Home > > МАТЮ УОРД , April 1, 2012

МАТЮ УОРД – 1 АПРИЛ 2012

Светлинни източници; дезинформация, изпълнена със страх; почитане Служителите на Светлината; задкулисни действия; значение на последните трагични събития; увреждане на психиката вследствие на войната; последиците от колективното съзнание; коментарите на Обама; дискусия за предствянето на извънземните; погрешни схващания за Златната епоха, актуалност; преследване на престъпници


С любящ поздрав от всички души от това място, аз съм Матю. Ефектите от все по-нарастващата светлина във вашия свят се простира отвъд разгласяваните промени и икономически кризи от корумпирани чиновници в националните правителства и големите корпорации - това се случва и в общностите, от селата до големите градове по целия свят. Ефектът надхвърля помощта и даренията за хора в крайна нужда на международно и местно равнище, както и увеличаването на броя на гласовете за мир, опазване на животинския свят и околната среда, заедно с десетки други положителни мерки. Всеки път при подписването на петиция за благотворителна кауза или за поправяне на някаква несправедливост, енергията на намерението на подписващия се преплита с енергията на хилядите, може би и милиони други, които също са подписали в подкрепа на тази кауза. Същото е и с всяка един мисъл на любов, всяко чувство на благодарност, състрадание и желание за по-добър свят.

Ако можехте да видите този блясък от наша гледна точка, щяхте да се изумите. Но вие не можете да видите изобилието от светлина от тези безброй източници на планетата или лъчите достигащи Земята от далечни светове. Вместо това вие виждате, че много все още страдат и военни подпалвачи дрънкат саби, случайни актове на насилие, смазващи икономически проблеми. Ние също виждаме това и в нашата безусловна любов към всички души, безспорно е тъжно за нас тези ситуации да продължават. Въпреки всичко, ние разбираме това в по-висш контекст: По време на тези последни дни на дуалността, индивидите бързат да завършат кармичните опитности в трето измерение и да постигнат баланса, нужен за разгръщането на душата.

Този баланс НЕ включва военни действия срещу Иран или ново поле на битки в която и да е друга страна. Той не включва увреждане на планетата, толкова опустошително, че извънземни да евакуират всички и когато се върнете да живеете във Вътрешната Земята, защото повърхността на планетата ще бъде необитаема. Извънземните няма да предприемат животоспасяващо преместване на хора от някои места на планетата на други преди масово унищожение, защото такова унищожение няма да се случи. Нито пък някои от нашето универсално семейство, които се представят за доброжелателни ще предадат доверието ви и ще ви поробят. Няма да има напълнени лагери за задържане, или прилагането на зловещи нови или предложени закони, и нито една от другите страхливо звучащи възможности или твърдения ще се сбъднат. Стари или нови съобщения от този род продължават да се появяват и се разпространяват от лица, които чувстват, че са отговорни за предупреждаване на другите.

Да, ние дадохме подобни уверения и в предишните съобщения, така че защо да го правим отново? Защото дори и в най-отдадените Служители на Светлината се надига страх, когато усетят, че физическата безопасност на скъпи за тях хора е застрашена. Това възприятие и ужасяващи ситуации, от които все още страда вашия свят, предизвикват чувства на обезсърчение и тревожност, вместо радостта, която ние бихме искали да чувствате във връзка с началото на Златния век на Земята в рамките само няколко месеца.

Възлюбени души, нито за миг не ви критикуваме за естествените безпокойства за вашите близки – точно обратното! Ние, както и други същества от светлина в тази вселена високо ви ценим. Вие се справяхте с тъгата и се съвземахте от отчаянието с такава вътрешна сила, каквато не сте знаели, че имате, докато не се прояви, преодолявахте трудностите с находчивост и постоянство и споделяхте средствата си, за да помогнете на тези, които нямат достатъчно. След разочарования и неуспехи, не се поколебахте в своята решителност да продължите и въпреки, че упоритостта на тъмните сили забави изпълнението на мащабни реформи в световен мащаб, вие сте твърдо убедени, че обещаните резултати ще се проявят. Накратко, вие демонстрирате най-добрите качества на човечеството и заедно с това възприемате реалността, че сте много повече от "този човек", който познавате. Бихме могли да опишем това, макар и шеговито, с извършването на най-удивителния подвиг - вие сте с единия крак на земята, а другия крак, се извисява високо отвъд този свят.

