Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, January 30, 2012

СаЛуСа, January 30, 2012

Не се страхувайте, защото много неща могат да се случат само за една седмица, а планът за вашето освобождаване от тъмните сили напредва много добре. Както вече предложихме, продължавайте да бъдете наясно с развитията по света, тъй като мечтите ви за промяна се сбъдват. Всичко е въпрос на намиране на достоверни източници на информация, от които можете да получите чувство за това, което се случва. Знаете, че времето се ускорява и това е добре дошло, тъй като вие дълго чакахте да настъпят крайните времена. Повярвайте ни, че те са точно такива, каквито ние бихме ги приели, с нашите съюзници, които успяват в създаването на условията, които ще ни позволят да дойдем по-близо до вас. Всичко, което е било обещано, ще дойде при вас, дори и ако то не е точно такова, както бихте си го представяли, а всъщност в някои отношения то може да се окаже още по-вълнуващо и удовлетворяващо.

Помнете, че всичко е в ръцете на По-висши Същества, които са следвали пътя ви към Издигането от самото начало, което беше много отдавна. Вие го знаехте, когато започнахте, но с дегенерацията в нивата ви на съзнание вие станахте отделени от Източника и един от друг. Обаче това се очакваше, въпреки че това се случи чрез злоупотреба със свободната воля, която ви беше дадена. Сега вие знаете, че преминахте през Тъмните Векове, които показаха колко далеч надолу можете да отидете, когато изгубите връзка с истинската си същност. Настоящият цикъл беше най-изпитателния, откакто влязохте във физически превъплъщения и той беше предшестван от животи в по-ранни цивилизации, за които знаете много малко. Вие може да имате малко спомени за тях, но бъдете сигурни, че всеки отделен опит ви е отвел до тук, където сте сега. Вие израснахте изключително много в разбирането си за физиката, а това също помогна за ускоряване на вашата еволюция.

Издигането и това след него ще продължат да са планирани опити чрез напътствието на вашите Водачи и Висш Аз. Обаче вие ще сте в състояние да имате по-голям принос за това, което те ще бъдат, когато вие продължите пътуването си като Галактическо Същество. Както ще разберете, животът ще приеме напълно нов външен вид и ще има малко общо с това как го виждате вие в сегашното си измерение. Все още ще трябва да осъзнавате какво е да си напълно свободен, но когато сте такива, вие ще сте се издигнали до ново ниво на съзнанието, което ще гарантира, че сте напълно наясно с отговорностите си. Законите на Вселената са доста прости и изискват вие да уважавате суверенитета на всички други души и да не предприемате вреди или намеса спрямо тях. Всъщност ваша наклонност ще бъде да споделяте вашата Любов и Светлина с всички форми на живот, като сте разбрали и приели Единството на Всичко Което Е. Целият живот е по пътя на еволюцията и има мощен порив да се върне към Източника, откъдето е дошъл.

Животът на Земята може да изглежда много самотен и да срещате всякакви души, на много различни нива на развитие и разбиране, което прибавя към вашите опити. Предизвикателството ви е било да ги овладеете и да научите всички уроци, които те пазят за вас. Вие, които сте от Светлина, успяхте и сте готови да продължите напред, но винаги ще се възползвате от тях, тъй като уроците се пазят на подсъзнателно ниво. Вие имате пълното право да сте доволни от себе си, че преминахте през дуалността и се придвижихте в Светлината. Сега можете да се върнете към ниво на съзнание, с което сте действително запознати и в което някога живеехте в по-високите измерения и никога няма да имате нужда да се връщате в по-ниските измерения.

В по-висшите измерения все пак ще се срещате с предизвикателства, но те са по-приемливи и е най-добре да се разглеждат като мисии, които често включват душите, които биха се възползвали от вашия опит. Не забравяйте, че на този етап вие ще сте обвързали себе си в служба на другите и на практика всеки, който се е възнесъл, естествено следва този курс. През цялото време вие все пак се издигате, но напредъкът е много бавен, тъй като рядко трябва да се сблъсквате с негативни ситуации. Това разбира се зависи от това къде сте избрали да отидете, тъй като може би сте един, който иска да се върне в по-ниските измерения. Скоростта, с която желаете да се издигнете, е в голяма степен ваше решение и никой не е принуден да върви по-бързо, отколкото желае. Следователно, в настоящото си измерение не всяка душа ще се чувства готова да се издигне, а ще остане там, където чувства, че е по-спокойна.

Именно по това време кармата идва и си отива много бързо, а на някои ще им се струва, че едно нещо бързо следва друго без никакъв отдих. Скъпи мои, това е според вашите нужди и необходимостта да изчистите кармата си преди да се издигнете. Някои от тези неща ще се наследство от минали времена, тъй като не следва непременно това да се връща към вас точно в един и същ живот. Често това се случва, когато вие сте в състояние най-добре да се справите с него и да можете успешно да го изчистите. Крайна сметка известна карма може да бъде освободена според Закона за Милостта.

Вие може да разберете защо не сте насърчавани да съдите друга душа ако ви кажем, че няма начин да знаете какво е допринесло за техните преживявания. Също така, що се отнася до възприемането ви за наказанията, имайте предвид, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Понякога дадена душа ще приеме кармата на друга като начин да и служи и това е обикновено там, където има силна връзка или обвързаност между тях. Едно от най-великите дела, което можете да направите за друг, е да се жертвате за тях. Също така помнете, че има карма, която е начин на възнаграждение, и е спечелена чрез вашата любов и служба към другите. Вие сте тези, които създават пътя и опитите си, и няма кого да обвинявате, когато те не са желани или най-малкото не са такива, каквито сте си ги представяли.

Научете уроците си добре и никога няма да ви се наложи да се връщате към тях отново, въпреки че има случаи, когато може да бъдете тествани отново, за да се гарантира, че няма да се разочаровате. Ако имате опит, в който очевидно има урок за вас, помислете за него честно и без никакви пристрастия и може да сте сигурни, че разбирате причината. Всичко работи божествено и справедливо, защото както често подчертавахме, няма смисъл от наказанието. Бог е Цялата Любов и има безкрайно търпение към Божествените си Искри, които винаги ще бъдат свързани с Бог и пазени в Божията Любов.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм близо с любящо желание всички вие да откриете истинския си път и истинската си същност. Продължавайте да излъчвате Светлината си където и да отидете и несъзнателно ще помагате на другите да открият тяхната.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси ;

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.