Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, October 3, 2012

СаЛуСа, October 3, 2012

СаЛуСа – 3.10.2012г.

 

Както без съмнение отбелязвате, безпокойството сред населението на света се разпростира. Хората не са настроени повече да страдат заради позора на Банкерите, които предизвикаха въвеждането на тези жестоки мерки за икономии в участващите държави. Правителствата се страхуват от силата на хората и знаят, че ако те настояват, ще бъдат принудени да намерят друго решение на проблемите. В дългосрочен план, опрощаването на дълга е пълният отговор, но ще трябва да изчакаме и да видим дали това се осъзнава. Вие хората умишлено сте били държани в нужда с цел Илюминатите да ви направят зависими от тях. По този начин те бяха в състояние да диктуват точно как да се развива живота ви.

И така, играта на власт все още се играе, но в крайна сметка тя се движи към хората, които се пробудиха за това как са били подвеждани да позволят на тъмните сили да управляват живота им. Като Суверенни Същества вие трябваше да имате далеч по-добро качество на живот и имаше далеч по-адекватни средства за вашите правителства да постигнат това. Богатите и властимащите ви задържаха, за да поддържат собствената си позиция в обществото. Когато богатството се преразпредели, ще видите, че в света е имало достатъчно, за да се радва всеки на изобилие. Промените, които ще доведат до връщане на изобилието, са в ход и след известно време ще се случат в живота ви. Ние от Галактическата Федерация на Светлината ще имаме роля в това, а плановете вече са готови.

Като вас ние чакаме да се случи достатъчно напредък, така че да можем да наблегнем на нашата отговорност към вас, за да гарантираме, че пътят към Издигането се отваря по-бързо. Очевидно с наближаването на крайните времена по толкова бърз начин ние действително искаме да имаме възможността да дойдем на Земята, тъй като нашата технология ще позволи комуникациите да се издигнат на по-ефективно ниво. Тогава ще можем да се обърнем към света, който ще чуе това, което трябва да кажем на съответните им езици. В общи линии ние трябва да се уверим, че всеки знае за Издигането и има възможността да вземе участие в него. Някои разбира се ще се интересуват малко или въобще няма да се интересуват от това, но поне няма да могат да кажат, че не са знаели за него.

Ние виждаме, че разделението на Земята става по-широко между онези, които са от Светлината и онези, които все още са задържани от по-ниските енергии. Пробуждането постепенно се разпространява и много души осъзнават по-големия си потенциал да правят промени към по-добро в живота си. Липсата на вяра в Бог не е непременно пречка за хората да се възнесат, тъй като много от тях по сърце са много мили и достойни хора. Това, което има значение, е какви сте отвътре, но ние винаги се връщаме към нуждата да се отнасяме с другите като със себе си. Ние многократно ще ви напомняме, че Всички Вие Сте Едно и ако може да приемете това, вие ще се придвижите в Светлината, поради Любовта ви към всички Същества. Доста лесно е да се издигнете, а с това ще изпитате по-голяма степен на съзнание.

Дори и за миг не се съмнявайте, че сте мощни души и не поставяйте никакви ограничения на способността си да постигнете по-високо ниво на съществуване. Вие имате потенциала да бъдете каквито искате, но трябва да работите за това, за да успеете. Вие не сте посочвани като Богове без причина и много от вас са вече Майстори. В близкото бъдеще ще откриете истинската си идентичност и ще откриете, че силно сте се възползвали от опитите си в дуалността. Ще продължите, за да имате още опити, но в по-високите измерения темпото на еволюцията е много по-бавно. Очевидно вие не се сблъсквате с ежедневните предизвикателства, които имате сега или с възможността да еволюирате толкова бързо.

След толкова дълго време в по-ниските вибрации ще е приятна промяна за вас да се преместите в по-мирни измерения, където може да се отпуснете и да се забавлявате. Има още толкова много нива, в които може да еволюирате и всяко едно е от повишени вибрации и Светлина. В крайна сметка вие ще се придвижите отвъд нуждата да приемате форма, както я разбирате, но независимо от това ще можете да я придобивате, когато ситуацията го изисква. Вие няма незабавно да придобиете всички предимства заедно, но бързо ще придобиете тези, които ще заменят онези, които изоставяте. Задълженията и неприятните особености на живота в третото измерение повече няма да съществуват и всичко ще е красив и удовлетворяващ опит.

Продължавайте да гледате на светлата страна на нещата, дори и ако страдате от болест или недъг, тъй като те няма да са с вас за дълго. Тялото ви вече се променя и скоро вибрациите ви ще са достатъчно мощни, за да доведат до обрат. Мисълта да имате съвършено тяло ще помогне за неговото създаване, тъй като това, върху което се фокусирате, е това, което получавате. Ето защо ние ви насърчаваме да се фокусирате върху Светлината, а не върху неща от по-ниските енергии. Не се съмнявайте в способностите си, тъй като можете да създавате чрез чиста мисъл. Разбира се, когато е колективно, това се увеличава експоненциално и ви носи към Издигането. То допълнително е подсилено от Светлината, която идва към вас от много други източници и на, и извън Земята.

Ние постоянно ви информирахме, че като силно духовно Същество, Барак Обама беше предопределен да спечели Президентските Избори. Сега виждате, че позицията му изглежда гарантирана, а това означава, че ние можем да чакаме докато след това се включим в Разкриването. Това ще доведе до започването на много големи промени и накрая ще видите рухването на тъмните сили. Те живяха назаем и би трябвало да са си отишли преди доста време, но се опитаха да откажат очевидния факт, че Светлината е победител. Тя не бе подпомогната от апатията на хората, които не успяват да видят как свободата им е отнета от тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще ви информирам, че ние продължаваме да премахваме тъмните сили, които използваха бази на вашата Земя от много дълго време. На тях не им е позволено да останат повече и нямат място в процеса на Издигането. Съществуването им досега основно беше наследство от преди няколко хиляди години, а доказателствата все още стоят в записаната ви история. Както много от вас знаят, напоследък на Сивите им беше позволено да пребивават на Земята чрез споразумение с вашето правителство на САЩ, но те също трябва да напуснат.
Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.