Home > Bulgarian > Hilarion's weekly Message, November 4, 2012

4 ноември 2012г.

Седмично послание на Хиларион
4-11 ноември 2012г.

Възлюбени,
Тъй като се опитвате да се справите с високия интензитет на енергийните вълни, които наводняват вашата Планета, опитайте се да поддържате леко сърцето си. Повтаряйте като ежедневната си мантра думите Всичко е наред. Това е време на много вътрешна дейност, тъй като възприетите вече енергийни постъпления продължават да се интегрират и асимилират успоредно с получаването на продължаващото изливане на тези енергии към Човечеството. Много от вас откриват, че се пашкулират в домовете си и се опитват да си почиват и да се отпускат колкото може повече. За повечето хора по-голямото приемане на енергия се чувства като увеличена нужда от сън за по-дълги периоди от време. Винаги слушайте тялото си и следвайте неговите подтици.

Тъй като Майката Земя се преражда и преминава в реалностите на по-високите измерения, тези, които Я обитават, също са част от процеса и поговорката, че Всички ние сме Едно придобива по-дълбоко значение от всякога. Този процес изисква непоколебима вяра и куражът да продължите твърдо да държите Светлината, която носите във вашето Същество; защото много хора сега са поставени на изпитание, когато се случват промените на Земята. От наша гледна точка, сърцата и душите на Човечеството се издигат бързо до нивата на Любов и състрадание, надежда и вяра в по-висшата цел, без значение на това, което се случва около тях.

За онези, които изпитаха могъщата сила на Природата в нейното най-мощно показване, когато тя причини хаос в живота на толкова много хора, знайте, че на сцената има множества Ангелски Същества с насърчаващи думи, изпращащи помощ, успокояващи и утешаващи онези, които изгубиха толкова много. Те се нуждаят от нашите молитви и визуализации, за да бъде проявено в Божествен порядък възстановяването на начина им на живот. Много хора са изправени пред предизвикателството да са на сцената, за да помогнат, по какъвто начин могат. Тези времена призовават да работим заедно в единство за довеждане на най-доброто за възможно повече хора.

Тъй като почистването и прочистването на Земята продължава да се случва, Човечеството се вглъбява, за да открие отговорите на многото си въпроси. Много хора сега възприемат Светлината, която сияе в тях и в онези, които съжителстват в тяхната общност и откриват начини да се справят с огромната и преобладаващата реалност на това, което се е случило. Те изказват признателност за ценните си животи и осъзнават, че това е най-големият дар, който им е бил даден. Всичко останало ще бъде възстановено с времето.

Молете се непрекъснато за сестрите и братята си, които се борят с промените, които се случват за такъв кратък период от време и за всички на Земята. Пожелавайте най-добрия изход за най-висшето добро на всички да се прояви. Дайте на нуждаещите се помощта си, по какъвто и начин да е възможно. Поддържайте Светлината, поддържайте визията, защото върху вас е надеждата за Света.

До следващата седмица
АЗ СЪМ Хиларион
Превод: Tauno


2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

 
Share |