Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 2, 2012

СаЛуСа, March 2, 2012

Изживявайте всеки ден, какъвто е, защото никога не знаете какво да очаквате, когато толкова много промени са на прага да се случат. Малко съмнение може да има, че нашите съюзници са постигнали голям напредък на много фронтове и че скоро вие можете да очаквате период на експлозивни случки. Вече разбирате колко успешни са били сондите ни за премахването на корумпирани лица от банковата сфера, но това все още не е завършено. Така че както можете да видите, не само че е разкрита корупцията, но също и тези, които са отговорни за това. Веднъж след като тези разкрития наберат скорост, вие ще бъдете изненадани от това колко много хора излизат с повече информация. Пробивът откри конспирации, които са ангажирали трилиони долари и най-свирепите и дръзки действия, за да се открадне от законните собственици. Ние възнамеряваме на първо място тези пари да бъдат върнати, за да гарантират, че са законно придобити.

Не е чудно, че на вас ви е било отказвано достатъчното за вашите нужди, то е било отклонявано към частни сметки и черни операции. Ние слагаме край на такива криминални деяния, така че войните да могат да се считат за нещо от миналото и да се декларира световен мир. За да направим всичко това, ние трябва да имаме подкрепата на основните правителства, но единствено, когато те са се отървали от онези, които не взимат присърце вашите пълни интереси. Върху това се работи и делото срещу тях се подготвя. Често е въпрос на това дали всеки член е бил верен на клетвата си, а за съжаление много малко от тях са били.

И така, Скъпи мои, ние очевидно знаем върху какво е необходимо да се наблегне, но понякога задачата е толкова голяма, че действително заема голяма част от преговорите. Когато ние и нашите съююзници ударим, вие може да сте сигурни, че сме взели предвид всички възможности и ще успеем. От няколко години ние добре планирахме този момент и многобройните ни ресурси ще гарантират постигането на целта ни. Едно от най-големите ни предимства е способността ни да отиваме там, където искаме, без да бъдем разкрити. Това означава, че ние познаваме плана на Тъмните сили, но това не винаги означава, че можем да се намесим. Има Вселенски Закони, които управляват всички действия, и ние трябва да спазваме правото ви да взимате ваши собствени решения на свободната воля. Въпреки че може да е трудно за разбиране, това също включва и тъмните сили. Това, което често се случва, е, че вие предавате свободната си воля като не се противопоставяте на онова, което те са посочили да направите. Дуалността е повече от игра, отколкото си представяте, и при това е доста сериозна. Въпреки това, сега можете да започнете да се отпускате, тъй като заговорниците и тяхната организация претърпяха голяма загуба на мощност поради нашите действия.

Светлината, която се разраства през цялото време, докосва сърцата на все повече и повече души, а пробуждането се разпространява по целия свят. Във всяка държава без изключение хората настояват да им бъде казана истината и изискват техните представители да направят това. Оправдания или липса на отговор вече не се приемат и се очаква действие. Както вече видяхте в някои страни, това доведе до масови демонстрации. Хората говориха и те ще бъдат изслушани в бъдеще. В действителност политиците, както сега ги познавате, никога няма да се върнат, тъй като в Новата Епоха онези, които са от Светлина, ще са идентифицирани и назначени заради верността си към Създателя и целия живот.

Ще има по-духовен подход към всички неща, свързани с качеството на живот. Дори религията ще трябва да преоцени методите и ученията си, така че да може да се разглежда като безскрупулно честна и вярна на Светлината. Много религии се основаха, за да използват позицията си, за да имат власт и контрол над последователите си и за съжаление използваха страха, за да ги държат в подчинение. Факт е, че вие не се нуждаете от външна помощ, за да разберете истината, тъй като тя цялата се пази вътре. Въпреки това вие следвате собствения си път и понякога той ви отвежда до някого, който е пътувал по-далеч, отколкото вие, който може да ви даде напътствие. Всички взети от вас решения могат да бъдат проверени интуитивно, така че намерете начин да сте в състояние да отделите миг-два, за да го направите. Проблемът е, че понякога хората игнорират интуицията си, ако тя не потвърждава това, което те наистина биха искали да направят.

Вие ще има да учите много в краткия отрязък от време, който остава преди Издигането. Въпреки това, ще бъде най-радостно, когато усвоявате новото разбиране за смисъла на живота и осъзнаете, че той е предвиден да бъде щастливо и радостно преживяване. Не само това, вие ще се придвижите на нов път, който ви запознава с това, което можете да очаквате, след като се издигнете. Това в края на краищата е вашето намерение да се завърнете към по-висшите реалности, за постигането на което сте работили толкова упорито. То идва съвсем естествено, тъй като ви е познато от времето, когато минахте през това, за да се спуснете в третото измерение. Вие сте достойни души, които се доказаха като мощни и способни да преодолеят тъмнината.

Галактическата Федерация е толкова доволна, че най-накрая вие получавате доказателства за промяна по такъв начин, че не може да се отрече, че тя се случва. С нашето намерение да ви позволим да виждате корабите ни по-често, това оттегли подозрението, което някои от вас поддържаха, че ние сме потенциални нашественици. От много години ние показахме, че дори когато сме провокирани, ние сме в състояние да се справим с това без никаква агресия или безсрамни действия. Нашият подход винаги е бил в признание на светостта на живота, който ние уважаваме и почитаме, тъй като всеки един е част от Създателя. Същото важи и там, където става дума за Илюминатите, тъй като по отношение на всичките им злини ние сме длъжни да гледаме на тях като на души от Светлина, както всички останали. Тяхната Светлина може да е слаба, но въпреки това все още е възможно да израсте от тази позиция обратно към пълна Светлина. Тяхната съдба ще бъде решена на Земята, но от духовна гледна точка, а това означава, че на тях ще им се покаже милост и състрадание.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и тъй като се придвижваме в следващата фаза на пътя ви към Издигането, ние се чувстваме толкова привилегировани да бъдем тези, които са натоварени да гарантират, че са напълно подготвени. Ще бъде най-прекрасното време и вие ще се радвате на свобода, каквато действително не сте изпитвали в настоящото ви измерение. Вие нямате повече живот при настоящите ви условия и скоро ще сте удивени от това колко бързо ще настъпят промените. Бъдете смели и ходете в Светлината си в истинската любов, която пазите, и сте.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.