Home > > Blossom Goodchild - May 9, 2012

Blossom Goodchild - Май 9, 2012

Добро утро на вас. Има разгласена напоследък информация, че много скоро нещата наистина ще започнат да се получават и влизат в ход и аз си представям, че след това шоуто ще започне. Каква мъдрост може да ни предложите вие по отношение на нашето най-доброто действие?

Първо и преди всичко ние ще Ви посъветваме да останате спокойни и концентрирани.Това, което ще се разгърне безспорно ще шокира света до мозъка на костите. Още повече, че, едва ли и вашето въображение може да си го представи.Сега е най-важно това, че всичко, което пред което сте готов да се изправите е пред лицето ви! Не трябва да има бягство от това, нещата ще бъдат разкрити. Не можеш да отидеш и да се скриеш и да се надяваме, че всичко ще си отиде ... и бягството е най последното което трябва да правите. След отварянето на тези много големи кутии на Пандора ... това, което ще бъде разкрито ще вземе вашите умове и сърца, в момент на неверие.

Защото, наистина вие да ви кажа, все още не сте били в състояние да заченате в сърцата си, и всичко остава зад гърбовете ви,ако не вярвате. В цялата истина ... тя е твърде ужасяваща.


Това са много силни думи.

Бихте ли по-скоро могли да се овиете в памук?

Не, изобщо. Най-добре да се подготвят.

Именно. И все пак, че се оповестява ... След това ние ще насочим мисълта си към вашата мисия. Към всеки един от вас. Спомнете си, ние сме ви казавали за времето,през  което се събра цялата сила, това беше отдавна ... още преди да сте пристигнали на тази планета с Мечове на Светлината високо над глававите си вие сте дали  клетва пред себе си, че ще работите усърдно да видите тази трансформация? Заявили сте, че ще се отърве този свят от своя мрак и ,че ще го приведем напред към светлината.

Ето сега е рязкото нарастване на силата, която се изисква, за да видите това.

То е във вас. Не забравяйте това.

Когато сте седнали объркана и объркан ... Не забравяйте, кой си ти.

Ние признаваме, че сме ви казвали това много пъти ... и ние ви казваме за това. Защото това е необходимо. Ако решите да забравите ... тогава от къде ще идва вашата сила?

Най-голямото предимство, което притежавате, е любовта.

Радостта ви ... твоето щастие ... Вашият самоконтрол е единственото нещо, което трябва да направи тази работа!

Тя може да се появи капризен за някои ... все пак ние ще ви предложим  да гледате на това като приключение. Дръжте си светли духове ДРУГОТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.

Когато четете роман обикновено се приема, че "Всички те заживели щастливо завинаги" идва в последната глава. Намирате се в последната глава скъпи мои готови ли сте да започне продължението "Златният век“.


В основата на всичко, което ви казват, е нещо, което е неизвестно за нас, все още неизвестно за вас. То се смята, че ще бъде толкова голямо ... не може да ни се даде малко представа какво да очакваме?

Бихме могли да кажем, че ще има голямо разместване на пластовете. Промяна ... особено голяма промяна ... от обикновено. Трябва да вярвате в начина, по който никога не са се доверявали преди. Трябва да се отдадете, своето доверие на своите граници и после отвъд това.

Това е изключително важно, за да можете да претенциозните във всичко, което чуете.

Аз винаги съм намирал това за малко уморително ... (Ако аз бях уморен) ... Понякога ... всъщност много пъти ... моят инстинкт беше объркан ... АЗ ЗНАМ ,че казвате да се всушам в сърцето си ,с цел признаване как се ЧУВСТВАМ понякога ... но понякога аз просто не знам.Така ,с всчко това което идва ... как наистина ще ЗНАМ това ,коя е истината и коя не е ?          

ВИЕ ЩЕ! В известен смисъл това ще бъде повече от очевидно. Много сълзи на облекчение /за освобождаване се преминава през МНОГО. Но разбирам също, че има много, много души, които нямат никаква представа, за това, което ще се случи. То ще е едно след друго и информацията е в голям мащаб ,тя трябва да бъде лесно достъпна, преди и последния да асимилира и последното парче на новините.

Катаклизъмът трябва да дойде от всички страни, които виждаме. Както знаете ... кагато я научихте .... Тук ще откриете сила вътре във вас, че се чувствате толкова мощни ... толкова силни ... толкова живи! Вървете с тази сила ... Следвайте къде има проводници или ще откриете себе си изумени в душата ви. Има през цялото време, все още скрити неща от погледа, докато това най-ценното възприятие на леки войни, които са работили толкова усърдно при такива условия на бурите ... сега се формира най-лекия контингент, за подпомагане на тези, които са остана заспали. Техните мечти са ги съхранявали от ИСТИНСКИ поглед,  който не е бил поставен пред тях. И все пак, тъй като те са "грубо събудени" ... те ще го проявят голямо неудоволствие, за да се научат на света, като разбберат ,че те са били под магията на.

Можете да се почувствате в сърцето си Разцъфнал, тъй като ние сме тук с вас сега. Увличащ ... удари ... Това е призвание ... Това е изпомпване на истината минава през вените ви.

Няма от какво да се страхувате. Абсолютно от нищо.

Страхът живее в стария си свят. Като позволявате на страха, да бъде част от вас ... Вие се отрича от правото да бъдете свободен. Страхът пречи на напредъка и не участва в новия свят, в който вие ще се разхождате много скоро.

Ние ви напомняме също така,да не забравяте да дишате! През деня  ... три - пет пъти поемайте дълбоко дъх ... Винаги, когато чувствате нужда. Това е инструмент, който може да работи на много нива ... някои от вас все още не са наясноне сте наясно.

