Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 5, 2012

СаЛуСа, March 5, 2012

Добрата новина за промените не може да бъде задържана повече, тъй като ще се разглежда като твърде важна за целия свят, за да не бъде споделено знанието. Интернет гъмжи от информация и се появяват повече хора от всякога. След месеци и години на подготовка, с внезапен натиск започна цяла серия от арести и оставки, която изпраща страх в редиците на тъмните сили. Чувствали се в безопасност и недосегаеми до сега, те са шокирани да открият, че сега са уязвими. Няма да има прекъсване докато Илюминатите не са отстранени от позициите им на властта, а това продължава с пълна скорост. Това позволява на други мисии също да се придвижват по-бързо и се отваря пътят за подреждането на правителствени промени. Всичко това е част от продължаващия колапс на старата система и без значение какво е направено тя да се подкрепи, никога няма да бъде същата отново.

Вие, Скъпи мои, постигнахте най-забележителна победа, доколкото чрез използване на силата на мисълта донесохте енергията за изпълнение до съществуването и. Вие изпратихте мощни молитви и мисли, призоваващи за край на войните, които непрекъснато поставяха на колене държави. Войни, които убиха милиони и причиниха масово унищожение. Вие дадохте да се разбере, че ви омръзна насилието спрямо Майката Земя и унищожението на Човешката Раса. С любов в сърцата си вие причинихте случването на промените, а това показва, че когато силно се фокусирате върху това, което искате, е възможно това да доведе до проявлението му.

Всъщност, вие сте тези, които преодоляха изключителните препятствия, които не преди дълго изглеждаха така, сякаш биха ви погълнали и биха отнели свободата ви. Вие върнахте Светлината и Любовта отново на Земята, а те станаха толкова силни, че изгориха мрежите около нея. Сега те действат като ваша защита и са вашата гаранция за успешно приключване на пътуването ви през дуалността. Никога не забравяйте колко сте силни и чрез поддържане на бдителността ви върху това, което искате да създадете, ще го постигнете. В бъдеще ще достигнете етап, когато ще изпитате мигновено създаване. Обаче, до тогава ще сте достигнали по-високо измерение и мислите ви единствено ще се центрират върху всичко, което е чисто. Като индивиди, може да не сте много наясно с настоящите ви творчески сили, но като Човешка Раса вие сте тези, които постоянно създавате и пре-създавате своята реалност. С нищо друго, освен енергията на любовта, вие преодоляхте всичко, което Тъмните сили направиха, за да ви държат под техен контрол.

Намирате се в преход, изхвърляйки енергиите, които нямат място в бъдещето ви, и се издигате от блатото на старите вибрации, които ви задържаха назад. Сега можете да почувствате красивата енергия, която ги заменя и ви носи по приливната вълна от щастие. Не само, че ще придобиете свободата си, но и ще сте свободни да се насладите на всички Божии дарове, както първоначално бе предназначено. Всичко в неговото перфектно състояние ще е радостно и ще е оценено и ще е разбрано като част от цялото. Всичко ще си взаимодейства в радостна хармония, която ще изглежда, че продължава вечно. Това е, което ще разпознаете като ваш истински дом и състояние на съществуване.

На моменти, когато върнете съзнанието си отново към Земята, тя ви изглежда студена и неприветлива, но време почти не ви остава и можете да започнете да се отпускате. Сега сте толкова близо до оставянето на дуалността зад вас, след като почти бяхте завлечени в дълбините на мрака, който съществуваше на Земята. Това е доста голямо постижение, за да сте преминали безопасно през него и както може би ще кажете „ да излезете от другата страна”. Сега, когато нивото ви на съзнание нарасна, мислите и чувствата ви ще бъдат повече центрирани върху всичко, което е в баланс и хармония. Това ще позволи на по-леките да избледнеят и с времето те ще бъдат напълно забравени. Въпреки това, вие скоро ще научите истината за това как сте били подвеждани и как е злоупотребявано с вас в продължение на хилядолетия. Мислите ви за известно време ще са ангажирани с размисъл върху причините, но скоро ще забравите тези периоди от живота си.

Потвърждаването за нас и нашите кораби продължава да расте и едва ли е нужно допълнително доказателство за онези, които остават скептици. Участието ни във вашата еволюция също е признато, а това превръща разкриването в последното парче от пъзела на живота. Това ще трябва да се случи, така че да позволи на отношенията ни с вас да процъфтят. Ние имаме много неща да направим заедно, но след индивидуалния контакт ние не можем да направим повече, докато не получим официално признаване. След това нещата наистина ще полетят и присъствието ни ще стане доста често срещано явление. Очакваме с нетърпение тези дни, които ще бъдат вълнуващи и удовлетворяващи. Тайните на космоса ще се отворят за вас и много от вас ще се присъединят към нас за чудесни пътувания в Слънчевата ви система. В края на краищата вие сте същите Космически Същества, каквито сме ние, с изключение на това, че сте били подвеждани да вярват в противоположното.

Тъй като космическата ви технология отскочи напред и се отвориха по-далечни хоризонти, така вашето разбиране за други светове се отвори и вероятността за безкрайни форми на живот нарасна. Вие надживяхте идеята, че сте единственият разумен живот във вашата част на Вселената. Много правилно вие започвате да вярвате, че тя всъщност гъмжи от живот, а вие все още трябва да включите другите измерения. Както много от вас знаят, много от нашите космически пътувания са през интер-измерните черни дупки и ето защо разстоянията за нас не представляват проблем. За някои тази идея не бе приета, но това ще се промени, когато ви се явим на Земята. С времето ще се запознаете с нашите лица, които са много човешки по външен вид, тъй като ние имаме много да свършим в обръщането си към вас по много въпроси.

Няколко седмици в настоящото ви време ще отбележат толкова много случки, че вие трябва да сте бдителни, а ние от Галактическата Федерация сме в челните редици на това. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите съюзници, които напоследък са много успешни в ускоряването на действието. Ние действително имаме за цел приключването на всяка част от нашите дейности и се надяваме да отбележим значителен напредък през следващите два месеца. Най-малкото сега вие сте наясно с нашите успехи и знаете, че това, което е започнало сега, води до окончателния край на Илюминатите.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова радостен да споделя тези моменти с вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.