А сега, след една вихрушка от дейности - принудително премахване на множество лица от високи постове в големи световни банки и закриването на някои от подземните бази на илюминатите - може да изглежда, че прогреса е спрял. О, не, скъпо семейството, не е. Усилено се работи относно следващите стъпки за ареста на банкерите, така че към този въпрос да се подходи законно и етично; предстоят още арести; технологията на борда на космически кораби обезврежда ядрени бойни; а тези, които са останали в редиците на илюминатите бягат или са ужасно изплашени.

Нека поговорим за някои инциденти през последните няколко седмици, които получават значително международно внимание. Докато те се възприемат като трагедии, каквито всъщност са за засегнатите семейства, всички събития, за които ще споменем се случиха с по-висша цел.

Убийството на седем евреи във Франция, включително деца, от млад не-еврейски французин докосна много сърца по целия свят и това е един трогателен пример за това как религиозните предразсъдъци причиняват агонията и смъртта на безброй души в цялата ви история.

В Съединените щати, чернокож тийнейджър беше фатално прострелян от по-възрастен мъж от различна раса. Не е наша работа да казваме дали расовите предразсъдъци са мотивиращия фактор в стрелецът или полицията, която не го арестува, но смъртта на момчето обърна вниманието на света към широко разпространената вреда, която "расовото разделение" причинява.

Този инцидент също подчертава закона "Не отстъпвай от позициите си", който може да приведе доказателства, че убийството е законно, така че стрелецът да не може да бъдат държан отговорен. Това противоречие идва заедно с разкриване на тежкото положение на лицата, освободени от затвора, след като доказателства за тяхната невинност излязоха на бял свят. Въпреки това, законите не им позволяват справедливо обезщетение за годините на несправедливо лишаване от свобода. Тези две правни ситуации засилват усещането, че несправедливите и жестоки закони навсякъде във вашия свят трябва да бъдат отменени.

Развихрилата се от американски войник стрелба доведе до смъртта на 17 цивилни афганистанци, сред които отново имаше деца. Това, което лежи в основата на действията на сержанта в никакъв случай не е изолирана реакция на психологическите ефекти от войната - стресът от причиняване на смърт и гледката на умиращи приятели и непознати, оставят дълбок отпечатък. Убийството, когато запазването на себе си или живота на близките не е изложено на риск, не е в характера на човешкия род. Точно обратното е – природата на всяка душа е любов и светлина.

Убийството трябва да бъде старателно изучено, както е станало. Гражданите на някои страни са заставени от техните лидери да гледат на войната като патриотична, като защита на демокрацията и свободата, и тази им ориентация е била безмилостно подсилвана не само от медиите и местата за развлечения, но дори и от детските игри. В някои части на света населението от деца се учи, че е тяхна отговорността да отмъстят за геноцидните кланета на предците им, а в някои страни, децата са принудени да служат в армията.

Войниците трябва да обърнат гръб на природата на душата и да потиснат инстинкта си за оцеляване, за да придобият нагласата, която им позволява доброволно да се втурнат в битка, където самите те могат да умрат, като причинят смъртта на другите. Въпреки това, психиката не може да съвмести умствената атака в подготовка за борба с вродената същност, и тъй като войските изпълняват заповеди да убият "врага", в психиката им настъпва дълбоко увреждане. Една подобна драматична ситуацията като тази, която цитирахме принуди международната общественост да обърне внимание върху непосредствените и остатъчни ефекти на воюването, ефекти, които са проникнали в цялото ви общество.

Всеки, който е бил пряко засегнат от всички тези случки, за които споменахме, се е съгласил да участва в тях, както е направил. Това не означава, че преди раждането, те всички са знаели, с какво точно ще се сблъскат и кога, но всеки е избрал да бъде "виновник" или "жертва" или и двете в едно скърбящо семейство, за да се изпълни кармата в триизмерната плътност. Договорите на душите предвиждат гъвкавост в обстоятелствата и времето, когато ще бъдат постигнати същите резултати, и във всички тези случаи, участниците искат да илюстрират във вашия свят ужасите на войната или трагичните резултати от расови, етнически или религиозни предразсъдъци, или жестокостта от несправедливи закони. Много, много други са избрали същите видове роли през поколения много преди тези скорошни инциденти, но приемствеността в управлението на тъмните сили накара хората да живеят и умират в ситуации, родени от заплаха и невежество, родено от измама.

