Home > Bulgarian > Hilarion's weekly Message, September 23, 2012

23 септември 2012г.

Седмично послание на Хиларион

23 септември 2012г.

Възлюбени,

Изчистването, което се изисква, за да позволите по-голяма връзка с Висшия си Аз, сега се случва. То ще продължи през следващите няколко месеца и ще откриете, че се изразявате по начини, по които никога не сте се изразявали преди. Ще се чувствате по-спокойни и с повече вътрешен мир. Интензитетът на енергиите уверено е измивал всичко, което ви е задържало назад, и скоро вие ще блеснете с по-висш начин на изразяване.

Неразрешените проблеми и ситуации в хората около вас идват, за да ги разгледате с повече контрол и тези проблеми се разрешават по мирен и спокоен начин. Всички Същества искат да се обединят в Любов и единство, отново да се свържат по по-положителен и грижовен начин и това ще се види, че има ефект върху човешкото взаимодействие. Полето на масовото съзнание премина през масово почистване и тъй като то продължава, ще има повече достъп до мирни начини на взаимодействие.

Вие, като фарове Светлина, играете жизненоважна роля в ежедневието си. Присъствието на по-висша Светлина около вас автоматично повлиява на енергийното поле на всеки човек и това е роля, която обслужвате като катализатор за промяна. Ние също виждаме, че много от вас поемат и трансмутират енергиите на другите, когато се срещате в групи и си взаимодействате. Това може да е причината, поради която се чудите дали процесът ви на прочистване ще свърши някога. Вашето лично изчистване се проведе и сега вие ходите по Земята, изчиствайки всичко по пътя си, защото като Пазители на Светлината, това е процес, който се случва естествено.

Отделяйте време всеки ден, за да изчиствате личното си енергийно поле, така че да сте наясно с моментите, в които енергиите на другите навлизат във вашето поле. Знайте, че това е временна ситуация и че помага по-бързо да се трансмутира самата атмосфера, в района, в който живеете и в полетата на аурата на онези, с които се срещате. Знанието за това трябва да ви помогне да се чувствате по-уверени в способностите си да създавате промените, които желаете, във вашия Свят. Това е, което правят Пазителите на Светлината и вълнуващото в това е, че за първи път в историята на Земята толкова много Същества, които пазят Светлината, сияят в Светлината си по този начин. Не спирайте, Скъпи мои!

Също така задължение на всеки един от вас е да се подхранва, когато е необходимо, и да отделя време, за да поднови вътрешните си сили. Да сте навън сред природата става от най-решаващо значение, тъй като елементарните Същества са най-нетърпеливи да помогнат на всеки от вас да поднови силите си, както е необходимо. Енергиите на Земята трябва да бъдат канализирани и да се свържете с тях и това може да се случи само когато действително сте навън сред природата. Навсякъде около вас има Любов от тези мили Същества, които искат по-голяма връзка с Човечеството. Те искат да бъдат признати, за да могат да са от още по-голяма полза.

До следващата седмица

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

 
Share |