Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, February 1, 2012

СаЛуСа, February 1, 2012

Човешката Раса се доказва като способна да преживее дълбините на мрака и все пак може все още да открие Светлината си и да се издигне. Преживяването в действителност бе планирано да изпита силно вашите способности, а вие сте били изложени на най-екстремни условия, наложени ви от тъмните сили. Ако не бяхте спечелили тази битка, днес бихте могли да гледате друг катастрофален край на цикъла и на перспективата да трябва да правите всичко това отново. Обаче, трябва да се каже, че се очакваше вие да успете, но поради свободната воля това не е взето за даденост. Вие получихте огромна помощ, а планът, който трябваше да ви събуди, е успешен дори над очакванията. Както откривате, тъмните сили се борят до край, но каквото и да правят, то няма да промени резултата. Краят е уреден, а Издигането ще дойде в цялата си слава и величие. Наистина това е голямо събитие, което предизвика интереса на живота в цялата Вселена, които гледат да бъдат част от неизбежните и приветствени тържества.

Знаем, че някои от вас все още намират за трудно да се възползват от тази дуалност, въпреки нейната сериозност, тя все пак е игра. Това прилича малко на влизане в Холодек и приемането на вашата роля, знаейки, че каквото и да ви се случи, всички вие можете да напуснете сцената и да се върнете към нормалния си живот. Това е опит, който вие сте избрали и който има сериозно съдържание, тъй като се зачита към еволюционното ви извисяване. Тъй като няма такова нещо като смърт, вие може многократно да приемате различни животи и да живеете, за да разказвате историята. Обаче, приемането на живот е сериозна постъпка, която води кармични последици, въпреки че може да има определени обстоятелства, които могат да предизвикат по-снизходително разбиране. Още веднъж ние подчертаваме, че това не е наказание, а конкретни преживявания, които може да дадат възможност на душата да разбере всички последствия от това, което е направила, така че да не ги повтаря пак.

Тъй като ние сме на темата за вашия успех в животите, ще отбележим това, което би трябвало да е очевидно, а именно, че вие дойдохте в тях с нищо и излизате с нищо, освен с вашия опит, който е всичко, което има значение. Като част от еволюционен план вие поемате всички видове животи и сред някои от вас може да има такъв, който има голямо богатство и власт, но всичко това ще изчезне, когато този живот приключи. Тъй като не можете да го вземете с вас, вероятно преследването на богатството може да се разглежда като доста безсмислено. С течение на времето вие добре може да научите, че да притежаваш достатъчно е всичко, от което се нуждаете, а тази алчност просто отнема възможност на някой друг. Ако се стремите да се издигнете вие без съмнение ще сте достигнали до заключението, че споделянето е най-добрият начин за поддържане на щастливо и хармонично общество. Това също насърчава подход, в който всички работят за доброто на всички, а не на отделни индивиди.

Скъпо дете, ти научи толкова много чрез опита си в дуалността, а силата на характера ти ще ти служи добре в бъдеще. Всъщност, веднъж след като достигнете определено високо ниво на съзнанието, вие дори не ще трябва да се замисляте как да водите живота си. Вие ще сте достигнали такова голямо разбиране, че ще разглеждате Всички Нас като Едно и ще действате по съответния начин. Това разбиране е такова, което бавно е било приемано от хората и като резултат, има много повече загриженост за тежкото положение и за благосъстоянието на хората. Без съмнение вие се обединявате и свързвате, тъй като започвате да виждате себе си в другите. Енергията, която е създадена, е от любов към ближните ви Същества, а бариерите, които преди ви деляха, сега са срутени.

Ние от Галактическата Федерация не можем да помогнем, но се възхищаваме и аплодираме вашата упоритост и решителност да преминете през оставащите месеци на тази година, която ще допринесе за промените, които желаете, и за възвръщането на вашия суверенитет. Като правите това вие имате нашата подкрепа във всичко, което е с намерение да възстанови Светлината. Ние сме като ваши рефери, гарантиращи, че всичко се играе по правилата, ето защо можем да се намесваме, за да предпазим онези, които са от Светлина. Правилата са специфични, що се отнася до дуалността и включват Вселенския Закон. Той е, който забранява на други Космически Същества да доближават вас или Майката Земя, а ние прилагаме закона. Отново има изключения в обстоятелства, в които те всъщност са поканени на Земята и това беше случаят, свързан със Сивите.

Погледнете назад към историята си и въпреки че доказателството не винаги е било записвано, независимо от това има много неща, които посочват нашия интерес към вашите дела. Следователно бихме казали, че е напълно естествено в такова важно време за вас ние да дойдем близо до вас. В края на краищата, както всяко семейство би постъпило, когато става въпрос за потомството му, ние винаги сме следили вашия напредък. Повечето от вас са от семейството на различни членове на Галактическата Федерация, а това предимно се отнася до Сирианците и Плеядианците. Обикновено онези от вас, които са извънземни, дълбоко знаят това, защото за вас ви е толкова трудно да се установите в живота на Земята с неговите тежки вибрации.

Европа все още се бори за спасяването на еврото, а ние виждаме малък шанс за това въобще. Доларът е слаб и е освободен от някои страни в полза на по-безопасна валута, така че финансово целият свят чака да види резултата. Всичко това е изчислено, за да форсира осъществяването на промените чрез приемливи и необходими промени за банковите групи. Целият район е бил манипулиран от неколцина, които трябва да приемат, че далаверите им са провалени. Вие сте на път да преживеете какво е да се живее в обстоятелства, където парите са истинска стока, която има реална стойност. Също така ще имате изобилие и ще се радвате на живот, лишен от сегашните ви тревоги и стрес. Той ще ви съпътства през Издигането и ще зададе модел за времето, когато парите повече няма да бъдат използвани.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм щастлив да споделя мислите си с вас, тъй като подкрепата е толкова необходима във време, в което се случват толкова много неща. Бих казал продължавайте да напредвате, тъй като финалната линия се вижда и помогнете за донасянето на края чрез разпростирането на Светлината си колкото може повече. Където и да сте, представете си себе си като голям фар от Светлина и си представете как тя докосва хората около вас. Действително има значение и когато си представите, че хиляди и хиляди правят това, това е мощен източник на Светлина, която издига хората. В края на краищата вие сте Същества от Светлина и какво по-естествено от това да давате Светлината си на другите, а това също може да е за лечение, тъй като толкова много от вас разнасят условията, които биха имали полза от него.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси ;

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.