Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Sheldan Nidle - 16 november 2017Miniuppdatering - Sheldan Nidle för Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin - 16 november 2017

Sheldan och Colleen räknar med att Sheldans weckouppdateringar kan komma igång igen till Jul (förhoppningsvis tidigare).

Selamat Balik. Välkommen till en miniuppdatering från Sheldan Nidle och Galactic Federationen:

Vi står vid randen att lämna en långvarig mörk era som har hållit oss tillbaka allt för länge. Detta hindret håller just på att omvandlas. Håll ut, många sanningar står i begrepp att avslöjas. Mycket händer bakom kulisserna som jämnar vägen för en enkel NESARA / GESARA-övergång. Otalig rikedom och himmelens utbud förväntas att släppas.

Er tysta, icke våldsamma revolution utvecklas framför era ögon. Himlens ljusspiral roterar mot dess slutdestination - er uppstigning till den 5: e Dimensionen.

De uppstigna förbereder sig för att materialisera sig och hjälpa till med er smidiga övergång till ett mer kärleksfullt, fredligt och mer samarbetande samhälle.

Som framgår i era media pågår arresteringar. Ni lever i en ständigt föränderlig tid. Som pilträdet ombeds ni vara följsamma i förändringens vindar.

Använd era affirmationer. Vi är stolta över de andliga energier som ni kollektivt förmedlar i er verklighet. Se djupt in i era hjärtan och vet att förändringar större än någonsin väntar vid er horisont.

Kom i detta ljus alltid ihåg att himlens oändliga och otaliga utbud är ert! Så är det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian för Var Ett och Vara i Glädje!)

Website: Planetary Activation Organization

Svensk översättning: Inga och Cagga Levander


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!


Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?Galactic Channelings

Create Your BadgeTsū
Join the Galactic Channelings Community on Tsū!
Tsū is the only social network that shares its revenues with its members.
It works through invitation only, so you can use this link
to create a profile.