Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 22, 2012

SaLuSa, February 22, 2012

Človeštvo je doseglo nekaj, kar je bilo videti nemogoče s tem, ko je spreobrnilo bogastvo illuminatov. To ste storili tako, da ste se skoncentrirali na svetlobo ter obudili veliki mrežo luči, ki sedaj obdaja zemljo. Sedaj nimajo več na voljo negativne energije, na kateri bi se napajali in ki jim je omogočila, da so prevzeli svet. Kjerkoli obstajajo nižje vibracije, se spreminjajo s čemer jim je odvzeta moč, da bi s svojo voljo vplivali na vas. Glasno ste spregovorili in zahtevali pozitivne spremembe, ki se sedaj dogajajo in to se bo nadaljevalo, dokler svetla stran ne bo vse spremenila. Čeprav se je čiščenje šele dobro začelo, vam bodo čestitali za vašo pomoč in kmalu boste videli nekaj očitnih dokazov svojega uspeha.

Vsakdo izmed vas je veliko življenj delal za to zadnje leto v ciklusu dvojnosti. Nekaj življenj bi bilo najbolje pozabiti, a so bila del načrta za vašo vrnitev k Svetlobi. Bog je bil ves čas prisoten. Božje zagotovilo, da je svetloba tako močna, da lahko premaga temo, vas je vodilo skozi najtemnejše obdobje človeške zgodovine. Včasih ste morda čutili, kot da bi vas Bog zapustil, a to je bilo zato, ker ste izgubili stik z virom. Ločitev je bila videti kot resnična, a nikoli ne morete biti resnično ločeni. Vi in Bog ste Eno, vi in vse drugo življenje ste eno in ne more biti drugače. Ko se dvigate, vedno bolj pripadate svetlobi in boste z vnebovzetjem rešeni teže telesa. Svoboda je izjemna izkušnja in vi se boste praktično znova rodili.

Vas, delavce svetlobe prosimo, da hodite pokončno in zavestno širite svetlobo, kamor koli greste, tako da lahko, če naletite na oviro, slednjo odstranite že s svojo prisotnostjo .Zagotavljamo vam, da vaša prisotnost dviga druge. Lahko opazite, da to čutijo zlasti majhni otroci. Pogosto odgovorijo na način, ki potrjuje, da se zavedajo, kdo ste. Vaša energija zdravi. Brez dvoma ste nekateri izmed vas zdravitelji in služite drugim.

Če se ozreta naokrog, se mnogi med vami zavedate, da bančna bratovščina odgovarja za svoje skorumpirane finančne transakcije. Gre za začetek dalekosežnejših akcij, ki bodo na koncu odstranile rakave tvorbe, ki so jih prinesli v vašo družbo. Pri svojih poizkusih, da bi nadzirali zemeljska bogastva, so slednjim nezavedno zavladali. Gre tudi za politike, ki so se okoristili z njihovimi kriminalnimi dejanji in ki bodo prav tako odstranjeni. Ne dvomite v to, da bodo plačali ceno za svoja dejanja. Prihajajoče spremembe v vlado pa bodo zagotovile, da bodo vaši bodoči predstavniki nad takšnimi dejanji, odkriti in pošteni.

Dokler ne boste spoznali, kako so temne sile manipulirale z vami in vas izrabljale, se boste zelo malo zavedali, kako daleč so segale njihove lovke. Tudi nekateri sodniki, za katere ste menili, da so nepodkupljivi in nepokvarjeni, so bili vpleteni. Nihč ene bo pobegnil, saj natančno vemo, kdo je kriv, imamo pa tudi vse dokaze za njihove obsodbe. Vaša družba se bo očistila in začela znova z ljudmi za katere veste, da jim lahko zaupate. Odgovorni bodo za uvedbo novih zakonov in obnovitev ustave, ki zagotavlja vaše pravice. Osvobodili se boste mnogih nepravičnih zakonov, ki so jih vpeljale temne sile. Ljudje, ki so bili po krivem zaprli, bodo spuščeni na svobodo. Videti je, kot da bo za vse to potrebno veliko časa, a presenečeni boste nad tem, kako hitro se bodo stvari odvijale. Bližamo se času, ko se bodo pričeli dogodki, ob katerih boste z gotovostjo vedeli, za kaj gre.

Galaktična federacija ima veliko izkušenj s pomočjo civilizacijam pri vnebovzetju, čeprav je vaše večji izziv. Nikdar prej niso bili oboji, ljudje in zemlja vnebovzeti istočasno. A bodite prepričani, da bo vse potekalo uspešno. Biti bi morali veseli, da ste na zemlji ob tako krasni priložnosti. Nihče ne bo prikrajšan za veličino dogodka, ker je takšna izkušnja resnično enkratna. Ves postopek bomo nestrpno spremljali ter izrekli dobrodošlico najnovejšim članom galaktične družine.

Poti nazaj ni, razen seveda, če tako izberete. Nekatere duše bodo želele ohraniti svoje vezi s tistimi, ki bodo ostali na nižji dimenziji, čeprav bi lahko šli skozi. Od tod dalje gre le za pridobivanje in nenehno dotekanje svetlobe vas bo vodilo samo naprej in navzgor. Zaradi vaših izkušenj bo vaša pomoč dobrodošla tistim, ki so še na tridimenzionalnih vibracijah. Vaše mesto bo podobno temu, ki ga sedaj zasedamo mi. Tako delujejo stvari, ko želite služiti drugim. Naj vam zagotovimo, da nikoli ni niti enega dolgočasnega trenutka in pomislite na velikost vaše galaksije ter na milijone sonc in planetov, ki prekipevajo z življenjem.

Mislite pozitivno, ko se pomikate skozi zadnje mesece dvojnosti in nikar se preveč ne obremenjujte z usodo temnih sil. Imeli bodo vse pravice in dana jim bo priložnost, da se oddolžijo, dobili bodo tudi vso pomoč, da najdejo pot banaj k svetlobi. Vedite, da bo vsaka duša končala tam, kjer mora biti, to je na nivoju, ki ji bo omogočil naslednjo stopnjo razvoja. Za to gre, naši dragi in za vse velja isto, čeprav se tega morda ne zavedajo. Nihče ne gre sam po nobeni poti in Stvarnik vedno pošilja Ljubezen in Svetlobo, ki je mleko življenja.

Sem SaLuSa iz Siriusa. Z naših ladij gledamo na zemljo in od blizu spremljamo vaše iskanje ter vas po potrebi vodimo in ščitimo. Sedaj boste počasi izvedeli za naše akcije, ki potekajo na vaš račun. Imamo vedno večjo avtoriteto, da interveniramo pri vsakem poizkusu, da bi zanetili tretjo svet9vno vojno in ni se vam treba bati groženj, ki jih izražajo tisti, ki imajo takšen namen. Zahtevali ste mi in mir boste dobili, ker je čas da se iz teme duš, ki so tako dolgo nadzirale zemljo in vse vas, pomaknete naprej. Le pojdite naprej in naj vas ne zmoti strah, kaj bodo skuhale temne sile, čeprav bi radi zanetili nov konflikt. Pod nobenimi pogoji jim to ne bo dovoljen. Bog naj vas vse blagoslovi!

Hvala SaLuSa
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Prevajanje: Alenka


Share |