Home > > Blossom Goodchild - June 6, 2012

Blossom Goodchild - 6 юни, 2012 г.


Здравейте мои приятели. Винаги за мен е удоволствие да се свържа с вас. Знам,че звучах унил в последния ни разговор ... това е просто така ... защото,ако ние надникнехме в много от последните ни разговори ... има моменти,в които ние сме наистина «вдигнати нагоре»/сме с висока вибрация/, сякаш нещо ще се случи всеки момент и нашата възбуда и очакване за това още веднъж се изгражда...замо заради това всички едва се сдържат да не «слязат надило» /понижат вибрацията си/ отново и точно поради тази причина има повече или по малко еднакви,повторни съобщения. Аз наистина не искам да звуча грубо тук ... но виждате ли от къде съм/от къде произхождам? Народа «слиза надолу»/понижава вибрациите си/,тук започвам да губя същината на това ... и знам, че това не е вашето намерение ... по никакъв начин. Просто аз се опитвам да почувствам, как това се "поевява " за нас.

И за това ние сме наистина благодарни. Бихте ли казали, че ние подценяваме възможностите си?

Е, докато ние не можем да "изпробваме" това, което всъщност ние сме в състояние да ... как можем да знаем отговорът? Мнозина смятат, че ние сме били изпитани и тествани отвъд нашите граници и все още преминаваме през това. Те чувстват, че макар да казват, че все още има неща, които трябва да бъдат поставени на място, че има много хора, които са готови, подготвени и готови сега ... така да се "Донесе". С каквото и да се сблъсквате ... ние ще се занимаваме с него. Просто изглежда ,толкова дълго времето ... от наша гледна точка... така че всеки път ние се вълнуваме за нещо ... то никога не идва минава покрай нас и всичко се връща "оставя се да къкри" отново. Знам, че нещо ще се случи ... "кога" е изцяло друг въпрос !

Оставете на нас да ви уверим,Blossom и всички онези, които се свързват с нас чрез тези думи. "Време"е за нас ... както знаете ... нямаме в предвид начина,по който това е обрисувано от теб към теб самия. Следователно, тъй като ние ставаме по-свръх с пристъпилия план ... ние ще се радваме, да ви предадем това вълнение и на вас. Това вълнение може би е причинено от друга част на плана ... зад кулисите ... започват да се осъществяват/ще се случат/. Друг "Маркер(начин на отбелязване)", за да отпразнуват успеха. С вълнение по цялата Земя ... Това от своя страна позволява на всички вас, да повишите вибрацията, която след следващата фаза на плана влиза в действие.

Все пак, обаче ... когато вълненията и вибрациите слизат надоло ,следователно няма събитие ... ние пренасяме тази вибрациите отново надоло.

Така ли е? Ние не мислим,че вибрацията не е на ниво, на която беше вдигната по рано. Това не беше ли нещото на което се учехте толкова много вие самите? Не позволявайте вашето ниво на вибрация,да се понижава без значение как? Това не е ли така, сякаш вие се придвижихте нагоре по стълбата, изкачихте много стъпала без дори да забелязвате как го постигате?

Вие трансформирахте себе си и планетата ... и това ще продължи да допуска промяната във вас ... и следователно на планетата. Вие правите това, за което сте дошли тук и все пак повечето от вас все още ни очакват да дойдем и ние да го направим... променете това...за вас.

Но вие трябва да признаете ... че ние може би правим всичко, което знаем да правим в сегашния момент ... но когато вие показвате вашия «ИСТИНСКИ ЦВЯТ» без съмнение ...Това ще измести нещата напред ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ ,искате ли това?

Естествено че е така! Това е така, защото краката ви трябва да бъдат здраво стъпили на земята. Това е защото трябва да бъдете толкова устойчиви/постоянни във вашето познание кои сте вие...позволи на себе си да разбереш кой си всъщност!

