Home > > МАТЮ УОРД , March 1, 2012

МАТЮ УОРД , March 1, 2012

Затихване на страха в колективното съзнание, Божията благодат при завършване на кармичния цикъл; успех на силите на Светлината срещу илюминатите; развоя на събитията през следващите месеци; ционизъм; дуалност, разделение, семейни споразумения преди раждането; деца, живеещи в Нирвана


1. С любящ поздрави от всички души от това място, аз съм Матю. Такава разнообразна и трескава дейност кипи във вашия свят, дори на Работниците на Светлината може да им се стори трудно да свържат всички точки, които показват, че светлината подрива усилията на тъмните сили на всяка крачка. Показателно е, че много от вас правилно са разбрали, че Илюминатите използват единствената тактика, останала в техния арсенал: страхът. Преговорите относно законови удари срещу Иран да се предотврати възможността тази страна да произвежда ядрено оръжие; възможността за една терористична атака в Ню Йорк, възможността за още едно опустошителното земетресение в Япония, възможността Северна Корея да стане достатъчно опасна, за да предизвика война в Югоизточна Азия.

2. От наша гледна точка, която позволява наблюдение на колективното съзнание, ние знаем, че малко вярват на тези сценарии, нито един от които не е част от съдбата на Земята. Дори и тези, които все още са спящи за разбирането, че тези предстоящи моменти водят бързо до Златния век на Земята, подпомагат светлината, като отказват да живеят в страх от такива "възможности".

3. Независимо от това, нека вмъкнем в този момент един читателски въпрос: " Страхът може да бъде управляван положително, така че защо повтаряте, че ние трябва да спрем да се страхуваме?" Ние казваме "спрете да се страхувате", защото увеличената енергия на страха пречи на светлината да достигне съзнанието и по този начин държи хората, затънали в третата плътност, неспособни да се развиват духовно и интелектуално. Страхът пречи на сериозните разсъждения, здравият разум, логичните въпроси и на желанието да въстанеш срещу тиранията и корупцията – ето защо марионетките на тъмните сили са били в състояние да контролират народите на Земята в продължение на много хилядолетия. Тъмните сили "се хранят" от енергията на страха - без нея те не могат да съществуват!

4. С въодушевление виждаме как страха затихва в колективното съзнание, но на личностно ниво е все така силен. Благодарение на универсалния закон на привличането, енергията на лица, изпълнени със страх се отправя към Вселената и привлича подобна енергия; подобно на бумеранг се връща и носи със себе си още по-страшни обстоятелства за лицето. Всеки, който си "ухажва" страха с убеждението, че той може да бъде управляван положително е като игра с огъня. Би било объркващо, ако мощна негативна енергия с нейната още по-мощна противоположност: позитивността да живееш постоянно в светлината, което поражда самоувереност, духовна сила, смелост, мъдра преценка и решителност, която може да превъзмогне срещнатите трудности.

5. Вярно е, че милиарди живеят в страшни условия, които са по-тежки или с по-голяма продължителност, отколкото е било нужно за завършване на тези аспекти от договорите на душите им. В тези случаи договорите се изменят на нивото на душата, така че тези лица може да напуснат Земята, преди края на други кармични клаузи и с Божията милост, те са възнаградени с пълно завършване на кармичния цикъл в 3-то измерение. В други случаи, оригиналния договор изисква кратък живот при особено страшни обстоятелства, което е достатъчно да балансира други животи, а душите се придвижват напред в духовната си еволюция. И в двата случая, двойните ползи са, че предишната енергията на страха на планетата я няма и тези души озаряват с лъчезарната си светлина от Нирвана до Земята.

6. През този безпрецедентен период във Вселената божествената благодат се предлага и под друга форма. Еволюирали души доброволно поемат част от най-трудното кармично изпитание на слабите души и по този начин ги оставят да изпълнят другите клаузи от договора; на нивото на душата те се движат в синхрон, така че по-слабите са укрепнали и могат да се развиват извън третото измерение. Това е обичайна практика за духовно еволюирали физически цивилизации да подпомагат по-слабите, които са помолили за помощ - точно това правят за Земята и за вас близки и далечни цивилизации! Освен това, в тази уникална епоха, подобно сътрудничество на ниво душа е на разположение и за духовен растеж – като още един пример за безграничната любов на просветлените същества.

