Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, December 19, 2012

SaLuSa, December 19, 2012

Dobivate različna mnenja o pomenu poravnave planetov, ki bo nastopila 21. decembra. Spremembo frekvence boste do manjše ali večje mere zagotovo občutili, saj je nemogoče, da tako velik dogodek ne bi vplival na prav vse. Poravnava planetov bo imela zagotovo večji vpliv na tiste, ki jo pričakujejo in se je bodo udeležili. Šele čez nekaj časa bodo na dan prišle vse spremembe, ki se odvijajo v tem neverjetnem obdobju. Zelo očiten bo dvig skupinske zavesti, ki se bo odražal v širši viziji o prihodnosti. Poleg tega se boste ljudje začeli zavedati, da z vašimi vizualizacijami, željami in nameni vplivate na proces stvarjenja. Ker se na Zemljo steka vse več Svetlobe, morate ostati pozitivni in previdno usmerjati svoje misli.

Ker se poglablja vaše zavedanje o svetu, boste kmalu pričeli opažati spremembe v vaši bližini. Spremembe bodo morda neznatne, a opazili boste, da vse več ljudi oddaja pozitivno energijo in občuti olajšanje. Opazili boste tudi, da vas obdaja mirno ozračje in, da so ljudje, ki se soočajo z manj stresnimi situacijami, postali bolj odprti in prijazni. Povedano z drugimi besedami, Zemljo obdaja nov mir, ki mu bo sledil konec kaosa, vojn in konfliktov. Sami ste pripravili prizorišče, mi pa vam bomo pomagali izpolniti vaše sanje, saj se mora ob prehodu v Novo dobo še veliko stvari spremeniti. Priča boste pričetku čudovitega obdobja radosti in zadovoljstva.

Vemo, da se osredotočate na priprave za vse kar sledi, med katerimi se zavedate dobrobiti ohranjanja mirnih misli. Svetujemo vam, da 21. decembra, če je le možno, poiščete miren kraj, na katerem se boste lahko sprostili. Energije, ki bodo najmočnejše ob 12h 11min dopoldne, bodo nato še dolgo delovale, zato jih boste dobro občutili. Tako kot 12. decembra, boste doživeli močan prvi vtis, a bodite pozorni tudi na spremembe v sledečih dneh. Zelo bo presenetljivo, če ne boste ničesar občutili, obstaja pa možnost, da ne boste prepričani, če so vaši občutki res posledica poravnave planetov. Sledite svojim občutkom, saj je vaša intuicija močnejša, kot si mislite.

Dragi moji, doba, ki ste jo dolgo čakali, je končno tu in ne bo vas razočarala. Zavedanje, da je nastopil konec dualnosti vas bo povzdignilo v višjo dimenzijo ter vam omogočilo, da se otresete vezi nižjih vibracij. Življenja polna negotovosti, problemov in stresa, bo nadomestila doba velike sreče, radostne prihodnosti, miru in zadovoljstva. Vsega, kar sledi, ni več možno preprečiti in niti Iluminati nimajo več nadzora nad razvojem dogodkov.

Sem SaLusa iz ozvezdja Sirius, pozorno bom opazovala vaš napredek. Za začetek, želimo, da doživite nadaljnje izkušnje brez našega vmešavanja. Galaktična federacija je presrečna zaradi vaše Svetle zmage ter vam želi neverjetno uživanje v dneh, ki sledijo.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Prevajanje: Ananda

< previous message | next message >


Share |