Да, аз разбирам това, като правя ,много. Но с цялото ми уважение за всички,които СТОЯТ ... и аз наистина имам в предвид това... аз имам уважение към вас без значение какво е имало между нас...защо това трябва да бъде така...давам пример...разкриването не се ли е случило все още? Когато това беше "дадено",то зае мястото си през последната година...ако не беше през изминалата година. Защо продължавате да казвате ..."скоро много скоро"вашите кораби ще се появят на нашето небе за да ги видим всички...или те не са? И тези добри стари старомодни Устои на Светлината ... Позволи им да не бъдат оставени извън уравнението...Нека не ги оставим на уравнението ... аз не съм виждал някой от тези, плаващи наскоро ... И към всичко това Знам, че искате да добавите ...

И все пак...

Колко дълго трябваше да чакате! Колко дълго вашето търпение беше поставено на тест.Колко много нощи на тъмнина преживяхте и когато вашата светлина стана толкова изтъняла /потъмняла/ по времето през което бяхте несигурни...трябва ли да се съмнявате в НАС и в себе си? Но ... вие сте все още тук тук скъпи МОЕ СЕМЕЙСТВОТО. Все още сте тук ... четете нашите думи ... УСЕТЕТЕ НАШАТА ЛЮБОВ в сърцата си ... «окачени » сте защото "нещо вътре във вас" ви кара да го правите. Не може да бъде фалшива надеждата. Запитайте се ... ? Е това, че знаете , защото имате ли нужда от нещо за да се придържатате ? Това ли е което трябва да се почувства?

Но.Аз знам за себе си и ЗНАМ, че другите написаха, за да кажа, че в един или в друг момент ние си зададохме този въпрос.

И вашият отговор?

Както казахте ... ние все още сме тук.

И дори и за тези, които не са ... те се връщат, когато техните сърца се убедят напълно. Когато те имат доказателства, които те искат. За онези, които все още "държат", за онези, които ЗНАЯТ, че доказателствата не са необходими ... ние ви молим да отделите момент/да почакате ... да поемете няколко дълбоки вдишвания и да си представят КАК ЩЕ СЕ ПОЧУВАСТВАТЕ, когато това, за което вече сте знаели е точно пред вас... НАЙ-СЕТНЕ. НАИСТИНА ... отделете малко време и се отдайте на тази радост ..., че "ДА ДА ДА", това което вие ще изкрещите с пълна сила ...Това приемане/получаване.

Това облекчение!!!

Ние се усмихваме както винаги на вашия хумор ... за пореден път ... това беше въпрос, който е преминавал през ума ми много пъти.

Какво ... "Нима съм просто луд" въпрос?

Наистина.

Какво? Действително ли съм луд??

Вземаш ли в пред вид себе си?

Кой каза това?? ... Сериозно ... понякога ... защото аз съм човечен,състрадателен ... ми е минавала през ума идеята, че може би всичко това е един разговор с мен самия!!! Което ме прави много по-интелигентен, отколкото си мислех че съм ... така аз се сблъсках с тази теория с главата си И знам ... аз наистина знам, че ти не си мен. И ето защо аз знам, че всички тези разговори, които провеждаме с вас идват от "другаде ", и всичко, което ви бяхме казали ... ще се сбъдне ... макар че,ние понякога питаме за това.

Това е така ,защото ние искаме да обмислите добре нещата,вие дълбоко ще почувствате в сърцето си кога всички тези неща идват и преминават.

Време ... ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ В БОЖЕСТВЕНО ВРЕМЕ. НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДРУГОЯЧЕ

Така обещанията, които все още не са изпълнени ... вие казвате, че ще се случат ... и все пак аз се чудя ако бихте могли да ни обясните "такова и онакова" ще се случи в най-точната времева рамка...и тогава това не може ...ако предчувствам че времето е първа необходимост...несъмнено времевата рамка не беше предречена за времето в което вие мислехте че ще бъде. Дръж се ... аз имам нужда да прочета това послание отново.Това има ли смисъл?

