Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 18, 2012

SaLuSa, January 18, 2012

Nam in Bogu zaupajte, da bodo dogodki potekali, kot je bilo obljubljeno in ne skrbite kdaj, ker se bo zgodilo, tako kot je namenjeno za določen cilj. Prav tako vedite, da se bo na koncu vse izteklo tako, kot je bilo načrtovano, da smo za to odgovorni mi in da je vse že v celoti pripravljeno. Nobene potrebe ni, da bi bili zaskrbljeni za vašo vlogo in kaj se bo zgodilo vam, ker bo vsak izmed vas izkusil prav tisto, kar je nameraval. Nekateri izmed vas ste izbrali, da Zemljo zapustite prej, drugi pa bodo leto videli do konca. Kakor koli že, to ste izbrali sami in na koncu bo vse zapustilo staro Zemljo, kakršno poznate sedaj.

Da bi se izognili slabim izkušnjam, bodite preprosto osredotočeni na Vnebovzetje, kajti ko leto teče in prevladujejo višje vibracije, se bo na zemljo naselil mir. V skupni zavesti lahko že zaznate opazne spremembe, dviga pa se več duš, kot kdaj koli prej. Prebujanje se pospešuje in se bo pred zadnjim dnem sedanjega ciklusa dotaknilo vseh duš. Če bodo odgovorile ali ne, je odvisno od njih, a nobena duša ne bo zapustila Zemlje, ne da bi razumela možnost vnebohoda. Seveda pa se ne bodo odzvale vse duše, saj bi se nekatere v višjih dimenzijah počutile izgubljene.

Medtem pa delavci Svetlobe nadaljujejo s svojimi posameznimi nalogami ter ustvarjajo potrebno ozadje, da bi se razni dogodki lahko odvijali. Tisti, ki se zavedate, kaj se dogaja, boste najbolje pomagali tako,da boste svojo Svetlobo odkrito delili z drugimi. Na široko širite svojo Svetlobo in če bi radi zdravili, pomislite na tista področja Zemlje, ki jo najbolj potrebujejo. Srednji vzhod nas še kar naprej skrbi, saj so negativne energije tam zaradi stoletij vojskovanja zelo globoko zakoreninjene. Prizadevamo si, da dogodki ne privedejo do vojne, ki jo bomo preprečili. Temni bi seveda radi izkoristila takšno situacijo, a pozabljajo na z Galaktično federacijo. Njihove načrte poznamo in lahko nadziramo vse dogodke, prav tako pa smo jim že pokazali, kaj lahko storimo.

Potrebno je tudi omeniti, da so naše matične ladje pravzaprav mesta v zraku in lahko zelo dolgo časa ostanejo orbiti okoli Zemlje. Vsebujejo čisto vse, kar je potrebno za normalni obstoj. Življenje na njih je prijetno in zadovoljivo. Na Zemlji imamo baze, kakor tudi naši zavezniki iz notranjosti zemlje, ki se bodo eventualno pojavili, da se znova srečajo z vami. Baze obstajajo tudi na dnu morja, nekatere izmed njih delujejo že na tisoče let. Omogočale so nam zavetje in zaklonišče pred vašimi radovednimi očmi, saj se nahajajo daleč od vaših podmornic in robotskih raziskovalnih ladij. Nekatere baze so izjemno velike in samozadostne. V njih lahko živi na stotine ljudi.

Nekatere naše baze se nahajajo globoko v gorah in so varne pred vašimi sondami. Vhodi niso vidni, kar nas ščiti pred radovedneži. Te baze so bile dejavnejše v preteklosti, ko smo se srečevali in pomagali lokalnim prebivalcem, ki so taka srečanja beležili. Tako torej Dragi naši, lahko vidite, da kljub temu, da nekateri pritiskajo, naj se razkrijemo, ni težko najti dokazov, da smo Zemljo že obiskali. Na žalost, so bili dokazi o naših obiskih prezrti ali prikriti, ker niso sodili v kontekst sprejete verzije vaše preteklosti. Vse to se bo eventualno spremenilo. Razkrita vam bo resnica podprta z mnogimi dokazi. V preteklosti so bili tisti, ki so govorili resnico, preganjani, preprečeno jim je bilo razkriti resnico, pogosto pa so bili zaradi svojih prepričanj celo usmrčeni.

Ali lahko sedaj spregledate, kako napačno je bila prikazana vaša realnost, kako je bila ustvarjena zato, da ne bi vedeli, da ste suvereni in da bili v celoti odvisni od tistih, ki so vas zasužnjili? Življenje bi bilo lahko čisto drugačno, če v času Atlantide ne bi padli v nemilost. Atlantida je bila čas velike duhovnosti in razumevanja. Skoraj vsi ste živeli v tem posebnem obdobju in globoko v svoji podzavesti še vedno nosite spomine na ta čas. Živeli ste še precej prej, v nekaterih civilizacijah, ki so le imena v daljni zgodovini. Vedite, da pravkar končujete sončni ciklus približno 26.500 let, čemur ste bili priča dostikrat. Vsakič ste se odločali kje in kdaj boste nadaljevali svoje izkušnje. Lahko vas popeljemo še nazaj, ko so nekateri izmed vas živeli na drugih planetih, s čemer vam želimo le povedati, da ste zelo stare duše.

To posebno življenje, ki ga živite sedaj, je kulminacija prejšnjih, je zelo posebno in zelo pomembno za vaš razvoj. Ni čudno, da je toliko duš želelo izkusiti ta ciklus, ker omogoča velik korak naprej in možnost, da zapustite ciklus ponovnega rojstva. To potovanje je bilo zelo dolgo in naporno, a ko se enkrat konča, ga ni težko pozabiti, kot vsak drug napor. Eno vaših največjih bogastev je bila vaša moč, da premagate najhujše težave in zapreke. Te izkušnje vas bodo popeljale naprej in vam bodo v pomoč, ko se boste srečevali s podobnimi izzivi. Tisti, ki morajo šele izkusiti, kar ste vi že preživeli, bodo potrebovali vaše usluge.

V prihodnosti bo življenje čudovito polno zadovoljstva in nagrad. Vaše trdo delo in predanost vaši duhovni rasti vam bosta zagotovila dvig na višje dimenzije. Tam je vaš resnični dom in še tako lepe izkušnje na Zemlji se ne morejo primerjati z absolutno srečo in blaženostjo, ki ju boste izkusili. Do sedaj pravzaprav resnične svetlobe niste okusili, a ko zavzamete svoje mesto kot Galaktično bitje, bo vse ležalo pred vami. Tega, kar boste občutili, ni mogoče opisati z besedami, prav tako ne lepote in ljubezni, ki vas bosta obkrožali. Drugače od vaših izkušenj v dvojnosti, je tu vse v skladu in harmoniji.

Sem SaLuSa iz Siriusa in vem, da boste navdušeni nad matičnimi ladjami, ki bodo na vas napravile močan vtis, navdušeni boste tudi nad našo zelo napredno tehnologijo. Čisto možno je, da boste kakšno obiskali ali pa boste morda obiskalo eno mest Svetlobe, ki se pripravljajo, da se pokažejo na Zemlji. Tudi ta mesta so primer, kaj je možno storiti s tehnologijo, s katero razpolagamo, uporabljeno za splošno dobro vseh. Zato ne obupajte in glejte s svetle plati, vaš dan bo kmalu napočil, in takrat bo vse živelo v miru in svobodi.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Prevajanje: Alenka


Share |