Home > > Blossom Goodchild - 24 юни, 2012 г.

Blossom Goodchild - June 24, 2012


Блоссом - Добре дошли отново. Работата е там ... че мога да ви задават хиляди въпроси за това какво трябва да се случи през следващите шест месеца ... и все пак ... по някаква причина това просто не изглежда да е в нашия дневен ред. Ето защо, това ме оставя малко объркан за това какво точно ние трябва да обсъдим днес. Може би вие имате нещо предвид?

Фол - Ние нямаме нищо друго в предвид, освен желанието ни да ви уверим, че това, което трябва да се случи през следващите дни ще бъде от пълна външна полза за човечеството. Толкова дълго, колкото можете да си спомните това... тогава вие ще откриете себе си разкриващи се в "мир на ума" като си признаете. "парче от ума" това което ние имаме в предвид да бъдете вътре във себе си ... в това специално време

Много от вас действително са объркани от всичко което ви беше прогнозирано и препредадено от различните източници ... и все пак ние ви повторихме многократно ... чрез напомняне за ЛЮБОВ ... чрез слушане и ВЯРА САМО В СЕБЕ СИ -ПЪЛНОТА...после ние трябваше да открием себе си издигнати на ниво ,много бързо таче че вие да приемете това като удоволствие .

През тези месеци напредващата вибрация ви издърпваше,призовавайки ви да станете по-добра половина. Вие трябва да сте щастливи от срещата си с тази си страна от вас...и всичко от което се нуждаете за да постигнете това УСЕЩАНЕ,желанието на вашето сърце/е ваше право да стигнете до токова място за което сте знаели през цялото време.

Позволете да ви обясним повече. Всички вие очаквате толкова дълго това да се случи. Това е напълно разбираемо и ние ще ви кажем, че толкова много ще се случи.И това разбира се е перфектно разбираемо,ние бихме желали да ви кажем ,че толкова много се случва.И все пак...отново ... БУЛШИНСТВОТО ОТ ВАС ОЧАКВАТ ,ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО НАВЪН,А НЕ ВЪТРЕ В САМИТЕ ВАС!

Има събития, които действително трябва да ви учудят и те ще ви поставят на ниво, в което сякаш щастието ,което вие нямате все още и няма да разбирате.

Това е сигурно. Без значение в какъв ред,нещата ще бъдат разкрити ... това е без съмнение, че признаването на КОИ СМЕ НИЕ ... ще Ви бъде предложено. Като едно решение което да ни приеме,това ще разочарова тези от вас ,които ЗНАЯТ че ние служим.


Нима искаш да ни кажеш,че "Всеки трябва да реши да ви приеме?

Ние имаме в предвид, че трябва да има много смесена чанта от емоции. Онези от вас които ни очакваха РАЗБИРАТ И ЗНАЯТ за нашите намерения... И да, има много хора, които са наясно/са осведомени отностно това кои сме ние. И все пак, вие трябва да приемете, че има много хора на вашата планета, които нямат абсолютно никаква представа за нашето съществуване ...СТРАШНО МНОГО! ... И всичко,с което те някога са били хранени са опитът на тъмнината чрез вашите филмови екрани.

Това е, което имаме предвид е"разочарование" ... защото там трябва да има реакции от толкова много ,които не приличат на теб или на вашето разбиране за нещата. Помислете върху тази теория.


Това не е отностно какво вие говорихте пред другите,тези от вас които знаят кои са те всъщност, за това което ще се случи с онези които не разбират,кои са?

Това е така ... все пак ние ви молим наистина да обмислите това... вие се озовавате сред "порой" от невярващи ,които не разбират и не знаят кои са те в действителност ,това ще бъде очевидно за всички. Много от тях просто ще бъдат "уплашени от собствения им ум ".

Нашата точка, че ние сме водещи/насочващи до тук е това. Онези от вас които са във вашата възходяща пътека и знанието за това...трябва да откриете себе си сега в тази секунда ,в средата на тази година търсейки сами поводи да издигате сами вибрацията си... има толкова избори. Поради това ... "промяна във вас" ще бъде значително забелязана от вас самите. Тази "страна от вас"която ще се поевява ще ви накара да се почувствате все по конфортно. Вие ще се чувствате у дома ,карайки да нарастне тази част вас.

