Home > > Sheldan Nidle - January 3, 2012

January 3, 2012

13 Lamat, 1 Chen, 8 Manik

Dratzo! Znova smo tu!Po svetu se še vedno veliko dogaja. Globalno gibanje za svobodo je vsak dan močnejše in tudi vojaški izzivi, s katerimi se srečujejo mnogi na svoji poti do pravice, lahko neizbežno le začasno zaustavijo. Po vašem svetu zavest nezadržno narašča, kar bo resno vplivalo na temne sile. Skozi preteklo Gregorijansko leto smo opazovali, kako je energija Luči pridobivala na moči in neomajno vplivala na obžalovanja vredni militarizma h kateremu se zatekajo temni. Tekma za svobodo je vsakemu od vas dala možnost da pokažete svoje nestrinjanje z delovanjem temnih, z njihovo odločenostjo, da se izognejo odgovornosti za svoje nelegalne in pogubne načrte. Nekaj vlad in bogatašev se je pridružilo Vnebovzetim Mojstrom z namenom, da se tema prežene z vašega sveta, namen, da služijo temu cilju pa je izrazilo tudi precejšnje število privatnih in javnih organizacij. Skupaj s prebivalci Agarte in našo podporo, se prav gotovo približujete velikemu uspehu!

Medtem, ko se vse to dogaja, so bili postavljeni temelji za novo vlado in nov ekonomski sistem. Iz začetkov na internetu nastaja velika koalicija, ki uporablja svoje novo nastale sposobnosti, da najde nove rešitve za vaše neštete težave. Najvažnejše od vsega je, da ostanete osredotočeni na svoj cilj ter temnim silam pokažete, da tudi njihovim najbolj dovršenim shemam ne more biti in ne bo dovoljen uspeh. Nastala je nova moč! Vidna je na nebu nad vami in v naraščajoči modrosti vaši kolektivnih src. To vidijo vaši Vnebovzeti Mojstri kot energijo Ljubezni in Duha in ko se ta dva elementa združita, tvorita najmočnejši instrument. Prav ta brezmejna energija napaja vse, kar manifestirate vi in nebo. Nova stvarnost pronica skozi razbitine in ostanke starega reda, kar pa vi vsakodnevno težko opazite, ker živite globoko v megli transformacije.

Prav tako je za vas izziv, če želite občutiti brezmejnost tega, kar ta energija prinaša. Priča niste ničemur drugemu, kot združitvi 13 tisočletij vaše zgodovine. Daleč od post apokaliptičnega pekla, ki so ga za vas načrtovale črne sile, bo to nova doba Luči in polne zavesti. Stara uničevalna sila se seseda vaše in nima več kam iti, črna sila pa se oklepa slamnik bilk, da bi se rešila. Iz globine umirajoče strukture, ustvarja Luč novo življenje in se pripravlja na rojstvo velike spremembe ustvarjalnosti. Ta nemir je možno že občutiti v koreninah, medtem ko sta ekonomija in njen skorumpiran sklerotični dvojček, vlada, na smrtni postelji. Novo vodstvo in novi duhovni programi izobilja trenutno čakajo, da se pojavijo in da se konkretizira kolektivna potreba po osnovnih svobodah in osebni suverenosti. Vaši Vnebovzeti mojstri so v tem okviru določili vzorec, ki vas bo vodil v ponovnem srečanju s prebivalci Agarte in vesolskimi družinam, nato pa se vam bo predstavil celoten rodovnik Nebes.

Ta čas je pred vami. To je trenutek, ko se bo "sladkost duše" znova prepoznala kot polna zavest. Naša naloga je, da vas povedemo do tega trenutka ter vas nato mehko podučimo o bontonu, potrebnem na tem nivoju bivanja. Tako boste pripravljeni, da zavzamete svoje mesto med številnimi fizičnimi Angeli, ki služijo razkrivanju božjega načrta. V rimski cesti smo se oblikovali kot zvezdni narod imenovan Galaktična zveza luči. Ta sveta zveza ima specifično nalogo: prinesti Luč v galaksijo Rimska cesta. To je tudi storila. Naslednja naloga je, prinesti Luč v fizični svet skupaj z drugimi bitji, ki tvorijo velik rod Nebes in fizičnega sveta. Namenjeno vam je, da zasijete prav v tej nalogi! Mi smo tukaj, da vam pomagamo, da se vrnete v vaše prvotno stanje ter nato poiščemo vaš nasvet o tem, kako bi najbolje uresničili to ogromno in pomembno nalogo. Pravzaprav ste pod varstvom božjega ukaza in Gospoda Sureje"! Od tistih, ki jim je veliko dano, se veliko pričakuje.

