narejeno tako, da ste se počutili nevredne in da niste prejemali spoštovanja, ki ga zaslužite. Tako je bil prizadeto razmerje med vami in zato tudi niste spoštovali drug drugega. Težave vaše človeške rase segajo tisoče let v preteklost, ko ste vedno gobje padali v jamo teme. Reševanje iz teme je povzročilo zmešnjavo, saj so zaradi vaših instinktov preživeli samo najmočnejši in najbolj pripravljeni. Tako je bilo do pred kratkim, ko je Svetloba prodrla skozi debelo zunanjo kožo in prižgala vaša srca, tako da sta zrasla ljubezen in sočutje. Sedaj imate veliko število Glasnikov svetlobe, ki so se dvignili in spregovorili o miru, kar je drugim pomagalo, da so spoznali, da imajo posebno mesto v vesolju. Vsi ste velike duše, ki se spominjate, kdo ste v resnici in se pripravljate, da zasedete svoje mesto med nami.

Do konca leta boste tisti, ki ste se odločili za Vnebovzetje, pripravljeni; vsi se boste občutno spremenili in postali, kot ste sedaj. Osnovna razlika bo v vašem nivoju zavesti, ki se bo v bližnji prihodnosti zelo razširila. Pri tem vam bomo pomagali tudi s tehnologijo, ki lahko celotni proces pospeši. To je čisto v redu in na splošno bo vse znanje programirano v vas, ker ni potrebe po tem, da preživeli ogromno časa s študijem, kot ste bili navajeni do sedaj. Sčasoma boste stopili naravnost v Univerzalno zavest ter pridobili nivo Kristusovo zavest, ki vas bo popeljala kamorkoli boste želeli. Premagali boste omejitve, ki vas trenutno zadržujejo. Mnogo voditeljev še ne more razmišljati o mirnem sožitju in še vedno težko zaupajo drug drugemu. Mi bi morali v to poseči, saj nas ljudje to prosijo, skupaj s prošnjo, da se končajo vse vojne. Poskrbeli bomo za kulise, ki bodo vsako državo preprečile, da bi dvignila orožje proti drugi in poskrbeli, da zavesa ne bo na silo odstranjena. Za ta namen razpolagamo s preprostimi miroljubnimi sredstvi, ki onemogočijo vojno in onesposobijo vse vojno orožje. Denar in energija, ki sta bila potrošena na vojaško oboroževanje tekom tisočletij, bi vam lahko omogočil dober življenjski standard. Uničevanja in izguba življenja je bilo direktno nespoštovanje Božjih zakonov, zaradi česar ste si ustvarili toliko težke karme. Vendar pa so se mnogi premaknili nad te nivoje teme in zla. Bitka med Svetlobo in Temo je vse prej kot končana in Svetloba bo naredila pomemben korak tako, da bodo vsi videli v katero smer gre človeštvo.

Kot smo zadnje čase dostikrat dejali, si Temni zadnjikrat prizadevajo, da bi povzročili strah, a to nič več ne bo imelo takšnega učinka, kot so upali, vse to pa jim bo preprečilo dostop do energije s katero se hranijo. Ostanite mirni in vedite, kaj se dogaja, tako da jim ne daste nič svoje energije. Ljubše bi nam bilo, da bi nanje gledali kot na izgubljene duše in jim kot takim dali vso svojo ljubezen, tako da bi se lahko nekoč vrnili k Svetlobi, kar se bo zagotovo godilo. Nobena duša ni za večno izgubljena in Bog jih velikodušno obdaja z ljubeznijo, ki bo znova zanetila Božjo iskro. Na svoj način so služili velikemu namenu s tem, da so vam pokazali, kaj se lahko pripeti, če izgubite svojo pot in vas požre tema.

Mnogi med vami ste v zadnjih nekaj letih pri dviganju svojih vibracij izjemno napredovali in nosite Svetlobo za človeštvo. To je tisto, za kar ste prišli. Ste del čudovite družbe, ki se je inkarnirala posebej za to, da pomaga drugim in je priča Vnebovzetju. Veliko vašega dela je bilo narejenega tiho za zaveso, a sedaj je prišel čas, ko se lahko pokažete in zaključit svoj življenjski načrt. Razkritje je z dneva v dan bliže in tako bo lahko veliko ljudi svobodno spregovorili o svojih resničnih osebnih izkušnjah. Kako razburljivi časi so za ovinkom in mi čakamo na svojo priložnost, da bomo lahko s pomočjo vaših medijev spregovorili z vami. Veliko vam imamo povedati in smo že v celoti pripravljeni za to priložnost.

Jaz sem SaLuSa iz Siriusa in vas blagoslavljam v imenu naših teamov, ki so tako zadovoljni in se počutijo privilegirane, da lahko sodelujejo v tako pomembnem dogodku, kot je vaše Vnebovzetje.

SaLuSa hvala.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Prevajanje: Alenka

< previous message | next message >


Share |