Home > > Montague Keen - February 19, 2012

February 19, 2012

Moja draga Veronika, kot sem ti ta teden povedal, meč resnice reže skozi korupcijo in jo razkriva. Prejela si izvod knjige SPOMNITE SE, KDO STE Davida Icka, ki pokriva vse, kar moraš vedeti in kar ti bo pomagalo, da boš lahko uvidela v kakšnem zaporu živiš in kakšne metode ječarji uporabljajo za to, da vas držijo v tem hipnotičnem zaporu, ki ste ga sprejeli, kot tudi marsikaj drugega. Lepo je videti, da se mnogi osvobajajo, da so mnogi našli svoj glas in pravijo "NIČ VEČ! Vaše nadvlade ne bomo več tolerirali." Evropejci bodo vodili pot iz tega in to zelo kmalu. Zadeva se bo razširila po vsem svetu. Na tej strani vas v celoti podpiramo, prav tako pa tudi vaša širša družina z drugih planetov.

Včeraj zvečer smo opazovali vaše navdušenje, ko vam je odgovorila vesoljska ladja z Andromede. Napravila je nekaj zanimivih manevrov, da vas pozdravi. Kmalu vas bodo fizično obiskali. Bdijo nad vašim planetom. Veliko delajo na tem, da obnovijo ravnovesje. Zanje je pomembno, da razumete in sprejmete dejstvo, da se morate naučiti, kako lahko obnovite in uporabite svojo moč in energijo. Veselimo se zemljine ponovne združitve s sosednjimi planeti in vesoljem.

Poučite se morate tudi o SVETI GEOMETRIJI in spoznati, kako pomembna bo v dobi vodnarja, v katero vstopate. Tudi kristali so pomembni. Bolj se bodo aktivirali. Ponovno se morate povezati z naravo. Hodite po gozdu: drevesa so pomemben vir energije. Če bosi hodite po naravi, vam pomaga, da se ozemljite. Zavestno opazujte korenine, ki vodijo z vaših nog globoko v zemljo. Čutite, kako se zemljina energija vrača po vašem telesu na vrh glave, ter se povezuje z božansko energijo. V sedanjem času je pomembno, da odstranite ves strah. Vse, kar je povezano s strahom, vas vleče nazaj. Pustite strah, naj odide. Nanj glejte kot na star črn plašč, ki je postal del vašega življenja Zavrzite ga – čas je, da se pripravite na novo življenje. Vse temno in zlo se razkraja in bo odstranjeno.

Vojno v Iranu nameravamo preprečiti. Vse druge vojne bodo prenehale. Potreben bo čas, da se te novice prenesejo na mase, saj medije nadzirajo tisti, ki promovirajo vojno. Servirajo vam tako paleto laži, da je tistim, ki se še niso prebudili, težko izbrati, v kaj naj verjamejo. Ti ljudje potrebujejo vašo pomoč.

Starodavna znanja bodo izredno veliko obnovila. Narejeni so bili stroji, ki so odstranili človekovo povezavo z vesoljem in naravo, namesto, da bi služili obojemu. Kmalu se bo odprl čudovit nov način življenja. Denar bo izgubil svojo moč in nadzor nad življenjem ljudi. Neverjetno je, kako dolgo je preživela korupcija, ne da bi ljudje postavljali vprašanja. Ti slabi ljudje so v tem uspeli zato, ker s pomočjo medijev, vojn in religije nadzirajo vaš um. Ko bo vse lažno izpostavljeno, se bodo vaše oči odprle, vi pa boste zdrsnili v čudovito bodočnost. Resnične barve narave v vsej svoji lepoti, ki so vam bile zakrite, vas bodo razveselile.

V šolah uporabljajo škodljiv nadzor uma, ker skušajo preprečiti, da bi se otroci prebudili. To zlo je ekstremno. Starši bi se morali pogovoriti s svojimi otroci in jih nežno voditi do resnice. Peljite jih v naravo, skupaj krmite ptice in divje živali, kjer je le mogoče. Pokažite jim čudovito energijo morja, ki je tako terapevtska. Narava je resnično čudovita, ko se naučite, kako se povežete z njo. Še posebno je dobro, če se tega naučimo zelo zgodaj v življenjeu.

Pomembno je,da se vsakdo izmed vas nauči živeti le z dobrimi občutki. Drugim ne dovolite, da bi vas prisilili, da sprejmete nekaj, kar se vam ne zdi prav, čeprav se iz vas norčujejo, da bi vas prisilili, da sprejmete nekaj, za kar mislite, da je napačno. Vaša intuicija postaja močnejša. Ne bo vas vodila na stranska pota. Od nje je odvisno vaše preživetje.

Imamo veliko načrtov, ki jih še ne moremo odkriti. Obnoviti planet, ki je bil tako dolgo v kleščah korupcije, ni možno storiti v enem dnevu. Pazljivo načrtovanje, ki vpleta druge planete, prav tako kot tudi duhovni svet, je ogromna operacija, a ne nameravam pustiti, da nam spodleti. Hvaležni smo vsem tistim na zemlji, ki dajejo svojo energijo za iskanje resnice in so odprti zanjo. Uresničili smo določene načrte, ki bodo pospešili postopek. Prosimo, da odprete svoja srca in um. Bodite pripravljeni, da vas bo to, kar se bo zgodilo razveselilo in navdušilo. Vse vaše družine v duhovnem svetu prispevajo, da bi se to lahko čim prej zgodilo. Radi bi odstranili vse, kar vas veže s temnimi silami: nič jim ne dolgujete. Ponovno se povezujete s svojimi koreninami. Uživajte v tej izkušnji, saj vam bo prinesla veliko veselje in svobodo.

Draga moja, tvoje življenje posta iz dneva v dan bolj dejavno. Na tvoja ramena smo naložili težko breme. Naučiti se moraš, da se ne boš preveč gnala. Ljudje razumejo, da ne moreš odgovarjati na stotine pisem, ki jih prejemaš. Čudovito je, da toliko ljudi s štirih strani sveta prebuja in želi to deliti s teboj. Hvaležni smo jim. kKmalu se bomo zahvalili osebno. To se bo zgodilo, ko bodo odstranjene ovire. Bodite pripravljeni na nekaj presenečenj. Draga, tvoje resnično delo se je žele začelo.

Uživaj v stvareh, kot se odvijajo, dragica. Vedno sem na tvoji strani, prav tako kot v preteklosti. Moja ljubezen polni tvoje življenje. Sem tvoj ljubljeni Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Prevajanje: Alenka

< previous message | next message >


Share |