Home > > Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик - October 7, 2011

Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик
October 7, 2011


Поздрави от Федерацията

Много неща се случват във вашия свят през тези дни. Можете да видите протестите, появяващи се навсякъде, тъй като се събуждате за енергията на любовта. Има толкова много неща във вашия свят, продължаващи също така зад кулисите. Имаме да споделим с вас страхотни новини, тъй като вие винаги сте в мислите ни, ние ви изпращаме любовта си в тези дни на изпитания, водещи към Разкриването.

Подземните бази, за които говорихме в миналото, които предоставят подслон на тези части от Илюминатите, които създадоха най-голяма съпротива срещу тези промени, са действително унищожени без загуба на живот, както можахме да проследим. Изпратено беше ясно послание към някои от последните поддръжници на споразуменията, които вече са готови за капитулацията на Илюминатите във вашите дела. Други източници започнаха да докладват за тези събития и Илюминатите няма нужда да потвърждават какво се е случило. Това послание, тъй като ние бяхме в състояние да наблюдаваме чрез емоциите и мислите на повлияните от него, бе получено доста убедително. Сега те са наясно, че няма алтернатива и това е краят им.

Тъй като все повече от поддръжниците на тези групи се отдръпват от тях в тези последни часове, инерцията към свободния свят набира скорост и мощ. Ще видите повече от това в настъпващите дни. В действителност, ние вече сме посочили, че някои от ключовите медийни източници са сключили споразуменията си за открит достъп до истината и сега виждате по-точни репортажи на това, което продължава да се случва във вашия свят. По-важното е, че сега сте свидетели на идваща до вас информация, която никога не би била дискутирана преди.

Вашите лидери действително са поставили Разкриването на преден пран в дневния си ред и сега това е приоритет за много нации. В залите на властта по света има голяма тишина, тъй като онези, които чакат нарежданията, за да започнат процеса на разкриването са затаили колективно дъх. Много нива на правителствата са включени в този процес и сред много нации има велико усещане, че сега е дошло времето. Това е добро нещо. То подготвя пътя за онези, които трябва да вземат това решение действително да са наясно, че това, което правят е правилното нещо, истинското нещо и в края на краищата, най-важното нещо, което някога ще направят за човешката раса. Време е. Онези, които пишеха безсмислици от толкова дълго време за това решение, сега са доста наясно с последиците от позволяването на разкриването да се случи и нуждата сега, повече от всякога, да работят това да се случи. Ние чакаме тук, с вълнение, да започне процесът. Наблюдавахме мислите на всички ваши лидери и има огромен консенсус по въпроса, че времето е дошло.

Ние в отговор увеличихме присъствието си в небесата ви, тъй като все повече и повече хора виждат нашите кораби и не могат да обяснят това от прозаична гледна точка. Ще продължим с това с още по-голяма степен, с по-близък контакт и с по-чести откровения по вашата планета. Всъщност, за тези, които си водят статистика на тези проявявания, броят им ще се увеличи експоненциално. Продължавайте да наблюдавате небесата, тъй като ние се подготвяме да ви смаем с нашите кораби, прелюдия към идването ни с Мир и Любов.

Останете с мир.


Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.