Кажете на себе си ...

Аз съм сила.

 Аз съм любов.

Аз съм мир.

 Аз съм светлина.

Знайте, че всичко, което е на път да започне ... е просто средство до края.


Просто ли е?

Наистина е така.Само,ако вие желаете то да бъде така."Лидерите, участващи в тази процедура, която ще ви просветли". За голямата си част ... тя е за вас, както предполагат. Щастлив и радостен ...

Това ще бъде ли по лесно нещо, ако звучи като "Трансформацията на живот"?

Както вече казахме ... Ваш е изборът и начина по който го приемате, и решавате как да се държите. Но това е, което ще се окаже най-големият ви "оръжие".

На някои няма да се хареса тази дума.

Някои искат да заеемат мястото си. Повечето няма да го намерите лесно да бъдете в радостта с всичко, което е да бъдете изведени. Не се заблуждавайте ... това е една битка. Най-голямото оръжие "всичко е любов“. Любов към всички.

Когато откриеш зверствата  далеч по-дълбоко, отколкото може да осъзнае едно  човешко същество може да ... ще го намерите във вас, за да изпратите любов към самото сърце на тези, които причиниха такова отчаяние? Нали? Посъветвайте се с Вашия себе си сега ... Ще го направите ли?


Ако отговорът ви е "Разбира се" ... тогава ние ви предлагаме да проверите отново ... и след това отново. Ако отговорът ви е "Не знам" ... след това започнете да изпращате вашата Любов сега и ще позволи да се изгради.

За много хора ... те не са съвсем на ясно със себе си, те трябва да могат да простят "мигновено прости". Това отнема от душата светлина за да се направи това. Ако това е така за всеки един от вас ... изпратете любовта си към Майката Земя ... изпратете ЛЮБОВ към животните ... изпратете  ЛЮБОВ към океаните. Просто е ... изпрати твоята ЛЮБОВ.

Това е много важно за да се запази вибрацията  Висока. Това е наложително. Това ще позволи на прехода, да мине гладко. Съхранявайте вашето ниво на радост по време на тези пъти по-високо, отколкото са в състояние. Уверете се, че един трогателен част на вашия всеки момент ... НАСЛАДИ СЕ!НАСЛАДИ СЕ!НАСЛАДИ СЕ!

Виждате ли сега, защо всеки един от вас са избрани? ... Виждате ли сега колко силна трябва да бъде? ...

Да ви видя сега колко силна?!!


Е, всичко, което мога да кажа е "Аз съм сигурен, че всички ние ще дадем най-доброто от себе си". Дълбоко вътре ние знаем на какво сме способни ... и ние сме готови да изгрее нашата светлина в най-мрачните моменти.

В това ние сме наясно. Наскоро душите на вашата планета се присъедини като един в ГЛОБАЛЕН съюз, да подпомагнем на процеса за мирна промяна. На енергийно ниво, да "вдигнем  летвата". И все пак не може да се каже "О, добре. Това свърши работа. Това е направено ". Трябват постоянно мисли от това естество, които ще позволят промяната.

Ние имаме целия дискурс с вас ... говорим за изискването на медитация за себе си и за цялото. Сега, сега, сега е време повече от всякога, важно е да се повтаря това. Когато, чрез себе изключване за известно време и свързване на по-дълбоко ниво с по-високо ... отново .Това помага за повишаване на вибрациите.

Всички неща, които знаете и правите за повишаване на енергийната вибрация на вашата планета .... Направи ги! Направи ги! Направи ги!

В най-близко бъдеще с всичко, което е да се появи ... ще има невероятен дисбаланс на енергия. Нашето равновесие ще бъде като едно плуване,през бурните морета. Фокусирайте вашето сърце към резултата скъпи мои. Концентрирайте се върху Новия свят, нововъзникващите, когато тези последни тъмни дни са повече.

Празнувайте ... Защото това е тук. Дългото чакане свърши.Вие спечелихте.

Радвай се Радвай се Радвай се.


Почти мога да избухна в химн!!!

Пеенето повдига вибрациите. Както се усмихва. Както и множество атрибути, които са дарени на всеки един от вас. Използвайте ги, до пълния си потенциал.

Ние ви молим да не попадате в категория "Но какво мога да направя". Има всичко и всеки от вас може да направи .... Само чрез оставащото щастие и любов, ние ви казваме, отново ... НИЩО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!!!

Запомнете тези думи. Запомнете ги... във времето когато, когато сте втрещен ... ПРИПОМНЕТЕ си това, което вие дадохте ... да остане на всяко време в най-ярката светлина на любовта сте.

Това е което ще може да направи всички разлики да се случат.


И тогава .... Може ли да сложа чайника?

След това милият  Блосъм .... Тогава ....

Ха! Чаках за останалата част от присъдата си .... Мисля може би бях загубил връзката и си е отишъл! Тогава разбрах ... това е присъдата!

Изпратете вашите най-искрените молитви на властта. Има много Светли Bringers, които са на път да засилят играта и по никакъв начин не е лесен пътят. Позволи на тези, които са "да се направят почивката" като усещат безусловната любов и силата си,за повдигане на крилата си.

Вие всички сте заедно в това ... и тогава ще сте заедно всички вие.

Приятно ми е!
Това е всичко за днес. А за да се научите да разпознавате иблизките  линии ". Ние сме готови, както вие някога ще бъдете. С любов и благодарност.

Уеб сайт :  Blossom Goodchild
Превод: Петя Колева
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.