Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, October 1, 2012

СаЛуСа, October 1, 2012

СаЛуСа – 1.10.2012г.

 

Навлизате в друг месец, погледнете назад и вижте колко бързо измина времето. През този период вие като Служители на Светлината направихте толкова много, за да извисите нивата на съзнанието и се случва гранд - пробуждане. Това е велико постижение на фона на усилията на Илюминатите да ви разсеят и да създадат страх. Не видяхте мащабни арести да се случват, както се очакваше, но независимо от това всички промени, за които преди се спомена, са в ход. Забавянията показаха колко много сте научили от поддържането на фокуса си върху по-важните въпроси, свързани със собствената ви еволюция. Не е егоистично да мислиш за себе си, тъй като никой друг не може да ви подготви за Издигане, въпреки че можете да намерите много съвети за това.

 

Външните събития не са от съществено значение за вашия напредък, но ви представят възможност да разберете какво пази бъдещето за вас. То е ваше право, което спечелихте чрез повишаване на вибрациите си и това отразява по-голямото ви извисяване в Светлината. Вие не може просто да решите, че бихте искали да се издигнете и да успеете да го направите без първоначално да вложите нужните за това усилия. Не е нужно да поглъщате купища информация, въпреки че има на разположение много информация, която ще помогне за разбирането ви. Това, което е важно, е как сте вътрешно и дали сте били в състояние да погледнете навън и да приемете, че Всички Вие сте Едно. Това ще ви придвижи много напред, за да ви помага да създадете по-високо ниво на съзнание.

 

След като сте на път да станете Служител на Светлината, вие сте на прав път към удовлетворението. Това не означава, че трябва да станете учител или наставник на другите, а че чрез вашия пример ставате сияйна Светлина. По този начин може да издигнете други независимо дали с мила усмивка или дума, а това има много повече влияние, отколкото може да си представите. Разбира се, че трябва да се сприятелите с егото си, което все още ще се опитва да поддържа „старото ви аз”, най–малкото – забравяте какви сте били. Ето тук се случват големите ви промени, тъй като се издигате от по-ниските вибрации, а всичко това е част от него. То може дори да означава внимателен подбор на нови приятели, които са по-съвместими с и разбиращи промените във вас. Душите от по-ниските вибрации често са много груби и се отдават на негативни действия и може да е дискомфортно да сте с тях. Въпреки това, тъй като се издигате, ние също ще научите как да се предпазите от тях.

 

Чрез Закона на Привличането вие естествено ще се намерите, гравитиращи към души от подобна вибрация. Това са приятелства, където ще си помогнете един на друг да напреднете и това най-вероятно ще продължи по време на Издигането и след това. Понякога такива връзки могат да бъдат много силни и може да показват, че сте били заедно много пъти преди и идвате от едно и също Звездно Семейство. Имайте предвид, че всяка душа дойде на Земята от друга цивилизация и вие сте толкова извънземни колкото всички други. Всъщност, поради тази причина вие се чувствате много удобно с идеята да се срещнете с нас. Ще бъдете запознати с истинското си семейство с течение на времето, а те следяха напредъка ви и ще се радват много да се срещнат отново с вас.

 

Земята беше вашето опитно поле и с ниската си вибрация имаше малък шанс да ви позволи да узнаете истинската си същност. Като всяка друга душа, от време на време напълно се потапяхте в живота си, без да осъзнавате, че сте отрязани от истинската си реалност. Това всъщност беше с цел вие напълно да изпитате по-ниското измерение и всичките му предизвикателства. Би било разсейващо и даже депресиращо да знаете за живота, който изоставихте, когато за първи път се въплътихте на Земята. Сега е различно, защото се върнахте в Светлината и разбрахте истинския си произход като мощна душа с огромна способност да създава. Когато се издигнете, ще сте в състояние да използвате отново тези сили, след като сте станали надеждна и знаеща душа.

 

И така, Скъпи Мои, настоявайте с вашето извисяване и не бъдете възпирани от това, което се случва извън вас, Всичко в действителност се развива, за да ви донесе завършване на този цикъл чрез Издигане и вие ще се възползвате от всичко, което беше обещано. Не си пилейте енергията да се тревожите за други проблеми, тъй като всичко ще дойде до идеален край според безупречния Божествен план за всички вас. Бъдете сигурни, че почистването на Земята се провежда дори и ако не виждате или чувате доказателство за него. Има съвместни действия между нас и нашите съюзници и не само че поддържаме баланса на Земята, но и предотвратяваме ескалирането на щетите. Скоро напредъкът ще се ускори неимоверно, тъй като нови устройства ще се появят в публичното пространство и ще стане още по-бърз след като ние пристигнем на вашата Земя.

 

Както разбирате, ние все още силно настояваме за резултат от работата, която са вложили нашите съюзници, за да отстранят тъмните сили. Те повече не могат да отлагат момента на признаване, че са изгубили битката, но арогантно продължават с военни действия, които все още предизвикват смърт и разруха. Чудим се колко дълго още вашите лидери трябва да разберат, че войните никога не са разрешавали проблем. Те просто го задълбочават, докато както често се случва, пламне световна война със загуба на огромен брой животи. Решението на проблема е да ви изпратим Любов и Светлина, където съществува заплаха и особено към лидерите, които пряко са ангажирани. Това със сигурност помага и ето от къде идва пълната ви вяра в силата на Светлината.

 

Любовта е най-мощната енергия от всички и на сегашното си ниво вие я видяхте в действие за целебни намерения и въпреки присъствието на по-ниските енергии, тя работи. Вие се нуждаете от вяра и разбиране, в противен случай тя няма да носи максимума мощ, който можете да дадете. Майчината любов е известна, че лекува, и е друг пример за това какво може да направи тя. Всеки от вас има степен на вътрешна лечителна способност, но често се съмнява в нея, така че тя не носи пълния си потенциал, който би трябвало. Бъдете позитивни и направете своето, за да извисите Земята и всичко живо на нея. Помнете, че ще се издигнете с Майката Земя и много други форми на живот също са готови да продължат напред. Не на последно място са животните, много от които са ваши домашни любимци или са били опитомени, за да ви служат.

 

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви изпращам Любов и Благословия от името на всички ваши приятели и семейството ви на борда на нашите кораби.

 

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.