Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, May 2, 2014

СаЛуСа,  2 май 2014г.


Идваме с добри новини по време, когато повечето държави изпитват промяна или несигурност. Светлината и мракът ясно се разделят, тъй като вибрациите са извисявани и именно Светлината е това, което се издига по-бързо от всякога. Това в крайна сметка ще доведе пълно разделение, тъй като Светлината се придвижва в по-високо измерение. Показател за промените вече има в някои държави, където народите изпитват спокойствие и издигане над по-ниските вибрации. Докато в миналото имаше по-агресивен и насилствен отговор на възникнали проблеми. Сега има забележима промяна в отношението там, където повече хора търсят мирни решения и са достатъчно влиятелни, за да ги постигнат. Такава ще продължи да бъде реакцията, където съществуват обстоятелства, които биха могли да доведат до конфликт. Войнолюбците все още са решени да разрешават проблемите по техния начин, но сега махалото клони към по-мирни решения, които не могат да бъдат игнорирани.

Освен хаоса ще изпитате някои промени, които ще са добре дошли и ще доведат до световен мир. Това означава, че ще има много промени що се отнася до хората по върховете на властта и правителствата и лидерството ще бъде поето от президент Обама. Във всяка епоха, когато са необходими важни промени, ще откриете, че „точните” хора са винаги налице, за да водят. Ние не казваме, че предстоят лесни времена, когато всъщност прочистването, което се случва, означава, че ще стане по-зле преди да стане по-добре. Част от това е изчистването на векове натрупана карма, тъй като Новата Епоха трябва да започне на чиста страница, без отговорностите за грешките, които са били направени в миналото. Новият начин на мислене набира инерция и не може да бъде вечно пренебрегван. В сегашната ситуация на Земята много неща трябва да се направят, за да се спрат конфликтите и ние можем да се намесим, за да се установи мир, ако сме призовани да го направим.

В продължение на дълъг период от време ние засилвахме присъствието си в небесата ви и бъдете сигурни, че сме абсолютно защитени от всяко действие с намерение да бъдем унищожени ние и корабите ни. Имаше времена, когато обстоятелствата бяха различни и бе дадено „разрешение” да се ускори вашата еволюция като ви се даде възможност да се запознаете с определени разбити космически кораби. Всъщност вашите тъмни сили напреднаха много бързо, но бъдете сигурни, че действията им в голяма степен са под контрола ни. Нашата роля ще бъде да разширим знанията ви още повече, но когато настъпи подходящия момент и да ви се има доверие по отношение на знанията. Тъмните сили мислят само за личната си власт и печалба, но те няма да постигнат набелязаните си цели.

Красивата ви Земя беше почти унищожена от многото войни, които се случиха. Тя е в състояние на съжаление и Майката Земя ни призова да и помогнем. Радостни сме да ви кажем, че е достигнат предела на щетите и ние вече предотвратихме повече ядрени войни и световно унищожение вследствие на тях. От сега нататък Земята повече няма да е осъждана на унищожение или отравяне, а когато моментът е подходящ, вие ще станете свидетели на чудесно изчистване и възстановяване, за да я върнем към изначалното и девствено състояние. С нашите технологии ще се изненадате колко бързо могат да бъдат направени промените. Ние ще работим заедно и ще ви насърчаваме да поемате повече отговорност за планетата си.

Предстоят велики времена и вие имате много да наваксвате, за да можете накрая да заемете мястото си сред нас. Предстоящите промени ще ви отведат далеч отвъд мечтите ви, за да можете накрая да станете Космически Същества. Животът за вас току-що започна и семената на промяната узряват. Само онези от вас, които честно заслужиха място в по-висшите измерения могат да продължат напред и ние ви поздравяваме за издигането ви над предизвикателствата, които бяха поставени пред вас. Всеки от вас имаше същата възможност да еволюира през този период, но някои затънаха в по-ниските вибрации и не са в състояние да се извисят достатъчно, за да продължат напред. Въпреки това, не е позор да намирате по-дълго време пътя си и това по никакъв начин не е против вас. Наистина, ще получите повече помощ, за да сте в състояние да напреднете докато и вие бъдете готови да се издигнете.

Да използваме един от вашите изрази – „дръжте си главата над водата”по всяко време, като знаете, че тези времена са прелюдия към края на цикъла. Всяка душа научава толкова много чрез изпитване на крайните времена и действително като се живеят животи в среда, която съдържа толкова много враждебност. Въпреки това, както често ви информирахме, предизвикателствата, които срещнахте в по-ниското измерение, ускориха еволюцията ви. Беше това, което бихте нарекли „бърза писта” към завършване на опитите ви. Също така имайте предвид, че преди много, много време вие доброволно дойдохте да изпитате пътуване в мрака, знаейки, че ние винаги бихме били с вас. Много скоро вие ще се срещнете с нас при щастливи обстоятелства, като оттогава ще сте на пътя си към пълно съзнание.

Каквито и опити все още да имате да срещате, приемете ги с гордост и радост, като знаете, че времето ви в дуалността приключва. След като достигнете края на настоящия период, вие няма да носите никаква остатъчна карма със себе си. Вече ще сте научили уроците, които са били от значение за вас и ще сте готови да започнете друг вълнуващ период в еволюцията си. Вие сте нещо като затворник, освободен за първи път, и светът ще е пълен с изненади и възможности да следвате увлеченията си. По всяко време винаги има по-напреднали души, които са в състояние да ви помогнат по време на пътуването ви. Като Космическо Същество ще е ваш избор по кой път да тръгнете и ще ви бъдат дадени толкова много възможности.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и чувствам вашата умора, но също и радост от осъзнаването, че края на пътуването е толкова близо. Вие вече започнахте да навлизате в новите енергии и като цяло това ще доведе до по-мирно чувство. Галактическата Флота наближава още повече и често може да се види в небесата ви, понякога изпълняваща отговорността си да контролира всеки опит да се започне друга ядрена война. Оставям ви с моята благословия и любов.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!