Това е голямата част от това, което очаквахте да се случи. Тази промяна във вас. Това е, защото тази промяна, ще направи промени, навсякъде, трябва да и помогнете да се появи и да бъде призната пред вас.


Така че ... тази промяна ще се случи, без да ви се налага да правите нищо? Искам да кажа, очевидно ние винаги се движим в посока към всичко които ние сме ... и като опознаем себе си по-добре ние откриваме, че се променяме към усъвършенстване на себе си през цялото време, защото го искаме. Това ли е нещото което трябва да се случи,но в по голям размер ли?

Да ... действително вие не си ли го признавате вече? Ние бихме казали "изключете" стартовата линия ... когато тя наистина засилва темпото ... все още не сте пристигнали всичко. Това ще се случи скоро...за една ваша секунда,половината на вашия календарен цикъл е за поставяне на началото.

Трябва да дойде времето,вие трябва да сте почувствали като че ли вашата душа нараства и вашата представа за всичко ви позволява да се почувствате като че ли всемогъщ ,като че ли величествен вариант ,който всъщност сте вие.


Това е вълнуващо ... защото, както аз го пиша, аз съм в състояние да уловя от веднъж това чувство. Това ми дава такава енергия, защото тя освобождава, познанието вътре в мен, то не може да се обясни. Това е такова ЧУВСТВО като ,че ли на живо същество...това мислене,ние не сме...ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ.Ние сме си говорили за това,вътре в "това" не сме ли ние?

Вие вървите в него. Все по-дълбоко и по-дълбоко. Това е много дълъг път и вие вече извървяхте много мили от него. Но от тук нататък ...като правите сега всяка стъпка...вашата сила се възражда. Голяма част от вашата памет/спомените ще ви се припомнят.

Това ще бъде вашият момент.

Вие трябва да поемате дълбоки вдишвания от живота ... и трябва да ЗАПОМНИТЕ.

Не става дума да запомните това, което сте направили в определен ден. То не е във вид на спомен/памет. Това е спомен от усещане за Познаването на истината ЗА ТЕБ САМИЯ ... Вашата божествена сила.

Тъй като стената се разпада по/върху вашата планета и скритите неща се раобличават.ВАШАТА БОЖЕСТВЕННА СИЛА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ ВЪВ ВАС.ВАШИТЕ СЪРЦА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗДИГНАТ НА МЯСТО НА СЛАВА.

ВИЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ПРОДЪЛЖИТЕ ДА ВДИШВАТЕ ДЪХА НА ЖИВОТА...ДОТОГАВА ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ НА МНОГО ПО-ВИСОКА ВИБРАЦИЯ .ТРЯБВА ЛИ ДА ВИ КАЖЕМ.ЗА ПОВЕЧЕ ВИДНИ ПЕРСПЕКТИВИ?


Кажи каквото ти харесва ... всички звуци и ЧУВСТВА/УСЕЩАНИЯ са добри за мен! Може ли да попитам тогава ... ако си коригирам мисленето/ако мисля правилно,това различно ли е от избора? Ще има ли хора,които няма да ЧУВСТВАТ всичко това ,защото те не са направили избора си или все още са спящи?

Позволете на нас да бъдем наясно отностно това. ВСИЧКИ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ИЗДИГНЕТЕ...И наистина ние имаме в предвид ВСИЧКИ...ВСИЧКО!

Няма да има нито един йон в енергията който ще остане статичен ...нито един атом ,който съсществува в ПОБУЖДАНЕТО. И все пак това е за вас за да го разберете ... че не може да има стъпало 3 от стълбата и изведнъж да се появи стъпало 15./не може да сте на третото стъпало и изведнъж да се окажете на петнадесетото. Те могат да се преместят някъде между 4 и 7, в зависимост от обстоятелствата и желанието на сърцето ..., но на ниво 3, не може да нарасне в тази велико Възнесение стъпало 8 или 9, защото те просто ще бъдат изложени на тяхната дълбочина.

