Home > > Vabilo Galaktični federaciji naj nam pomaga

Vabilo Galaktični federaciji naj nam pomaga

Vabilo Galaktični federaciji  naj nam pomaga


Dragi prijatelji,

Pripravljamo akcijo, ki jo je možno izpeljati s svetlobno hitrostjo.

Vemo, da naš svet upravljajo pokvarjeni ljudje, ki delujejo skupaj, da nas imajo pod nadzorom.

Vemo tudi, da so naš svet obiskala dobra bitja iz vesolja. Mnoga med njimi so bila humanoidna, ki skupaj delujejo v veliki organizaciji, ki se imenuje Galaktična federacija svetlobe.

Zakaj nam ne pomagajo, da bi se osvobodili izpod tega pokvarjenega režima, zaradi katerega ogromno ljudi trpi in strada do smrti?

Kolikor razumemo, je temu tako delno zaradi karme, a osnovni razlog je univerzalni zakon, ki se imenuje: "Zakon nevmešavanja". To pomeni, da se višja civilizacija ne more vmešati v nižjo, ker bi bil v tem primeru moten njen naravni razvoj.

Vse to se spremeni, ko so POVABLJENI, naj pridejo. Potem ne gre več za vmešavanje, pač pa za sprejem vabila.

Torej, danes jih uradno vabimo. Ne v imenu pokvarjenih vlad, ki so sicer seznanjene s prisotnostjo izvenzemeljskih civilizacij, a to prikrivajo, pač pa v našem imenu, ki smo suverena človeška bitja.

Vsakdo, ki je prebujen in se je duhovno razvil, ve, da misel, ki jo pošlješ v eter, vedno doseže svoj cilj. Na ta način deluje telepatska komunikacija, kot so na primer molitve. Vsi imamo to sposobnost in danes jo bomo uporabili.

Napravili bomo samo eno stvar. Odposlali bomo naslednjo misel ali nekaj podobnega s svojimi besedami:

"Dragi člani Galaktične federacije in vsa višja bitja, ki bi nam rada pomagala, a tega ne morete storiti zaradi določenih univerzalnih zakonov. Prosimo, pomagajte nam. VABIMO vas, da to storite. V svojem imenu, v imenu suverenih človeškega bitja, ki živi na planetu Zemlji, vas prosim, da pridete sem in nam pomagate. Vemo, da nas že stoletja opazujete in obiskujete. Vemo, da imate tehnologijo, ki bi lahko rešila naše največje težave, lakoto, onesnaženje in vojne, kot bi trenil z očesom. A zaradi univerzalnih zakonov in naših "uradnih" predstavnikov, skorumpiranih vlad, ki niso sodelovale z vami, ko ste ponudili pomoč, ste bili omejeni v želji, da bi nam odkrito pomagali. Danes pravimo, da je DOVOLJ. Te skorumpirane vlade nas NE zastopajo. Mi zastopamo sami sebe in prosimo za vašo pomoč. Na tem planetu je bilo dovolj trpljenja, hočemo, da se konča. Prosimo, pridite k nam in nam pomagajte. Sprejeli vas bomo z odprtimi rokami in ljubečim srcem"

To je vse, kar je potrebno storiti.

Ko končate, sporočilo razširite kolikor le morete. Vsakdo v vašem okolju, za katerega menite, da bo odprt znja, mora biti povabljen, da se pridruži. Sporočilo objavite na vaših Facebook straneh, po elektronski pošti, časopisih, kakor koli to lahko storite. Prepričani bodite, da bo vaše vabilo doseglo naše galaktične prijatelje, nato pa opazujte, kaj se bo zgodilo, kajti oni tega vabila ne morejo razumeti drugače, kot uradno sporočilo s strani človeštva.

Gre le za številko. Če jim 200 svetovnih vlad reče: "NE, ne, ne", a za njihovimi hrbti tisoče zemljanov kriči: DA! DA! DA!", koga bodo imeli za predstavnika človeštva? Zagotovo nas. Danes bomo to uresničili. SKUPAJ! Prosimo, dodajte svoj glas.


Prevajanje: Alenka

Share |