Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, April 11, 2014

СаЛуСа,  11 април 2014г.


Идваме отново, за да ви кажем, че нещата скоро ще започнат, тъй като Любовта и Светлината продължават да се установяват силно на Земята. Всеки от вас може да се възползва в известна степен от тези промени и ние приветстваме вашето усърдие да постигнете пълен успех. Ние постоянно наблюдаваме събитията на Земята и бихме ви уверили, че всичко работи много добре. Ние, така да се каже, държим всичко в тайна и въпреки това отбелязваме много добър напредък. За онези, които следят нашите доклади, излизащи чрез различни източници, се появява картина, която трябва да посочи доколко сме постигнали голям напредък.

От много години насам нашите кораби са близо до Земята и това е начин да ви гарантираме, че се грижим за вас. Понякога трябва да позволим на кармични ситуации да се развият към завършването си, по този начин позволяваме изчистването на много карма. Някои гледат на разрушението в Сирия и на огромната загуба на животи и се чудят дали всичко това е било необходимо. Ние бихме казали „да”, защото ситуацията освободи толкова много карма и позволи на много души да се придвижат напред. Разрушението би изглеждало масово, но имайте предвид, че именно негативните енергии са тези, които са изчиствани. Когато пристигнем на Земята - събитие, което ще бъде обявено в близко бъдеще, ние ще работим с вас, за да изчистим всички райони, унищожени от войни и можем да ви уверим, че всички следи ще бъдат премахнати и всичко ще бъде възстановено до изначалната си красота.

Ние можем да трансформираме райони към девственото им състояние, ако е необходимо, незабавно. Това ще са вълнуващи времена и ще са най-удовлетворяващи след векове на смърт и разрушение. Със сигурност можем да заявим, че нищо не ще се намеси в плановете ни да възстановим Майката Земя. Така че не се притеснявайте излишно за това как ще стане възстановяването, тъй като с нашите технологии и опит ще стане сякаш незабавно. Назад във времето Земята наистина беше Рай, който ще се върне. Бог постанови, че ще има край на войните и на безсмисленото разрушение, което те причиняват. Така че, каквито и предизвикателства да трябва да изпитате все пак, имайте предвид, че ще видите и изпитате чудесно затваряне на последния цикъл.

Поради това, че хората на Земята имат по-голяма свобода да пътуват, загадките на другите раси станаха известни и в крайна сметка осъзнавате колко много си приличате. Хората търсят щастие и мир и именно тъмните сили са тези, които умишлено поддържаха ситуация, която постоянно водеше към войни и размирици. Това вече се променя и със смесването на различните Раси хората осъзнават, че в действителност има само една Раса на Земята – Човешката Раса. Даже като сте се въплъщавали в много различни държави заради вашата еволюция, вие придобихте разбиране за различията – че Всички Са Едно. В по-мащабната картина всички вие сте Богове, но това засега е потенциал, все пак вие ще възприемете тази истина.

Вие не сте тялото си и все пак то е средството, което използвате, за да придобиете опит. Въпреки това, в случай на смърт, вие ще се преместите в по-висша версия на това, което не остарява или е обект на опустошенията на времето. Всъщност то ще е идеална версия на предишното ви тяло, но в по-висша вибрация. Бъдещето ще е пълно с много приемливи изненади и не на последно място способността ви да изпитвате свобода да определяте собственото си бъдеще и да избирате опитите си. Пребиваването на Земята в по-ниските измерения имаше своите възходи и падения, но ако използваме вашата терминология – това е бърза писта към Издигането. Никъде другаде вие не бихте могли да еволюирате с такова бързо темпо и бъдете сигурни, че много души с готовност биха си разменили местата с вас. Може да изглежда невероятно, но вие сте наистина привилегировани да имате възможността да еволюирате в по-ниските измерения.

Също така бъдете наясно, че вие носите само малко количество знание в сравнение с истинския си статус. Вие сте далеч по-велики, отколкото си представяте, но с времето ще”пораснете” в много по-висше ниво на съзнание. На Земята вие сте силно ограничени и част от предизвикателството ви беше да откриете истинската си същност. След като започнете да осъзнавате, че съзнанието ви е ограничено и все пак то няма граници, вие бързо ще еволюирате с изненадващо темпо. Казваме ви всичко това, защото е време истината да се направи известна. Следователно вие можете да се устремите толкова високо, колкото искате, тъй като буквално всичко е възможно, що се отнася до вашата еволюция.

Да си Човек само по себе си е забележителен опит, но можете ли да си представите какво е да си Ангел. Наистина, какво е да си дясната ръка на Бог, в състояние на чисто съвършенство. Вие сте твърде дълбоко в по-ниските измерения, за да „почувствате” какво е в по-висшите, но това ще ви се случи с времето. Както трябва да разбирате, няма нужда да ограничавате амбициите си, тъй като всички души бавно се връщат към Божеството. Може да е прекалено да очакваме от вас да поемете такива възможности, но ние наистина искаме ви накараме да осъзнаете, че имате неограничен потенциал.

Идвайки на Земята още веднъж, направете това, което можете, за да помогнете на други души в тяхното пътуване. Преди всичко Вие сте Едно и всички сте в различни етапи в пътуването си към дома. Споделяйте знанието си където и да знаете, че то може да бъде прието и разбрано, но не претоварвайте друга душа, защото понякога всичко, което е необходимо, за да помогне за пробуждането им, е намек или идея. Дълбоко в себе си всяка душа знае Истината, но тя беше замъглена или умишлено скрита, за да се позволи фокусиране върху необходимите опити. Така че никога не предполагайте, че познанията или интелигентността са показатели за етапа на еволюцията на душата.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и очаквам с нетърпение срещата си с вас на Земята и това да съм в състояние да ви помогна да ускорите напредъка си. Вие ще бъдете просветени по-цялостно по отношение на това, което пази бъдещето за вас и ние можем дори да ви дадем да надзърнете в него. Ние използваме технологии, които наистина ще ви изглеждат чудотворни и следователно ние можем да се справим бързо с проблемите ви на Земята. Възстановяването на планетата до девственото и състояние е един от приоритетите ни. Въпреки това, нашите ресурси са практически неизчерпаеми и имаме милиони кораби, които да призовем, ако имаме нужда от тях. Предстоят велики времена и бъдете сигурни, че ще ви поканим да ги споделите с нас. Така че вървете напред с пълната увереност, че всичко ще се развие не само според очакванията ви, но даже отвъд тях. Оставям ви с моята любов и благословии.

Благодаряти, СаЛуСа

Превод:Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!