Home > > Blossom Goodchild - July 7, 2012

Blossom Goodchild - July 7, 2012

Пак съм аз! Тъй като сега сме в последните шест месеца на 2012 г., помислих си че е най-добре да проверя и да видя дали има нещо, което бихте искали да актуализирате? Когато погледна назад през последните няколко години, очаквах толкова много да се е случило до сега. Повече разбиране от нас ... обединяване на светове ... повече кораби на Светлината, посещаващи ни редовно ... и въпреки че ние наистина се придвижваме напред, нищо не е така както съм си го представяла. Не мрънкам, не се оплаквам, просто казвам!

Ние много бихме искали да "кажем" в замяна, че макар наистина много неща напреднаха в сравнение с преди, също така е вярно, че не можем да променим скоростта, с която нещата се случват ... въпреки че бихме предпочели да е така. Не сме в състояние да го направим... в крайна сметка, както знаете ... вие самите на Земята трябва да го направите.

Ние само ви предоставяме информация по определени теми и въпреки че има много неща, които сме били в състояние да направим за "предотвратяване" на какво „би могло да се случи "... не е от полза за мнозина това да бъде оповестено до момента, в който това би имало смисъл да се направи.

Ние сме наясно, че през очите и сърцата на много ... е описан малък напредък. Но чрез разбирането на тези от нас, които ЗНАЯТ ПО-ДОБРЕ ... наистина няма нищо, за което да се притеснявате по отношение на плана за преход в един ПО-ЛЮБЯЩ СВЯТ. Когато казваме, че НИЕ ЗНАЕМ ПО-ДОБРЕ ... това разбира се не е с цел да омаловажим вашите възможностите за разбиране. Съвсем не. Ние ЗНАЕМ, че нещата са по-добри от това, в което някои от вас са избрали да вярват.


Предполагам, работата е там... това, което мнозина не могат да схванат ... е, защо всичко е оставено за последната минута, така да се каже? Защо всичко се остави за тези последни няколко месеца? Толкова много неща бяха предсказани и толкова много споменато през годините, по отношение на промените ... малко е сгъстено, за да се побере всичко това, нали?

Не и от там, където стоим ... за пореден път добавяте времето в уравнението.

Добавям и дата ... 21 Декември ТАЗИ ГОДИНА! Мисля, че ако нищо съществено не се случи дотогава, или на тази дата ... някои казват, че "ще има нещо" ... някои казват, че "не е задължително на тази дата" ... тогава мнозина просто ще се откажат да разчитат. Да ... с цялата си любов към вас ... ние НАИСТИНА ЗНАЕМ, че зависи от нас ... Ние ЗНАЕМ че не става въпрос за корабите в небето ... Ние ЗНАЕМ, че става въпрос за това ние да се превърнем в изражение на целостта на любовта щом веднъж си спомним как ... все пак има толкова много заблуди за нещата, които трябва да се случат във външния свят, за да се сложи началото ... и толкова много от нас вече „не смеят" да споменават за последните новини за напредъка на нещата ... , защото баба и дядо, братовчеда Едит и г-н Бейкър долу в магазина, отдавна са се отказали да вземат под внимание тези истории, за които ние казваме, че имат стойност. Това е, което ни притеснява! Не че ние не сме готови да дадем своя принос. Само, че онези, които не са от тази планета продължават да ни казват неща, които да очакваме ... така правим ... и после нищо ... нищо ... Не по начин, по който ни беше казано, че ще бъде. Понякога си мисля, че щеше да бъде по-лесно, ако нищо не знаехме ... тогава ние нямаше да таим "големи надежди" , а щяхме просто да се влачим спокойно. Добре ваш ред е ... Предавам ви „говорещата пръчка”.

Нека да се върнем към началото. Смятате ли, че ние сме реални?

Да.

Смятате ли, че ви казваме ИСТИНАТА?

Да ... в сърцето си ... Да.

Е, къде точно е проблемът тогава?

Във времето ... в чакането.

За което ние нищо не можем да направим по въпроса. Защото ние правим всичко, което можем, за да подпомогнем нещата да се случат.

ОК ... така че ... Аз не знам дали това е правилният начин да кажа това ... в срок ли сме за 21 Декември 2012?

Тази дата не може да бъде манипулирана. Тя не може да бъде оспорвана или да бъде нещо, което не е. Тази дата е във вашата система от вярвания от векове от времето си и през това ... поради това ... специфично събитие ЩЕ СЕ СЛУЧИ приблизително по това време.