Namaste! Mi smo Vnebovzeti mojstri! Drage duše, vračamo se z novicami o tem kaj naši razni sodelavci počnejo po setu. Preliminarne priprave za ustanovitev St. Germnove globalne fondacije so končana! Razkritje pričakujemo takoj. Prav tako smo vprašali, če so bili opravljeni potrebni koraki za odstranitev nekaj vlad, in odgovor je bil trdilen. Rezultat tega je, da se s prebivalci Agarte in Galaktično federacijo pogovarjamo o točnem datumu razkritja. Galaktični bratje, kot je bilo predhodno dogovorjeno, so okoli vas postavili številne ladje, da bi pomagale pri prehodu vlad. Pravne službe teh vlad preučujejo postopke za prijetje odgovornih ljudi. Prišel je čas dolgo pričakovane prve domine. Naj ta sveti trenutek prinese vse, za kar smo do sedaj potrpežljivo delali!

Ko stopamo v to sveto področje, naj blagoslovimo tiste, ki so tako uspešno uporabljali svoje vire in pogum, da bi temu svetu dali rešitev, ki bi se morala dogoditi že dolgo časa nazaj. 13 milijard let ste živeli pod tiranskim škornjem teme, zato ta čas, ki ga je poslalo Nebo, izkoristite za zagotovitev, da bo večno sijala LUČ! Smo preprosti služabniki Luči, ki svoje znanje pridobivajo iz te skrivne službe. Tema nas je dodobra izučila, in to znanje nameravamo izkoristiti za osvoboditev ogromnega števila ljudi, ki živijo na fizični ravni. To se ne bo zgodilo s fizičnim nasiljem, pač pa preko Božje Volje, ki jo imamo. Ko se Luč širi, jo Nebo in neskončno število Bitij luči krepi in vzdržuje. Vi se boste priključili tem Blagoslovljenim bitjem ter z njimi tvorili veliko skupino, ki bo spremenila celotni fizični svet!

To bo naša naloga takoj, ko se bomo iz naše resničnosti vrnili v popolno zavedanje. Za to je potrebno samo, da našo notranjo pozornost usmerimo na to, da sebe pretvorimo nazaj v bitja s popolno zavestjo, tu pa nam bo naša vesoljska družina preskrbela potrebno tehnologijo ter nas po potrebi vodila. Sedanjost bo spremenjena, kar bo koristilo brezštevilnim ekosistemom, ki tvorijo brezmejno biološko raznolikost, ki vzdržuje življenje na Zemlji. Vse to bo potenciral preskok v zavesti in tako se bo rodila nova, resnično živa stvarnost. Novi ekosistemi se bodo razširili v Notranjo Zemljo in na vse površje sveta , tako da bo Gaia znova popolna, nato pa bo možno ponovno vzpostaviti mostove do drugih vodnih svetov. Prenovljen sončni/zvezdni narod bo odgovornost človeštva, ki bo imelo popolno zavest in prebivalcev sveta kitov!

Danes smo govorili o razvoju, ki poteka na vašem svetu. Za novo realnost, ki se rojeva, je potrebno, da popolnoma prebudite svojo zavest. Med tem, ko postajate fizični Angeli tega novega zvezdnega naroda, se pripravljate, da boste del večjega načrta, ki bo širil Luč v fizični realnosti!

Dragi, vedite, da je brezmejna Oskrba in brezkončna Blaginja Neba resnično Vaša! In tako bodi! Selamat Gajun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (sirsko za: " Bodite eno!" in "Bodite srečni!")


Website: Planetary Activation Organization
Prevajanje: Alenka

< previous message | next message >


Share |