По същия начин ... някои, който са може би вече са на ниво 8 или 9, може да се покачат до 18 - 20 стъпало ... в зависимост от нивото им на разбиране и желание на сърцето ..., които ще бъде на по-бързото нарастване от един от 3 или 4.

ТОВА ВИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ... НЯМА ПРАВИЛНО И ПОГРЕШНО ... НЯМА СТРАШЕН СЪД ... НЯМА ПРЕЗРЕНИЕ...

ИМА ЕДИНСТВЕННО И САМО БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ.

Един се ОТДАВА НА БОГА правилно и заема своето възнесение със своето собствено темпо. Каквото един го привлича,дригия не го...по същото време ...привлича друг Това не означава,че не е правилно или грешно. Това просто означава, че всеки сам избира как да преживее нещо различно в момента в душевната вечност отколкото друг.

ЖИВОТЪТ СКЪПИ МОИ Е БЕЗКРАЕН.НЯМА КРАЙ ЗА ВАС ...ВЕЧНОСТ!

Вашият живот и това как той се разгръща и и и и и. Каквото си изберете да преживеете ще е изцяло в състояние да ви издигне.

Вие сте в пълен контрол.

СЕГА е този щастлив момент на вашето преживяване ...много,много,много от вас си сътрудничихте за да можете да продължите напред по начин който е в съответствие със самия живот

Направили сте вашия избор много, много отдавна отностно това споразумение. Но все пак ви се дава възможност ,всеки сам за себе си да избере дали да реализира своя принос по този договор...въпреки че, мисленето трябва да го оставим за друго време/космично продължение...няма нищо което да ви свързва с този договор /да ви кара да се чувствате свързани с този договор ,ако изберете да "промените своя курс" в дадената точка/посока.

Тук само ще ви кажем ,че сега е по скоро времето за преразглеждане отново...и на практика е неизбежно това ,че някой би го преразгледал отново ,този договор...бъдещото време е за себеопознаване...те може биха искали да решат ,да видят договорът ,защото някакси им изглежда по подходящо СЕГА/ПОСЛЕ...защото от техния минал опит " слизаха надолу" на една по стара точка на развитие.


Не прочетоха това отново...но аз си мисля ,че това има смисъл... макар че , дълго бе раздухвано... то беше просто начинът Това е просто беше начина, благодарение на който всичко започна. Така че, основно ... ние също трябва да гледаме напред към това което ще се разгрърне през следващите шест месеца, какво ли то ще разгърне "във вас", както и в нас "без нас "?

Идеално изразено!

Аз си мисля ,че ти "постави"това в моето сърце.

Защо винаги ни хвалиш "нас" Блосъм, като свидетелско показание подадено за напред ?

Старите навици умират трудно. В училище аз бях добра в спорта и изкуствата ... но академично придобих много повече като гледах през прозореца в блян.

Именно!

О, ако онези монахини можешеха да ме видят сега! Благодаря. Чувствам вълнение и страст за преход напред с любов, без привързаност към резултат или всъщост печалба!!! Защото в края на всеки ден ... всеки дъх е просто още един опит, който сме избрали да срещем ... все още имам какво да кажа ... Аз, за един... Много се радвам, че избрах ръцете ми да се присъединят в тази специална авантюра. Подписът,договорът който ни обединява на едно ниво с толкова много хора,които аз все още не съм срещнала ,долу по планетата Земя ,като съм сигурна че яйцето си е яйце... Ние с тях направихме едно голямо парти на друго място/места,когато ние сключихме този договор за да променим нещата,които щяха да бъдат...и начина по който нещата ще се случат.

Носете я! Ние сме готови ... и ТОЛКОВА МНОГО ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА СЕ ПРЕДВИЖВАМЕ НАПРЕД! Усмивки по бузките. Благодаря много! Обичай!

Искаме да приключваме...

Бихме ли могли да получим една дума ...

С доброволческата дейност от нашите най-дълбоките съкровища на най-чистата любов, за да проникнат във вашето енергийно поле и да се смесят с «кой си» ... и приемане в рамките на, че ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО ПО ВСИЧКИ НАЧИНИ.

С любов и благодарност от най-дълбоките съкровища на нашите сърца.


Website: Blossom Goodchild
Превод: Петя

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.