Казвате, че около това време ... така че не е задължително НА този ден.

Ние повтаряме, че през тези следващи месеци ще има вихрушка на дейности, водеща края на това най-щастливо "време" според земното ви разбиране. Как ще се случат нещата ще бъде изцяло в съответствие с това как някои неща се приемат, когато тази дата наближи.

Някой трябва да остане в тайна ... за липса на друг начин да се обясни ... защото просто няма да сработи плана, ако това, което трябва да се осъществи се знае ... по много, много причини.


Бихте ли могли да ни помогнали в споменаването на някои?

Ако знаехте предварително ... това би променило нещата и как те да се случат ... защото вашите мисли по този въпрос ще се объркат и ЗНАЕНЕТО би променило цялата динамиката на пиесата. Разбира се ... при едно по-висше ниво на разбиране ... на едно по-чиста ниво / аспект от себе си вие ЗНАЕТЕ ... и с приближаване на дните до това събитие ...тези, които знаят ще започнат да изпращат към незнаещите ... подсказки и възможности за това, което би могло да бъде.

Това е много добре. Но за съм бъда честна ... толкова много от нас са били отворени за толкова много възможности ... а си представям, че само една от тях ще се случи? Може би нещо много различно от това, което някои от нас очакват!

А ха!

Така че това би означавало ... нищо от онова, за което си мислим няма да се случи ... а нещо, за което все още не сме мислили? Брей! Заболя ме главата днес. Ами сега накъде?

Ние ви молим да останете точно там къде се намирате. Няма нужда да ходите някъде. Всички тези въпроси Blossom ... цялото това объркване, които позволяваш да царят вътре в теб ... не ти върши работа.

Но ако вие бяхте мен ... (които всъщност сте в бъдещето и ние всички сме едно) ... ако бяхте на мое място ... като този аспект на Blossom Goodchild в това физическо тяло, точно сега ... не мислите ли, че Вие може да поискате да знаете какво предстои ... като се има предвид всичко, което ни бе казано?

Но вие знаете ... дълбоко в себе си ЗНАЕТЕ ... и именно затова не знаете!

Моля?

Дълбоко в себе си знаете / сте знаели, че ще стане така. Това " оставяне в невидение”... това е част от плана.

Но защо? Ако ЗНАЕХМЕ ИСТИНАТА ... бихме могли да се подготвим.

И все пак ние ви казваме ИСТИНАТА и ви съветваме как да се подготвите.

Не ви ли писва от мен за това, че не разбирам и ви затруднявам? Не ви ли се иска да ме ударите с чука по главата с думите "ЩЕ СЛУШАШ ЛИ БЛОСЪМ?"

И каква е ползата за всеки от нас? Ние не сме там, къде се намирате вие в този момент от живота на Земята. Вие не сте тук, където сме. Ние сме партньори в един голям план. Ние сме на една и съща страна. Ние се опитваме да помагаме ... а не да правим нещата по-лоши.

Знам ... Знам това. Съжалявам приятели. Не ви нападам, НАИСТИНА, въпреки че може да изглежда така. Аз просто се опитвам да стигна до дъното на това ... опитвам се да разбера всичко това ... защото, ако ми е било поверена тази служба на общуване с вас ... тогава трябва да съм сигурна, че знам къде сме и да се опитам да изясня този много сложен въпрос възможно най-добре.

Така че ... ние отново ще се върнем към началото.

НИЕ ВИ ПОДГОТВЯМЕ.

НИЕ СМЕ ЗАЕДНО В ТОВА И ВИЕ ИГРАЕТЕ ВАШАТА РОЛЯ. НИЕ ИГРАЕМ НАШАТА.

Ние идваме да ви напомним, че ВИЕ СТЕ ЛЮБОВ.

Това е нашата мисия! За това сме подписали договор. По същия начин вие сте се съгласили ДА НИ СЛУШАТЕ, когато дойдохме да ви напомним.

ВСИЧКИ ЗНАЕХМЕ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ТАКА.

Затова толкова много от вас висят на косъм. Защото ВЪВ ВАС ... ВИЕ ПОМНИТЕ ... ТАКА ЩЕ БЪДЕ.

ВИЕ ЗНАЕХТЕ ... НИЕ ЗНАЕХМЕ… „тогава", че в „този момент” ... вие ще се чувствате толкова изгубени по пътя ... заради всичко, които ще се случи и то в такива "мътни води".

