Home > Bulgarian > Laura's Message - September 23, 2012

September 23, 2012

Пламъкът-близнак на Лаура и за това как да се осъществи Връзка с Пламъка Близнак
Публикувно на 23-ти септември 2012 от Многоизмерния Океан

 

Лора: Аз се чудех дали ще говорим за това как можем в 3D измерението да се свържем с нашия пламък- близнак? Дали това е в нашите възможности? И дали има ли някакви начини да помогнем на нашия пламък-близнак да се прояви в живот ни, дори и само на енергийно ниво?
.
ОТГОВОР: Истинската връзка с пламъка-близнак е чист огън. Това е огъня на радостта, любовта и състраданието, но също той така ви оставя с чувство, че сте напълно отворени и уязвими към своя близнак. Той или тя може да се прочете като книга. Мисля, че и двамата знаем това.

Всъщност от жизненоважно значение е за вашите читатели, скъпа Лора, да осъзнаят, че връзката с двойния пламък се случва първо отвътре. Вътрешният баланс и равновесие също са жизнено важни ключове за това обединението наистина да се осъществи.

Важното е да се осъзнае, че на по-високите нива на съществуване, пламъците- близнаци са наистина едно цяло. От 5-то измерение нагоре, ние говорим за едно и също същество. Същество, което може понякога да се разделя, да се разцепи на две и избира да изпита разделяне чрез различни превъплъщения. Надявам се, че това, което предавам на вас и на вашите читатели, има смисъл.
.
Лора: Да, това със сигурност има смисъл за мен! Ще можете ли да ни кажете, моля, има ли някакъв начин за ново обединение, докато сме в 3-то измерение, което да се осъществи за нас?

Отговор: Мога да помогна вероятно. За пореден път, това може би не идва като изненада за вас и вашите читатели и е по-скоро въпрос на вътрешна настройка. Страхувам се, че не мога да ви дам бърз и лесен пряк път. Знам, че тези кратки пътища са доста привлекателни за читателите, обаче, понякога реалността, дори и когато изглежда скучна и безполезна, си струва да се опита.

Разбира се е най-добре е да усещате енергиите на близнака си докато сте в медитация или по време на сън. В действителност, на подсъзнателно ниво, близнаците са винаги свързани. Тези от вас, които са в състояние да се включи в този вид подсъзнателна връзка са в състояние да изпитат временно блаженство и радост.

Ако желаете да общувате със своя близнак, ако желаете да предадете любовта си към другата част от себе си, добре, но всичко започва, разбира се, от състоянието първо сами да се обичате и да се приемате. След като това бъде направено, и това е най-трудната част, ще бъдете в състояние да усети енергията на своя близнак след като се събудите на сутринта. Вие ще бъдете в състояние да се почувстват неговата или нейната прегръдка. Вие ще усетите радост, вечен пламък на любов, мир и спокойствие. Връзката между вас никога няма да може да бъдат прескъсната и в по-високите царства. Това е свещената връзка, която е вечна.

Вие и вашият близнак съществувате на много нива на съществуване, или измерения, както те често се наричат от вашия обствен антураж. На физическо ниво, вие всички можете да се приближите до всяко едно ниво на своя близнак, и дори всички нива на съществуването наведнъж.

Съюзът на Огнения Близнак е истинска симбиоза, осмоза на сетивата, на удоволствията, на безусловната любов и все пак в същото време, много обвързваща връзка. В интерес на истината, докато сте във физическо тяло, много от вас може да почувстват по някакъв начин клаустрофобия в присъствието на своя пламък-близнак. Сякаш някой се е оглеждал под по-малко желани ъгли в огледалото постоянно. Всичко това, което кара човек да се чувства неудобно се показва, всички въпроси и страхове, изникват пред вас, когато сте около своя близнак.

Разбира се, това е така, както обикновения ум го вижда. Това е начина, по който сме били програмирани да мислим, докато сме израствали на Земята: да съдим, да сравняваме. Ние сме били възпитавани в по-голямата част от времето, да виждаме отрицателните аспекти, вместо положителните.

Лора: Благодаря ви! Някаква хубаво заключение, с което да завършим може би?
.
ОТГОВОР: Да, разбира се: доброто, хубаво нещо е, че никога не сте сами. Това е чудесна новина. За съжаление, често, хората са толкова уплашени, заети и уморени, че те не чуват сърцето си да пее заедно с близнака си на универсално ниво душа. Песента на Огнения Близнак никога не спира и създава красиви светове със своеобразни вибрации. Това, че не сте в състояние да го преживеете, разбира се, не означава, че то не се случва в по-високите царства. Тъгата, която чувствате, докато сте на Земята има много общо с объркването и страха, от това че сте сами на Земята. Не се бойте, защото никой от вас не е самотен! Вие сте наблюдавани, обичани и подкрепяни във всяко едно измерение. Вашият близнак е точно с вас на по-високите нива - отворете се и приемете проливната любовта, която се изспива от горе ви. Отворете сърцето си, ума и очите си за по-висшите измерения и вие никога няма да усетите самотата отново.
.
Всички вие сте обичани, и сте направлявани ден след ден, нощ след нощ.
Твой вечно любящ пламък.
________________________________________

Съобщение получено по канала на многоизмерния Океан / Лаура.

Всички права запазени. Ако желаете да публикувате отново това съобщение, моля пишете ми на Lauramaintenant@gmail.com

Превод : Helis
Share |