7. И така, като са взети най-щателни мерки, за да се гарантира, че всичко е в съответствие с вашите закони, висшия еталон на Илюминатите в банковото дело и кредитната индустрия е бил отстранен от позициите им и ще бъде даден под съд."Усещайки, че става напечено”, други напускат доброволно, a възстановяването на откраднатите от Илюминатите богатства е в ход. Военни лидери си сътрудничат със Силите на светлината да предотвратят проявата на агресия от страна на войски, които все още са на страната на Илюминатите. Чрез унищожаването на някои от техните пещерни подземни съоръжения са спрени ужасни експерименти, както и други дейности под прикритие.

8. В рамките на следващите месеци, правителствени трусове ще разчистят членове на илюминатите или тези, действащи под техен контрол, като ще бъдат заменени от духовно морални и почтени хора. Новите правителства, родени по време на "арабската пролет" ще се стабилизират, а тираничните режими ще паднат. Ширещата се корупция в мултинационалните корпорации ще се изправи пред своя достоен завършек; управници, които служат на интересите на населението ще останат, а тези, които са алчни и егоисти ще си отидат. Националните икономики, които са изпаднали в несъстоятелност няма да бъдат съживени успешно; световната икономика ще достигне дъното и ще започне да функционира една почтена система в целия свят. Войните, насилието, измамата, потисничеството и цензура на медиите постепенно ще спрат, когато тъмните сърца и умове сред вас напуснат планетата.

9. Просто не може да бъде по друг начин – законите на физиката управляват живота в тази вселена. Тъй като Земята продължава да се придвижва с бързи темпове към по-високите нива, нищо с ниски вибрации в каквато и да е форма не може да оцелее - физически органи, подривни планове, кражби, нечестност, несправедливи закони и лишаване от свобода, фанатизъм, жестоки обичаи и дела.

10. Продължаваме напред - не, религиите няма да бъдат "напълно изхвърлени и заменени с универсални закони в Златния век." Когато истината, че науката и духа са едно и също нещо излезе наяве и че религиозните догми произлизат от ранните лидери на църквата и държавата, за да контролират масите, хора, чието съзнание е извън ограниченията на третото измерение ще се придържат към духовните аспекти на съответните им религии, а ще отпаднат тези аспекти, които са били измислени да контролират.

11. Една от истините, която ще излезе наяве е, че ционизма, който тъмните са приравнили на юдаизма, всъщност е едно войнствено политическо движение в рамките на Илюминатите, чиято цел в продължение на повече от шест десетилетия е била да създава конфликти и нестабилност в целия Близък изток. Ционистите, който имаха мощно влияние в рамките на и зад големите правителства и техните военни сили, НЕ представляват еврейския народ в Израел или където и да е другаде. И като всички останали фракции на илюминатите, те са били отдадени на целта на Кабал за глобално господство.

12. Въпреки че семитите са с различен национален произход и религия, ционистите успешно са убедили мнозина, че "анти-семитски" е във вреда на еврейския народ и противопоставяне на правото на Израел да се защитава от своите "врагове." Чрез това крещящо изопачаване те са получили не само съчувствие от света, но също така и сериозно финансиране на отбраната от съюзниците на Израел, най-вече от Съединените щати, като всичко това е служило за увеличаване на огромните печалби на илюминатите от тяхната военно-промишлена машина.

13. В допълнение към контролиране на масите чрез догматични учения, религиите са служили на целите на тъмните сили да разделят до такава степен, че това води до векове на травми и кръвопролития. Свидетелство за това са кръстоносните походи, войните между католици и протестанти, погроми срещу евреите, екзекуции на обвинени в "богохулничество" хора, които са отказали да "се отрекат."

14. Да разделяш отдавна се е превърнало в ефективен инструмент на тъмните сили. Те не се задоволяват да разделят народите само чрез религията, те са ви разделяли на други противоположни лагери чрез поставянето на етикети на социални слоеве, идеологии и философии, видове на управление и политически партии. На всеки, който оспорва официалните твърдения за всяка ситуация или събитие, са поставяли етикет "конспиративен теоретик". Това разделение е поддържало процъфтяването на дуалността през поколенията, като по този начин населението е затъвало в манталитета на третото измерение. Радвайте се с нас, че дуалността играе финалния епизод от нейната толкова дълга игра на планетата!

15. В четвъртото измерение ще има ли вредни за хората и животните насекоми? Не. В действителност целия живот в тази вселена произтича от Бога чрез неговата същност на творец от любов и светлина. Това важи и за душата. Въпреки това силите на тъмнината са замърсили енергийните сияния на много форми на живот, така че те да станат вредни за цивилизациите от третото измерение. Живот на земята под формата на плужек, на миниатюрна водна форма или вредно насекомо, може да бъде една стъпка нагоре по еволюционната стълбица за лица, които някога са притежавали разум и способности да мислят, чиито свободни избори по време на физическия им живот са служили на тъмнината и те са се върнали назад в еволюцията към примитивното съществуване в първото измерение.