Може ли да ви предложим още веднъж аналогията с "пиесата", в която участвате. Преди да започнат репетициите ... прочетохте сценария. Следователно знаете как свършва пиесата и възторжените аплодисменти, които ще получи. Но точно в този момент ... вие играете своята роля в сцена към края на пиесата. Вие играете вашата роля... и като много добри актьори, каквито сте ... вашата роля е много убедителна както за вас така и за тези около вас на сцената в самото действие ... и тези в публиката, които гледат... и са много погълнати от нейната реалност... ВЪПРЕКИ ЧЕ ... всеки знае, че това е само игра.

ЗНАЕТЕ КРАЯТ ... вие го знаехте, преди да започнете ... Той ви е бил обяснен. Вие сте се съгласили да вземете участие ... всеки един от вас. Подготвили сте се и след това завесата се е повдигнала и пиесата започнала. И ето ви всички тук ... в края на „ТАЗИ ПОСТАНОВКА”... преди да поемете следващата си роля. ВИЕ ЗНАЕТЕ какво се случва в края ... но вие не мислите за това все още, защото вие сте погълнати от действието, в което сте СЕГА.

Всичко, което трябва да запомните е, че ВИЕ СТЕ ЛЮБОВ. ВИЕ СТЕ ЕДНО. Каквото и друго да се случва, каквито и обстоятелства да се появят... каквото и да мислите, че МОЖЕ ИЛИ НЕ МОЖЕ да се случи ...

НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОСВЕН ДА СИ СПОМНИТЕ, ЧЕ ВИЕ СТЕ ЛЮБОВТА.

Това е вашата роля. Да се занимавате с това, което "би станало" е пилеене на енергията ви.


И все пак ... с цялото ми уважение ... ние сме хора ... това е начина, по който сме устроени.

Кой го казва?

Аз всъщност!

Но ние бихме избрали да добавим към това ...

Тогава,това е начина, по който сте избрали да бъдете. Можете да бъдете всичко, което поискате.


Да, знам това ... и ние искаме да станем отново цялостни… като се надяваме да разберем правилно и да свършим това, за което сме дошли. Още един въпрос, макар да зная, че превишаваме времето ... но ... ако ние трябва да създадем нашия Нов свят, като проявяваме нашите мисли ... със сигурност би било добра идея да ЗНАЕМ какво би следвало да се прояви до края на годината? Чакайте... нека напълно да изчистя ума си и да поема няколко дълбоки дъха, за да можете да отговорите!

Това не е "подвеждащ" въпрос за нас. Какъв искате да бъде вашия свят? Работете в тази посока... и както знаете ... Вселената ще ви предостави възможности това да се случи.

Колко накратко! Едно друго нещо, в тази връзка ... Казват, че това, което се канализира като информация е много повлияна от състоянието на ума/вярванията на този, който получава съобщението. Мога да разбера защо се казва така... и имам предвид разликата в канализираните послания ... и все пак ... така ли е? Искам да кажа ... какъв е смисълът?

Ние ще се съгласим с това, което казваш ... Какъв би бил смисълът?

Но може би това е отговорът, който искам да чуя?

Може би това е отговорът, който ние искаме да дадем в ИСТИНАТА. Ние ще предложим в мъдрост отговора на този въпрос, че това, което се канализира също така зависи много от ... да кажем ... нивото на контактьора. Това, което „идва чрез” него може да зависи от много, много, много, много неща.

Колко много? ... Шегувам се!

Искреността е най-отгоре в списъка.

Но много контактьори са искрени ... Те искат да помагат.

Така е, но това все още не означава, че те са свободни от други намеси, които могат да "изкривят" информацията, която се изпраща. Това е един по-задълбочен въпрос и няма достатъчно енергия, за да се обясни в пълни подробности в този момент.

Не се тревожете. Аз ще си презаредя предплатената карта и може да го разискваме следващия път, когато общуваме. Понякога изглежда доста сюрреалистично, че аз всъщност разговарям с извънземни. Аз просто си седя тук в моята стая ... настроена съм към вас ... всъщност не изглежда толкова необикновено.

Да, защото не е. Това е най-естественото нещо на света.

Не за всички ...

На този етап ... и все пак ще бъде така ...

Връзката се разпада бързо ... Много ви благодаря... от всички нас тук, долу, които ви обичаме! С любов и благодарност.


Website: Blossom Goodchild
Превод: Maya

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.