Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, September 2, 2011

СаЛуСа, September 2, 2011


Скъпи мои, колко прекрасно беше да се види великата Светлина, която произлезе от вашето желание да помогнете на един от вашите другари в пътуването, когато той има нужда от помощта ви. Имам предвид, разбира се, Майкъл, който беше изумен от вашата щедрост и в резултат на това бързо успя да преодолее повредата на компютъра си. Колко често се случва вашата най-дълбока любов да изплува на повърхността, когато някой се сблъска с нещастие. Често тогава има едно сближаване, което надминава всички различия, които в противен случай биха изградили бариера между вас. Бъдете наясно, че случаи като този издигат нивото на съзнанието ви, а ефектът от тях е силно обогатяващ. Точно сега това пробужда много, които са били задрямали през живота си, не разбирайки истинската цел да бъдеш на Земята. За тях ще настъпи период на изпитание, понеже истината заради цялата си красота, може да бъде внезапен шок, когато се опита да измести дълго пазени вярвания. Издигането умишлено се извършва по такъв начин, че обикновено да има нежно пробуждане, но времето вече не ви е приятел и тече по-бързо от всякога.

Когато сте в по-високо ниво на съзнанието, вие изразявате себе си напълно спонтанно и живеете в Светлината си. Това означава, че стъпалата ви са твърдо на пътя към Издигането, а вие напредвате към това мечтано ниво на Безусловна Любов. Това е, за което сте работили толкова еони от време и тъй като сте близо да финалната линия, оказва ви се огромна помощ от много посоки. Ето защо на всяка душа се дава всякакво насърчаване, за да разчупи устойчивия набор от вярвания, който я задържа назад. Обаче, ако те изберат да останат в по-ниските вибрации, може да се приеме, че те не са готови да грабнат линията на живота, която им е хвърлена. Въпреки че всички сте Едно, вие сте се събрали заедно, следвайки различни пътеки и не е необходимо да пристигнете до дестинацията си в едно и също време, но опитът ви ще ви служи добре. Във всяко дадено време, ще бъдете повлияни от опита си и в действителност не можете да се провалите.

Това, което се забелязва и е особено приветствано, е, че нивото на масовото съзнание се е покачило напълно драматично, а това е показател, че вие се откъсвате от по-ниските енергии, които са захранвани от действията на тъмните сили. Те повече нямат такова силно влияние, както преди, а всъщност влиянието им отслабва много бързо. Бъдете сигурни, че те знаят какво се пази за тях и че не могат да спрат крайното идване на Издигането. Всъщност, откакто последно ви изпратихме послание, нашите планове са така близо до даване на резултати, а нашите съюзници са на прага да притиснат тъмните сили до стената. Следователно ние наистина очакваме благоприятен изход, който ще ни позволи да напреднем с някои от първите ходове, които ще доведат до необходимите промени, необходими да продължим напред.

От известно време насам ние доближихме вашите световни лидери с оглед да получим тяхната подкрепа за промените, които ще въведем. Няма други възможности, и няма начин старата парадигма да бъде възкресена. Тя е изживяла времето си и колкото и болезнено да им се струва на някои хора, които все още не са подготвени, вие трябва да се придвижите напред. Повечето хора все още трябва да учат какво действително пази бъдещето, но ако знаеха, щяха да станат невероятно щастливи. Тъмните сили, разбира се, направиха всичко възможно да скрият истината от вас, но за тях това е изгубена битка, понеже това ще се случи, независимо от всичко, което те могат да направят.

Градовете от Светлина, за които започвате да сте наясно, ще ви представят образец на това какво е да бъдеш в по-високите измерения. И все пак те в същността си са по-скоро Здравни Центрове, специфично подготвени да ви помогнат да издигнете нивата на съзнанието си. Ще имате възможност да ускорите премахването на всички следи от сегашното си измерение, които ви задържат в него. Знайте, че по-ниските енергии не могат да съществуват над определено ниво, а това е там, където е предназначено да бъдете. Ние наред с другите сме тук, за да гарантираме, че вие го правите и скоро няма да имате каквито и да е съмнения за това. Оставяме ви с нашата Любов и Благословии за вълнуващо и пълноценно преживяване.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: TaunoShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.