Home > > Това се случва сега

Това се случва сега

Две важни събития се случват сега. Докато „Окупирай” движението изплува навсякъде по планетата, Галактическата федерация затваря подземните бази на тъмните заговорници. С други думи: хората на земята се издигат, а нашите галактически приятели слизат долу. Просто е въпрос на време те да се обединят!

Occupy Wall Street, USA

Occupy Wall Street, USA

Дейвид Уилкок: "МНОГО подземни бази сега са напълно разчистени…материали, оборудване и персонал…от все още непознати сили.
Международна коалиция, възнамеряваща да надхвърли Стария Световен Ред и да освободи човечеството от робството, поема отговорността. Явно е, че те също имат извънземна подкрепа в тази мисия. "

Дейвид Уилкок: "Не знам колко време ще отнеме резултатите от всичко това да станат публично достояние, но това най-категорично показва, че Стария Световен Ред е принуден да се предаде от същите Извънземни, които последователно са ни пазили от ядрено унищожение."

МатюУорд чрез Сузи Уорд: "Може би сте чули, че две огромни подземни зони, които приютяваха контролните лаборатории на Илюминатите, превозните средства, оръжията, складовете и убежищата бяха унищожени, но това беше чрез безопасни технологии, без ядрени съоръжения; а някои от лагера на Илюминатите бяха отстранени от властта, но не чрез убийството им. Едновременно и като отбранителна, и като нападателна мярка, силите на светлината използват единствено силата на светлината и технологии, които нямат вредни последствия."

Монтаг Кийн чрез Вероника Кийн: "Малко от вас напълно разбират степента на корупцията в самите банки. Те са унищожили цели държави. Те създадоха бедност и страдания, когато и където избраха да го направят. Но техните скривалища са разрушени. Те ще се сблъскат с последствията от техните действия."

Галактическата Федерация чрез Шелдън Нидъл: "Следователно, през последните няколко месеца ние започнахме да увеличаваме помощта си и към нашите Земни съюзници, и към онези, склонни активно да използват принуда, за да отстранят тъмните заговорници от техните подземни бази, а това беше успешно. Освен това, нашите отбранителни сили отнеха „напреднали” технологии, които конфискуваха в тези бази с намерение да се откаже на тъмните сили всяка възможност за причиняване на злини в последния момент, което те все още поддържат в сценария си.
(…)
Небесата сега ни съветват ние да се намесим по начини, които преди бяха неприемливи и помогнаха на онези, които „разчистиха” брой главни подземни бази на тъмните сили. Ние също прекъснахме или унищожихме няколко устройства, използвани от тъмните сили като част от цялата им операция да предотвратят процеса ви на издигане до пълно съзнание. Времето на нашето пристигане на вашия бряг наближава!"

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик: "Подземните бази, за които говорихме в миналото, които предоставят подслон на тези части от Илюминатите, които създадоха най-голяма съпротива срещу тези промени, са действително унищожени без загуба на живот, както можахме да проследим. Изпратено беше ясно послание към някои от последните поддръжници на споразуменията, които вече са готови за капитулацията на Илюминатите във вашите дела. Други източници започнаха да докладват за тези събития и Илюминатите няма нужда да потвърждават какво се е случило. Това послание, тъй като ние бяхме в състояние да наблюдаваме чрез емоциите и мислите на повлияните от него, бе получено доста убедително. Сега те са наясно, че няма алтернатива и това е краят им."

Occupy Madrid, Spain

Occupy Madrid, Spain

Occupy Berlin, Germany

Occupy Berlin, Germany

Occupy Amsterdam, The Netherlands

Occupy Amsterdam, The Netherlands

Occupy Bucharest, Romania

Occupy Bucharest, Romania

Occupy Lisbon, Portugal

Occupy Lisbon, Portugal

Occupy London, UK

Occupy London, UK (in the middle: Wikileaks' Julian Assange)

Occupy Manilla, The Philippines

Occupy Manilla, The Philippines

Дейвид Уилкок: "Най-доброто, което Силите, които Бяха могат да направят сега, е да се появят, за да подкрепят „Окупирай Уол Стрийт”движението, защото знаят, че цялата им „черна икономика” ще бъде затворена така или иначе. Твърде късно е, и те го знаят. Битката е загубена за тях. Те не мислеха, че е възможно някога да бъдат победени, но сега са доста наясно с техния собствен неизбежен колапс…благодарение на тази огромна, международна коалиция.
(...)
Както казах в Част Първа, вътрешни хора от висшите кръгове ни казват сега, че таксите са били за ключови мостове и писти около САЩ.
Eisenhower Interstate System, от самото си начало, изгради cubbyholes в мостове, където могат да бъдат поставени запалителни устройства във всички ключови места, необходими за тяхното разрушаване"

Матю Уорд чрез Сузи Уорд: "Те (Галактическата Федерация) са наясно с плановете на Илюминатите и ако те включват обвиване на основни мостове с експлозиви, които могант да бъдат детонирани чрез дистанционно управление, упълномощени са да предотвратят това. Доколкото това може да изглежда насилие спрямо Божествения Закон за свободната воля, не е така, това е уважение към свободната воля на Земята. След 9/11, тя избра да бъде предотвратяван всеки друг опит за тероризъм от такъв мащаб, а чрез Божествен декрет, нашето вселенско семейство успешно осуети много опити."

Occupy San Juan, Puerto Rico

Occupy San Juan, Puerto Rico

Occupy Santiago, Chile

Occupy Santiago, Chile

Occupy Sarajevo, Bosnia

Occupy Sarajevo, Bosnia

Occupy Seoul, South Korea

Occupy Seoul, South Korea

Occupy Stockholm, Sweden

Occupy Stockholm, Sweden

Occupy Taipei, Taiwan

Occupy Taipei, Taiwan

Occupy Tokyo, Japan

Occupy Tokyo, Japan

Occupy Toronto, Canada

Occupy Toronto, Canada

Дейвид Уилкок: "Едно от най-вълнуващите неща, което съм чул напоследък, е че сферично десет мили широко НЛО сега е паркирало в най-горния слой на Земната орбита.
Над 200 по-малки кораби са били видени да влизат и излизат от кораба - майка, благодарение на кръгли врати, които се отварят и затварят.
Всичко това е било видяно от персонала в Международната Космическа Станция. (Има много оптическа техника на борда, която може да види корабите, които в противен случай биха били” скрити” от конвенционалния видим светлинен спектър). "

СаЛуСа чрез Майк Куинси: "Аз съм СаЛуса от Сириус и ще спомена, че някои от нашите по-малки Кораби Майки са позиционирани малко по-близо до Земята, позволявайки ни да ви достигнем с нашите по-малки кораби по-бързо. Нуждата да следим вашите тъмни сили и техните действия е от жизнено значение в тези заключителни етапи, водещи към тяхното отстраняване. По този начин ние можем да предотвратим опитите им за голям инцидент, за да отложат края на дните си."

Occupy Everything!

Occupy Everything!


Share |