Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Bulgarian > Hilarion's weekly Message, September 23, 2012

23 септември 2012г.

Седмично послание на Хиларион

23 септември 2012г.

Възлюбени,

Изчистването, което се изисква, за да позволите по-голяма връзка с Висшия си Аз, сега се случва. То ще продължи през следващите няколко месеца и ще откриете, че се изразявате по начини, по които никога не сте се изразявали преди. Ще се чувствате по-спокойни и с повече вътрешен мир. Интензитетът на енергиите уверено е измивал всичко, което ви е задържало назад, и скоро вие ще блеснете с по-висш начин на изразяване.

Неразрешените проблеми и ситуации в хората около вас идват, за да ги разгледате с повече контрол и тези проблеми се разрешават по мирен и спокоен начин. Всички Същества искат да се обединят в Любов и единство, отново да се свържат по по-положителен и грижовен начин и това ще се види, че има ефект върху човешкото взаимодействие. Полето на масовото съзнание премина през масово почистване и тъй като то продължава, ще има повече достъп до мирни начини на взаимодействие.

Вие, като фарове Светлина, играете жизненоважна роля в ежедневието си. Присъствието на по-висша Светлина около вас автоматично повлиява на енергийното поле на всеки човек и това е роля, която обслужвате като катализатор за промяна. Ние също виждаме, че много от вас поемат и трансмутират енергиите на другите, когато се срещате в групи и си взаимодействате. Това може да е причината, поради която се чудите дали процесът ви на прочистване ще свърши някога. Вашето лично изчистване се проведе и сега вие ходите по Земята, изчиствайки всичко по пътя си, защото като Пазители на Светлината, това е процес, който се случва естествено.

Отделяйте време всеки ден, за да изчиствате личното си енергийно поле, така че да сте наясно с моментите, в които енергиите на другите навлизат във вашето поле. Знайте, че това е временна ситуация и че помага по-бързо да се трансмутира самата атмосфера, в района, в който живеете и в полетата на аурата на онези, с които се срещате. Знанието за това трябва да ви помогне да се чувствате по-уверени в способностите си да създавате промените, които желаете, във вашия Свят. Това е, което правят Пазителите на Светлината и вълнуващото в това е, че за първи път в историята на Земята толкова много Същества, които пазят Светлината, сияят в Светлината си по този начин. Не спирайте, Скъпи мои!

Също така задължение на всеки един от вас е да се подхранва, когато е необходимо, и да отделя време, за да поднови вътрешните си сили. Да сте навън сред природата става от най-решаващо значение, тъй като елементарните Същества са най-нетърпеливи да помогнат на всеки от вас да поднови силите си, както е необходимо. Енергиите на Земята трябва да бъдат канализирани и да се свържете с тях и това може да се случи само когато действително сте навън сред природата. Навсякъде около вас има Любов от тези мили Същества, които искат по-голяма връзка с Човечеството. Те искат да бъдат признати, за да могат да са от още по-голяма полза.

До следващата седмица

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

 
Share |
Tsū
Join the Galactic Channelings Community on Tsū!
Tsū is the only social network that shares its revenues with its members.
It works through invitation only, so you can use this link
to create a profile.