16. Чернокожите имат ли някаква особена карма? Не, нито хората от която и да било друга раса на Земята. Всички вие сте имали животи в различни раси, полове, различна форма на тялото и функции, взаимоотношения, способности, нива на интелект, вярвания и места в тази вселена; по пътя душата на всеки от вас е сключвала договори за постигане на балансирана опитност. Изборът на всеки един от вас за този живот е толкова уникален, колкото сте и самите вие.

17. Как мога да поддържам неизменно светлината, когато членовете на семейството ми са в най-дълбоката тъмнина? Вашите мисли, вярвания и искрените чувства са известни само на вас и тогава можете непрестанно да поддържате вашата светлина. Това значително може да помогне "да дарите" мълчаливо мрачно настроени членове на семейството с качества ма светлината, които сте искали те да притежават. "Виждайки” ги в светлината може да обезсили чувствата ви, че сте възпирани от техните тъмни аспекти.

18. Моля, не забравяйте, че едно семейно споразумение се прави с безусловна любов един към друг. Тъй като споразумението е предназначено да е от полза за всеки участник, някои от тях са приели ролята на „злодея” за собственото си балансиране, което дава възможност на останалите да изпитат това, което им е нужно за постигане на баланс и всички души да могат да израстват. Нито един от участниците съзнателно не знае ролята, която той или тя са избрали и всички са отговорни само за собствените си решения и действия. Вие не можете да контролирате действията на членовете на семейството, които считате, че са в тъмнина, но можете да контролирате вашите реакции - реагиране в светлината позволява на радостта да тече свободно вътре и да излъчва навън към всички около вас.

19. Как хората да си обяснят нарастващия брой на смъртните случаи с приближаването на планетата към 4-то измерение? Много вероятно е хората, които се зациклили в 3-измерното съзнание да отдадат смъртните случаи на очевидни причини, а не да обмислят възможността за наличието на "по-висша цел" а хора, чиято осъзнатост е била повдигната от светлината ще разберат какво се случва. Естествено е да страдаш, когато обичаните от теб хора умират, но представяйки си ги да живеят във великолепието на състоянието Нирвана, ще допринесе също и за тяхното чувството на щастие.

20. Какво можем да кажем на малките деца, чиито родители са избрали да умрат, отколкото да променят своите религиозни вярвания и кой ще се грижи за всички деца, които са останали сираци? Изборът за това, кога да се напусне този живот се прави на нивото на душата в първоначалните или променените договори и никой не знае дори собствения си договор, още по-малко нечий друг. Всичко, което може да знаете за нечия смърт е, че причината е катастрофа, например, или рак, сърдечна недостатъчност, аневризъм или всяка друга медицинска диагноза. Така че е много дръзко да се мисли, а още по-малко да се приеме, че искрено религиозни хора, които умират, когато децата им са малки, са избрали да направят това вместо да променят своите убеждения.

21. Публичната проява на религиозност не е еднозначно с това, което е в сърцето и ума. Хората, за които си мислите, че никога не биха повярвали в нещо, което е в противоречие с учението на църквата може да се вслушват в посланията на душата; и обратно, някои от най-мрачните хора сред вас посещават църковните служби и дори заемат високи длъжности. Моля, не отнасяйте никой, в която и да е от категориите „избор за напускане”, споменати в предишните ни съобщения.

22. Ако и двамата родители умрат, за техните деца ще се положат грижи от същите членове на семейството, приятели или настойници, които биха го направили, както се случва и сега. С увеличаване на осъзнатостта, както и на вибрационните нива, децата са много по-съзнателни и гъвкави, отколкото можете да си представите и когато започнат да общуват телепатично, те и техните родители могат да обсъждат каквото искат.

23. Нека да поговорим сега за семействата, които скърбят за смъртта на дете. Наскоро един приятел на майка ми помоли, ако мога да предложа утешителни думи на семейството на четиригодишният Филип, който смело се борил с левкемия, докато крехкото му малко тяло не се предало. Есмералда, която бихте могли да наречете моя кръщелница, отговаря за грижите за децата в Нирвана и беше най-удачно да й предоставя молбата да предаде съобщение за семейството на Филип. Майка му даде разрешение да споделя думите на Есмералда, така че те могат до известна степен да дадат утешение на всички семейства, чиито деца живеят в духовния свят на Земята.

