Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Türkçe > DÜNYA KURTULUŞ GÜNÜ

DÜNYA KURTULUŞ GÜNÜ

DÜNYA KURTULUŞ GÜNÜ

BUNU YAYIN!

DÜNYA KURTULUŞ GÜNÜ

~ 5-5-2012 ~


Harekete geçme zamanıdır! Dünya’nın kaderini ellerimize almanın zamanıdır. Bu yüzden, büyüklü küçüklü gruplar halinde, bireyler ya da çiftler halinde Mayıs’ın dolunayında buluşuyoruz. Bizlerden milyonlarcası toparlanacak ve Dünya’mızın tiranlıktan, bankerlerden kurtuluşunu zihninde canlandıracak. Böylece tarihte ilk defa Dünya’nın vatandaşları olarak kendi kaderimizi yaratma fırsatına sahip olacağız.

Ordudaki pozitif gruplar ve sivil otoritelerce desteklenen, Kabal’ın tutuklanması ve onun insanlığa karşı suçlarına yönelik doğuma hazır bir plan var. Canlandırmamız bu planı destekleyecek ve böylece olaylar olabildiğince çabuk, yumuşak ve zararsızca gerçekleşecek. Bu planı yürüten cesur kahramanları destekleyeceğiz Böyle birşey daha önce bu gezegende hiç olmadı. Bu bunun bir parçası olmak için şansımızdır.

Bu günde yaratacağımız bu kitlesel etki meyve vermeyi bekleyen planı tetikleyecek. Bu gündeki zihinsel canlandırmamız bizim için bir özgürlük ve bağımsızlık deklarasyonudur. Bunu yayınız! Dünya çapında paylaşınız.




Hepimiz bu canlandırmayı aynı anda, dolunayda yapıyor olacağız. Bu da bu Mayıs’ın 5’i (kimi yerlerde 6’sı) oluyor. Farklı zaman bölgeleri için tam saatler aşağıdaki gibidir:


TÜRKİYE: Sabah 06:30

8:30 pm PDT May 5th (Los Angeles)
9:30 pm MDT May 5th (Denver)
10:30 pm CDT May 5th (Houston)
11.30 pm EDT May 5th (New York)
4:30 am BST May 6th (London)
5:30 am CEST May 6th (Paris)
11:30 am CST May 6th (Beijing)
12:30 pm JST May 6th (Tokyo)
1:30 pm AEST May 6th (Sydney)

(Elbette ki, tam bu saatte yapamasanız da, mümkün olan en yakın saatte yapmanızın da yardımı olacaktır)


Yönergeler:

1. Birkaç dakika nefesinizi izleyerek zihninizi ve bedeninizi dinlendirin.

2. Sivil otoritenin Rothschildler ve Rockefellerlar, ve Kabal’ın Henry Kissinger gibi üyeleri ile merkezi bankacılık suçlularının tutuklandığını hayal edin. Bu sürecin tüm Dünya çapında ve barışçıl ve yumuşakça yürüdüğünü hayal edin. Dünyanın sonunda finansal kölelikten kurtulduğunu ve tüm şeytani diktatörler ile bozuk politikacılardan kurtulduğunu hayal edin.

3. İnsanlık için parlak, yeni geleceği, işleme konmuş yeni ve adil finansal sistemi hayal edin. Böylece tüm borçların silindiğini, insani projeler için tüm varlık fonlarının serbest bırakıldığını, gelişmiş teknolojilerin tanıtılmasını, ekosistemin iyileştiğini ve nihayet insanoğlunun ızdıraptan kurtulduğunu hayal edin.




Dünya Kurtuluş Günü ile ilgili güncellemeler:
http://2012portal.blogspot.com/

Çekim Yasası’nı tam olarak nasıl çalıştığı ile ilgili bilgi:
http://visualizedaily.com/

Çeviri: Emre


Share |








Tsū
Join the Galactic Channelings Community on Tsū!
Tsū is the only social network that shares its revenues with its members.
It works through invitation only, so you can use this link
to create a profile.