Само когато колективното съзнание отразява силното желание и решителност на една цивилизация да живее в единство и хармония, а не в разногласие и убиване, може да се случва всичко това. След като тъмнината навлезе в тази Вселена и колективното съзнание на някои цивилизации се спусна по спиралата надолу, само чрез редуването на една след друга саморазрушителни ери един триизмерен свят е бил в състояние да се отърси от тъмнината и да тръгне по пътя на мирното съжителство. Всички вие сте дошли, за да помогнете за прокарване на тази пътека на Земята и да откриете нова, различна епоха - Златния век.

Сега ще поговорим по един важен въпрос, от съвсем различно естество - коментарите между американския президент Обама и руският президент Медведев, които станаха публично достояние, заради оставен отворен микрофон. Няма такова нещо като случайност или съвпадение! Вселената работи в постоянно синхронно движение, което отваря врати на възможностите, и това беше една от тях. Докато политическите анализатори и членове на Републиканската партия имат поле ден с това "отворена врата" в отрицателен смисъл, този кратък разговор е поглед към разговорите, които се водят зад кулисите между двама от няколкото световни лидери, които искат да насочат своите нации към международно сътрудничество и ядреното разоръжаване. Когато по-голямата част в една цивилизация иска мир, а не война и смъртоносен арсенал, колективното съзнание води желанието до осъществяване.

На друг международен фронт, някои от вашите ръководители и членове на висши световни съвети все още обсъждат как да се обяви във вашия свят присъствието на други цивилизации. Ние знаем, че закъснението е разочароващо за вас, както и за нашите членове на семейството на и извън планетата, които са чакали с години да работят заедно с вас открито. Но те знаят, че всеки аспект трябва да бъдат внимателно планиран, така че те да бъдат посрещнати топло, отколкото със страх. Въпреки, че способността на илюминатите да застраши вашата безопасност и тази на вашето космическо братство е силно отслабена, обществената реакция към непознати, които се появяват с поразителни технологии остава чувствителна тема за обсъждане. Важно е те да не се възприемат сякаш вземат нещата в свои ръце, така че масите да приемат радушно тяхната помощ, вместо да изпаднат в паника от нашествениците от космоса - начина, по който извънземните са обрисувани до втръсване във филми и игри. Моля, не забравяйте, вие притежавате знания и проницателност, които повечето хора във вашия свят нямат.
Въпреки това, ние трябва да обърнем внимание на някои идеи за това какво ще се случи в края на тази година. В предишни съобщения ние ви казахме, че няма да има ясно изразени различия между последните дни на декември и първите дни на януари 2013 г., обаче, някои вярват, че началото на Златния век възвестява една внезапна промяна в масовото съзнание, а други вярват, че планетата ще измести оста си по това време.

Промяната в съзнанието, е постепенен процес, който започна преди около седемдесет години, когато Земята пое курс към възнесение – някои са наясно с това по-рано в сравнение с други, а много все още са заспали и несъзнателни за случващото се. А що се отнася до планетата, тя се измества постепенно по време на процеса на възнесението, за да се изправи и да възвърне естественото си положение. Затънала през хилядолетията дълбоко в трето измерение, Земята е била отслабена до степен, че нейния модел на движение в орбита е бил жестоко дестабилизиран, така че без огромния приток на светлина от отдалечени източници, планетата щеше да излети в космоса и да бъде унищожена.

В тази връзка ние ще коригираме друго погрешно схващане, че ще прекарате три дни в тъмнина преди началото на Златния век. Това е част от една теория за фотонния пояс, че Земята ще прекара три дни в тъмнина, "нулевата зона" в края на този пояс. Тази теория продължава като включва навлизането на самата Земя в този пояс и се движи в орбита в нея след това, а според друга теория, планетата ще излезе от този пояс на по-късен етап. Тази съдба не е плана на Гая за нейното планетарно тяло!

