Home > Bulgarian > Hilarion's weekly Message, November 25, 2012

25 ноември 2012г.

Седмично послание на Хиларион

25 ноември 2 декември 2012 г.

Възлюбени,
Това е време на подравняване вътре в собствената ви същност, време, което да се прекарва в съзерцание и медитация на това, което ще изнесете в Света, вашите дарби, вашата Светлина, за да засияе ярко, без да се крие повече. Най-подходящо е да си позволявате колкото може повече интроспективни моменти през идващите седмици. Все още има много пластове за почистване, които остават, въпреки това, то няма да е толкова интензивно за онези, които упорито и методично извършват работата да се изправят пред дуалистичната си природа, разпознавайки тези черти в себе си и освобождавайки ограничаващото им влияние в ежедневието им.

Опитайте се да се настроите към основната нова вибрация, която сега е готова да бъде различена и асимилирана в съзнанието ви. Това изисква да сте бдителни във всеки момент и да наблюдавате синхронизациите, които ви заобикалят. Всеки миг е съкровище, дар, който чака да бъде отворен, изследван и да му се насладите. Научете се да следвате подтиците на интуицията си, защото това е влиянието на Висшия ви Аз, който иска да ви води по-нататък в позицията ви, тъй като се приближаваме по-близо до промяната на вековете, огромна възможност да се свържете с по-висшите си аспекти и да позволите на Любовта, която въплъщавате, да излезе на повърхността и да разцъфне в истината на вашето Същество.

Оставайте в тази осъзнатост колкото може по-често докато това стане сигурно знание, което никога повече няма да ви бъде отнето. Земята, нейните царства и всичките и обитатели са подготвяни за дипломиране в по-висши нива на съзнание, учене и напредък и скоро, гранд церемонията ще настъпи. Това ще се почувства във всяка Душа и за всеки ще е уникално. Осъзнаването, че вие сте много повече, отколкото някога сте си мечтали, че сте, ще изгрява с всеки дъх и радост ще потече отвътре. Когато това чувство на радост се повиши по сила, то ще започне да разкрива тайните на истинската ви природа.

Тъй като всички вие сте уникални, дарбите, които носите, ще излязат в по-висш израз. Тези дарби ще привлекат към вас онези, които резонират в синхрон с тях и ще има повече търсещи, отколкото когато и да било преди в дългата история на Земята, търсачи на знание, търсачи на утеха, на изцеление, търсачи, които жадуват да знаят повече за истинската си същност и за същността на Света, в който живеят. Вие подготвихте пътя за тези възлюбени души и те ще открият дарбите, за които вие им предлагате помощ, за да ги разгърнат. Чувствата на Единство ще са преобладаващо знание сред цялото Човечество и всички ще знаят, че са обичани.

Защото новото съзнание, което дори сега проблясва с по-голяма сила на вашия Свят, е съзнанието на Любов, а тази мощна сила ще донесе със себе си Божия ред. Хармонията ще бъде възстановена във всички многообразни аспекти на съществуване във функционирането на вашия Свят. Ще дойде време на вашата Планета, когато ще надделее мирът. Няма да има никакъв друг резултат, освен най-висшия, а това е в синхрон с Източника на Всичко Което Е.
До следващата седмица

АЗ СЪМ Хиларион

Превод :Tauno

2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

 previous message > | next message >


Share |