Ние разбираме, това което вие изразявате. Оставете на нас ,като останете в уважение към нас...ние изпитваме същото и към вас И все пак ... НИЕ може би ще сме способни да форсираме процедурата на разширяване по себе си. То е "възможно", да се осъществи и заеме място в точното време. Но само защото е "възможно" не означава непременно, че ТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В ПРЕДВИДЕНОТО ВРЕМЕ ... защото, разбира се ... както във всички неща скъпи мои... не зависи от нас "така изглежда" ,на сигурната дата... зависи от тези, които участват в частния сценарий, който позволява да се поизпотим.

Когато се подготвяте за специалното събитие..кажете може би ,съчетанието е моят свят...много приготовления са правени в аванс да " видите" всичко ще премине гладко на желаната дата, Един поставя всички възможни усилия,старания, за да бъде сигурен че това е така. Обаче... нещата не винаги вървят по план. Може би мястото трябва да бъде променено. Може би някои от поканените гости не могат да го направят на посочената дата. Може би това ... може онова. Каквито и да са причините са ... понякога то трябва да се случи на "планираната дата" ,трябва да бъде отложено поради непредвидени обстоятелства ...дори казваме че всяко старание е поставено на място за да се случи всичко както го желаеме.

Понякога идва "критично стечение на обстоятелствата", в което се взима решението, че съчетанието, трябва да бъде отменено за друга дата във времето ... когато може би, всички гости могат да присъстват. Може би на първоначалната дата се е проливал дъжд ...до сега,до тогава на новата дата беше перфектно слънчево време. Може промяната на мястото на действие да е далеч по- уместна,отколкото първият път по-ранният , "перфектно място". Това скъпи приятели, е начинът на това как периодът "БОЖЕСТВЕНО ВРЕМЕ" може да бъде използнен. Виждате ли?

Да. Благодаря ви. Това ми помага да разбера това.

Ох, нашите любими приятели / семейство. Почувствайте нашата любов КЪМ ТЕБ/ КЪМ ВАС!

Това ,което със сигурност ще дойде със сигурност е ваше.

Когато го има в теб,ти отново по начина по който позволяваш да познаеш истината ще го разбереш ... как вашите сърца ще заликуват ... ВЪТРЕ В ТЕБ ... във ВСИЧКО!

То е ваше божествено право да бъде ИСТИНА и СВЕТЛИНА.

Повдигнете духа си НАВИСОКО . Дръжте го в този вечен,безкраен благодат ... Защото той пренадлежи на него.

Вие ще научите... вие ще видите... вие ще почувствате повишено настроение,главозамайване,оживление,възгордяване във всичко което което ще излезе наяве.

Във всяка наша дума ,ние казваме само истината.

Вие може би не сте способни да приемете това СЕГА...но в ПОДХОДЯЩОТО ВРЕМЕ вие ще знете какво ние сме имали в предвид... и НИЕ ИМАМЕ В ПРЕДВИД /ИСКАМЕ ДА КАЖЕМ да бъдем с теб ... ПРЕДИ ТАЗИ ГОДИНА ДА Е СВЪРШИЛА.

Не да поставим гаечен ключ в ... позволи на тази бележка ,на твоят "стремеж,умисъл,цел" да бъде с нас "преди годината да свърши"... но ако това не е БЛАГОПРИЯТНО ВРЕМЕ за това ,то нека бъде така...аз се мъча да отгатна ние ще продължаваме да се овесваме /окачваме докато това е така.Просто, обгръща нашата защита отвъд!!

Аз ви обичам хора! Наистина ви обичам ... Много ви благодаря ... До следващия път ... край и излизам!

До следващия път ... чувствам и знам, че сме с всеки един от вас ... като нашите сърца се сливат в едно...В ЕДНА ЛЮБОВ.


Website: Blossom Goodchild
Превод: Petia

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.