Моля, не очаквайте да видите всички чудеса на златната ера до края на годината. Ние не казваме, че премахването на всяко замърсяване и превръщането на пустините в рай, например, не би могло да се случи за секунди. Това наистина би могло да бъдат извършено за един миг, АКО това убеждение е в колективното съзнание, но то не е, и ето защо сме казвали, че промени като тези ще дойдат постепенно, но с бързина, която ще ви удиви. Въпреки това, по време на пътуването ви със Земята през четвърто измерение до местоназначението си в пето, вашето съзнание ще продължи да се разширява, вие ще развиете своята вродена способност да сътворявате и изменяте всичко, което силно желаете и можете да визуализирате.

И така, какво е разумно да се очаква в края на тази година, когато Земята оставя след себе последните пипала на плътната енергия на третото измерение? Всичко, разработена с тъмно намерение - от случайното насилие и корупцията до лабораторно създадените вируси и сатанинския култ - ще приключи. Съгласно законите на физиката, които управляват живота в тази вселена, ниските вибрации на тъмнината не може да влезе високите вибрационни нива на четвъртия плътност. Тъй като физически лица, които упорито отказва светлината на въглеродна основа клетки, които не могат да оцелеят във високи вибрации, те ще умрат и техните тъмни дейности ще престанат.

Няма да има масово заминаване през декември. Някои в лагера на тъмните са загинали, а през останалата част на годината, заедно с душите, които са избрали да не останат на планетата по други причини, останалата част от тъмните сили ще се напуснат заради същите видове смъртоносни условия, които са причинили смъртта, през цялото време. Някои от тях могат да живеят достатъчно дълго, за да бъдат дадени под съд за техните престъпни деяния, и да, ако лицето е починало и е живота му е бил продължен от негов клонинг, законите ще се прилагат до последния клонинг, защото продължаване на незаконните или нечестивите методи на лицето е била целта на клонирането.

Когато дойдат тези времена, ние ви призоваваме да не презирате хората, а по-скоро техните действия срещу човечеството, и след това да се освободите от тази негативна емоция. Омразата, възмущението и желанието за отмъщение изобилстват от ниски вибрации, докато прошката е изпълнена с толкова светлина, че тези, които прощават правят скокове в своето духовното израстване. Цялата светлина излъчена към хората, станали пленници на мрака укрепва най-слабите в нашето универсално семейство и дава възможност на всички души да се приближат към реинтеграция с Бога.

Тогава, въпреки че цялото великолепие на Златният век на Земята няма да се е разгърнало докрай, разликата между този ден и след това ще бъде зашеметяваща. Вашият свят ще бъде в мир. Само честни, способни, духовно осъзнати лица ще заемат длъжности в правителствата, банки, корпорации, образователни институции, здравеопазване, медии, производството на храни и всички области, които оказват влияние на живота във вашия свят.

Да, много неща ще останат да бъдат осъществени. След въвеждане на реформите, ще започне сериозно „прочистване” така да се каже, както и изцеление на хората и на планетата. Високите вибрации, които ще преобладават - енергията на любовта и светлината - ще възстанови мира на сърцето и ума на онези, които са живели в изключително трудни условия. Технологии, разработени от вашите учени, но които са били монополизирани и злоупотребено от страна на илюминатите ще бъдат разкрити и заедно с технологии, въведени от други цивилизации, ще възстановят Земята към първоначалната райска същност. Да, постепенно, но за период, който ще изглежда чудно кратък.

Тъй като дълго скрити истини ще са били разкрити, всички, които живеят в Златния век ще познаят неразделната връзка помежду си и с природата, с Бога и с всякакъв друг живот в цялата тази вселена. Знаейки, че душите, които служат на егоистичните си цели, които отстъпиха пред тъмнината започнаха и увековечиха етнически, религиозни, расови, идеологически, културни и полови предразсъдъци, всички ще третират останалите в светлината на висшето съзнание и духовна яснота.

Възлюбени души, останете постоянни и търпеливи през идните дни, докато подготовката върви с бързи темпове зад затворени врати. Когато тези врати се отварят, а това скоро ще стане, благотворните промени ще се осъществят толкова бързо, че никаква цензура няма да може да ги скрие от погледа на обществеността.

Светли същества във вселената ви възхваляват, докато приближавате финалната права на тази безпрецедентна мисия, която вие с готовност приехте и която като цяло вече сте изпълнили.

Любов и мир

Сюзан Уорд

Email: suzy@matthewbooks.com
Website: The Matthew Books
Превод: Maya

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

МАТЮ УОРД също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.