**************************************


Здравей, скъпа бабо на Земята. За мен е радост да говоря с теб и да предам съобщение за семейството на Филип. Отидох да го посрещна - какво красиво малко момче! Посрещането бе кратко в зоната за нежна грижа, където възпитаващи души постоянно са с него, докато тялото му укрепва от дългата болест. Филип вече се усмихва и се смее, а очите му блестят!

Скоро той ще бъде с мен и ние ще разгледаме много видове домове, така че той ще може да изберете мястото, където иска да живее в началото. Домовете се различават по размер, цветове и стилове, отвътре и отвън, и пейзажа също се различава, въпреки че всичко е красиво. Той може да избере да живее в тропическа обстановка или такава с пасища за коне, крави и други животни, или един от домовете да е до езеро а друг в планината, каквато среда най-много му харесва. Ще оставя Филип да избере начина, по който ще обикаляме в търсене на подходящата къща - с автобус, кола, влак, или може да се отклоним с пътуване с лодка или дори разходка на самолета.

Трябва да ви кажа, че има две основни групи деца, които идват - младежи като Филип, които са били много обичани и обгрижвани и други, чийто живот е преминал в ужасни условия като военни зони, бежански лагери, или "забравени хора", които са болни и гладуващи . Тези от втората група първоначално живеят в друг район където всяко дете получава такова изобилие от любов и внимание, че скоро цялата тъга и спомените от ужасните условия избледняват. Тогава тези деца се присъединяват към тези в първата група и се впускат здрави и щастливи в активен начин на живот.

И двете групи са разделени по възраст за известно време, така че те да получават грижите, вниманието и преподаване, подходящи за възрастта. Например, бебета и малки деца се нуждаят от специализирани грижи и постоянно внимание, от които децата на възрастта на Филип и по-възрастни, не се нуждаят, но те се нуждаят от много други видове обстоятелства и инструкции, за да подхранват техните интереси и способности. Всяко дете се третира като уникално същество каквото той или тя е, никаква строгост или очаквания за подчинение не са част от живота тук.

Всички храни съответстват на това, което наричате "безплътни", но телата ни със сигурност са видими за всички нас! Ние имаме много видове вкусни плодове, зеленчуци и зърнени храни - няма месо, но има растения, които произвеждат месни вкусове, както и прекрасни сокове и много видове супи с различни подправки.

Във всички домове с изключение на детскитe градини хората, които се грижат за децата отговарят и за т.н. „Час за семейството”, където всяко дете подред говори за неговото или нейното земно семейство. Тогава става очевидна степента на техните индивидуални привързаности и в случаите, когато е получило малко обич и внимание, детето се насърчава да разбере и да прости. Може да наречете молитва тази част от Семейния час.

Всяко образование е в съответствие с възрастта и степента на разбиране. Филип ще започне в класове с деца на неговата възраст и той може да напредва в учението толкова бързо, колкото иска и да избере теми, които представляват интерес за него.

Има много форми на развлечения подходящи за възрастта - игри, музикални фестивали, филми, комедийни шоута и разнообразие от игри на закрито и открито и спортове като плуване, тенис, туризъм и каране на кънки. Често по-големите деца учат по-младите на добри маниери и благовъзпитаност, как да се обличат сами и да си завързват обувките, изграждане на нещата с блокове, да пускат хвърчила, изграждане на макети на кораби и самолети, и да им четат истории - съвсем същото е при големи братя и сестри на Земята! Но специално обучени надзорници винаги са наясно със заниманията на всички, така че моля, не мислете, че децата са оставени сами да решават какво е подходящо и кое не е!

Всеки може да комуникира телепатично, но най-вече младите хора се радват на говорене, и каква радост е да ги чуешда се смеят на за звуците на думите в техните различни езици!

Гледайки напред, Филип ще расте на ръст и знания по-бързо, отколкото децата на Земята, както го прави, постепенно той ще си спомнят другите животи на кумулативната си душа. Но той винаги ще бъде само Филип! Той ще стане много по-мъдър и по-интелигентен, по-образован и духовно осъзнат, отколкото ако беше живял на Земята, но любящите връзки със Земното му семейството никога не ще се променят.

Скъпа моя бабо, благодаря ти, че записа описанието ми на живота тук, така че семейството на Филип лесно може да си го представи при тези обстоятелства, които обясних.

**************************************


Благодаря ти, мамо.

24. С това вдъхновяващо съобщение и нашата безусловна любов, ние се сбогуваме с вас за този момент.

Любов и мир

Сюзан Уорд

Email: suzy@matthewbooks.com
Website: The Matthew Books
Превод: Maya

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

МАТЮ УОРД също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.